TT910

0-Leden
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TT910

 1. Thnx adriaantje! Hou ik het toch lekker bij de oude applicatie... Voldoet het prima, zeker nu sinds kort de nachtkleuren ineens weer functioneren. Vraag niet hoe het kan, profiteer ervan!
 2. Krijg zojuist bij het koppelen van m'n 910 een nieuwe applicatie aangeboden. Begrijp ik nou goed dat ik mijn favorieten dan kwijt ben? Zo ja, wegen de verbeteringen op tegen de moeite van het opnieuw invoeren van mijn favorieten?
 3. Als ik het goed begrijp ben je al je favorieten kwijt als je de nieuwe Navcore installeert? Welk(e) bestand(en) moet je na installatie dan terugzetten om je favorieten weer te herstellen?
 4. Het ontstaan van mijn nick is een heel lang verhaal... Ik wil het best uitleggen, maar weet niet goed waar ik moet beginnen. Nou ja, vooruit dan. Er was eens...
 5. Ben heel benieuwd naar de eerste ervaringen met de active mount. Kijk na de 910 wel uit om nogmaals voor early adapter te spelen, maar ben zo langzamerhand eventueel wel bereid een nieuw device aan te schaffen. Graag meer info. Zit er bijvoorbeeld wel een line out op de mount? Daar lees ik namelijk zo gauw niets over. Dat FM transmitter gedoe vind ik niks.
 6. TomTom One 930 Europa TomTom Adviesprijs: ¤ 649,00 bol.com prijs: ¤ 529,00 U bespaart: 18 % 5-10 werkdagen
 7. Beste vrienden van het forum. Ik moet iemand adviseren bij de aankoop van een PND. Ze wil niet al teveel geld uitgeven en het gaat puur om navigeren in Europa. Geen toeters en bellen dus. Nu twijfel ik tussen de One V3 EU en de One XL EU. Dat het scherm van de XL groter is weet ik natuurlijk wel, en dat is ook een voordeel aangezien ze redelijk op leeftijd is en de ogen er in de jaren niet beter op geworden zijn, maar bij de vergelijking zie ik dat de V3 "Sirf" heeft en de XL niet. Maakt dit erg veel verschil? Bij Bol.com is het prijsverschil niet erg groot. V3/XL - 179/199 Ik heb helaas de tijd niet om alles eens op mijn dooie gemak uit te gaan zoeken en er zit een beetje haast bij. Misschien dat iemand mij van advies kan dienen en de voor en nadelen van beide apparaatjes in het kort op een rij kan zetten? Wat is wijsheid? Bij voorbaat alvast hartelijk dank!
 8. Jullie hebben het geloof ik over de XL HD Bedankt voor de reacties maar ik heb toch maar de XL geadviseerd. Mede vanwege de aanbieding van 199 bij BOL .com GISTEREN! Is vandaag overigens weer verdwenen. Nu weer 219. Ter informatie: De TomTom ONE XL HD Traffic Europa staat bij BOL voor 319. Al met al geen slechte beslissing denk ik. Heb zelf een 910 (ook zonder Sirf dus) en ik weet uit ervaring dat die in de auto van de betrokken persoon perfect ontvangst heeft. Vandaar dat ik over die tekortkoming??? heen gestapt ben. Thnx anyway!
 9. Huh??? Vreemde zaak. Heb hem gisteren besteld, voor ¤199,-. Vandaag ff bestelstatus checken.... Staat ie er voor 219,-. Misschien geprofiteerd van een foutje? Of een dagaanbieding? Ik weet het niet, maar in elke geval nu dus weer ¤219,- !!!
 10. >>> One XL Europe bij Bol.com, nu voor slechts ¤199,- <<< http://www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enf...05380855#Review
 11. AMSTERDAM (Dow Jones)--Leverancier van navigatiesystemen TomTom nv zal donderdag de Europese mededingingsautoriteiten tegemoet komen met zijn bod op kaartenproducent Tele Atlas. Dit zeggen drie personen die bekend zijn met de situatie. TomTom zal de EU het voorstel doen de licentieovereenkomsten voor de routekaarten van Tele Atlas aan te bieden aan concurrenten. Details van de overeenkomst zijn onbekend, maar personen bekend met de situatie spreken van een mogelijke overeenkomst voor de duur van drie jaar.
 12. Betaalde aboonementen zijn zeau 2007... In de file staan trouwens ook! :dirol:
 13. @bwakker Dat van die files was een geintje. vergeten... Maar bedankt voor de bevestiging van de strengen controles. Had ik het dus goed ingeschat.
 14. Dashboardkastje doorzoeken mag niet zomaar... Althans, in Nederland niet. Misschien is dat in Zwitserland ook wel anders.
