TT910

0-Leden
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TT910

 • Rank
  50+ poster
 1. Thnx adriaantje! Hou ik het toch lekker bij de oude applicatie... Voldoet het prima, zeker nu sinds kort de nachtkleuren ineens weer functioneren. Vraag niet hoe het kan, profiteer ervan!
 2. Krijg zojuist bij het koppelen van m'n 910 een nieuwe applicatie aangeboden. Begrijp ik nou goed dat ik mijn favorieten dan kwijt ben? Zo ja, wegen de verbeteringen op tegen de moeite van het opnieuw invoeren van mijn favorieten?
 3. Als ik het goed begrijp ben je al je favorieten kwijt als je de nieuwe Navcore installeert? Welk(e) bestand(en) moet je na installatie dan terugzetten om je favorieten weer te herstellen?
 4. Het ontstaan van mijn nick is een heel lang verhaal... Ik wil het best uitleggen, maar weet niet goed waar ik moet beginnen. Nou ja, vooruit dan. Er was eens...
 5. Ben heel benieuwd naar de eerste ervaringen met de active mount. Kijk na de 910 wel uit om nogmaals voor early adapter te spelen, maar ben zo langzamerhand eventueel wel bereid een nieuw device aan te schaffen. Graag meer info. Zit er bijvoorbeeld wel een line out op de mount? Daar lees ik namelijk zo gauw niets over. Dat FM transmitter gedoe vind ik niks.
 6. TomTom One 930 Europa TomTom Adviesprijs: ¤ 649,00 bol.com prijs: ¤ 529,00 U bespaart: 18 % 5-10 werkdagen
 7. Jullie hebben het geloof ik over de XL HD Bedankt voor de reacties maar ik heb toch maar de XL geadviseerd. Mede vanwege de aanbieding van 199 bij BOL .com GISTEREN! Is vandaag overigens weer verdwenen. Nu weer 219. Ter informatie: De TomTom ONE XL HD Traffic Europa staat bij BOL voor 319. Al met al geen slechte beslissing denk ik. Heb zelf een 910 (ook zonder Sirf dus) en ik weet uit ervaring dat die in de auto van de betrokken persoon perfect ontvangst heeft. Vandaar dat ik over die tekortkoming??? heen gestapt ben. Thnx anyway!
 8. Huh??? Vreemde zaak. Heb hem gisteren besteld, voor ¤199,-. Vandaag ff bestelstatus checken.... Staat ie er voor 219,-. Misschien geprofiteerd van een foutje? Of een dagaanbieding? Ik weet het niet, maar in elke geval nu dus weer ¤219,- !!!
 9. >>> One XL Europe bij Bol.com, nu voor slechts ¤199,- <<< http://www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enf...05380855#Review
 10. Beste vrienden van het forum. Ik moet iemand adviseren bij de aankoop van een PND. Ze wil niet al teveel geld uitgeven en het gaat puur om navigeren in Europa. Geen toeters en bellen dus. Nu twijfel ik tussen de One V3 EU en de One XL EU. Dat het scherm van de XL groter is weet ik natuurlijk wel, en dat is ook een voordeel aangezien ze redelijk op leeftijd is en de ogen er in de jaren niet beter op geworden zijn, maar bij de vergelijking zie ik dat de V3 "Sirf" heeft en de XL niet. Maakt dit erg veel verschil? Bij Bol.com is het prijsverschil niet erg groot. V3/XL - 179/199 Ik heb helaas de tijd niet om alles eens op mijn dooie gemak uit te gaan zoeken en er zit een beetje haast bij. Misschien dat iemand mij van advies kan dienen en de voor en nadelen van beide apparaatjes in het kort op een rij kan zetten? Wat is wijsheid? Bij voorbaat alvast hartelijk dank!
 11. AMSTERDAM (Dow Jones)--Leverancier van navigatiesystemen TomTom nv zal donderdag de Europese mededingingsautoriteiten tegemoet komen met zijn bod op kaartenproducent Tele Atlas. Dit zeggen drie personen die bekend zijn met de situatie. TomTom zal de EU het voorstel doen de licentieovereenkomsten voor de routekaarten van Tele Atlas aan te bieden aan concurrenten. Details van de overeenkomst zijn onbekend, maar personen bekend met de situatie spreken van een mogelijke overeenkomst voor de duur van drie jaar.
 12. Betaalde aboonementen zijn zeau 2007... In de file staan trouwens ook! :dirol:
 13. @bwakker Dat van die files was een geintje. vergeten... Maar bedankt voor de bevestiging van de strengen controles. Had ik het dus goed ingeschat.
 14. Dashboardkastje doorzoeken mag niet zomaar... Althans, in Nederland niet. Misschien is dat in Zwitserland ook wel anders.