 15. Ik ken niemand die hem daadwerkelijk kwijtgeraakt is, maar ben eind vorig jaar wel een controle voorbij gereden waarbij een diender nadrukkelijk bij auto's naar binnen keek. Schijnbaar om toeristen op PND's te checken. Heb de mijne in mijn dashboard weggewerkt zodat hij van buitenaf niet direct zichtbaar is. Mocht gewoon doorrijden. Is het normaal dat agenten op de pasagiersstoel gaan zitten terwijl de passagier zelf buiten staat te wachten? Lijkt me niet toch? Zit er dik in dat de agent dan iets aan het controleren is. Ik ben er pas sinds kort achter dat het verboden is, dus zal mijn TT de volgende keer dat ik in Zwitserland rijd wel gewoon in mijn dashboardkastje leggen. Dan doet hij het ook, alleen is hij (bij geopend kastje) wat minder goed zichtbaar. Moet Saskia me d'r maar oraal doorheen loodsen. Maar goed. Zelf weten...
 16. Moet jij eens opletten wat er gebeurt als je met je HD Tommie aangehouden wordt. Ik zal het je verklappen. De politie controleert daar PND's op flitspaalocaties. ALs je die op je PND hebt staan ben je je apparaat gewoon kwijt... ja, je leest het goed: K...W...I...J...T!!! Iiiiies verboden in Der Schweiz. In Duitsland (waar het eveneens verboden is) kom je er nog mee weg door je TT snel uit te zetten en ervoor te zorgen dat er A: een pinbeveiliging op zit, en B: Dat je een stukje persoonlijke vertrouwelijke informatie op je TT zet (in de vorm van een foto van een officieel document van je ziektekostenverzekering bijvoorbeeld). Als je tegen de Polizei zegt dat je de pincode vergeten bent en dat er vertrouwelijke informatie op staat, zullen ze hem niet afpakken. Dit omdat het wettelijk niet toegestaan is om de TT te kraken als er dergelijk materiaal op staat. In Zwitserland is dit echter niet het geval. Daar moet je aantonen dat er geen flitspaalocaties op staan, anders ben je hem onverbiddelijk kwijt. Doe er je voordeel mee.
 17. Leuke service... moet je alleen wel eerst je TT van alle flitspaallocaties ontdoen. Staan er uberhaupt wel eens files in Zwitserland? Zwitserland is toch een soort "Leen" land waar alle goeds vandaan komt en alles altijd perfect is?
 18. Ik wil ook navcore 8 op mijn 910!!!
 19. Da's goed nieuws! Maar 8GB is natuurlijk niet genoeg. Zoals gezegd, we mogen er tov de 910 natuurlijk niet op achteruit gaan. Minimaal 16GB, maar dat zal denk ik geen probleem zijn. SDHC compatible is ten slotte SDHC compatible... zou je denken. :search: Ben heel benieuwd naar jouw ervaringen met de 16GB.
 20. Over een soort "inbouw (of wegwerk) stekker hub" heb ik al eens een mailtje naar TT gestuurd. Ik werd vriendelijk bedankt voor de feedback, maar men heeft er blijkbaar nog niets mee gedaan... Hoe zit het trouwens met SDHC kaartjes? Is de x30 serie in tegenstelling tot de x20 wel SDHC compatible? We willen er natuurlijk niet op achteruit gaan tov onze 910 met zo'n 12 GB vrij voor muziek! Ben op het eerste gezicht trouwens wel te spreken over dat IQ route... Ziet er prachtig uit en lijkt me bijzonder nuttig.
 21. Een nieuwe innovatie voor TA/TT? modu and Tele Atlas join forces to combine mobile connectivity and personal navigation content A new range of GPS devices that integrate cellular connectivity capabilities to be developed as part of modu’s revolution in personal communication Kfar Sava, Israel and Amsterdam, Netherlands – 12th February 2008 modu and Tele Atlas, a leading global provider of digital maps, dynamic content for navigation and location-based solutions, have forged an alliance to support the development of modu-enhanced GPS products, adding mobile voice and data capabilities to personal navigation devices. The announcement was made at the Mobile World Congress, taking place in Barcelona, Spain. modu has develop the world’s first modular mobile phone, supported by a variety of ecosystem partners. At the heart of the ecosystem is modu - a tiny, sleek mobile phone that is fully functional and easy to use. modu can be slipped into a wide variety of modu jackets - stylishly designed phone enclosures and modu mates – modu-enabled consumer electronic products. modu's ecosystem offers boundless possibilities in a simple and affordable way. modu mates can function as standalone devices, so that when the modu is inserted into the device, the modu mate gains mobile voice and data connectivity and inherits a variety of other features, creating an exciting new experience for the consumer. http://www.modumobile.com/uploads/pdf/featured.pdf Bekijk de Modu teaser op Youtube: http://nl.youtube.com/watch?v=8Fx4WUutlJY
 22. @Kraantje 94 Als jij en je maten echt een van de eerste gebruikers waren (van een 910 zoals je handtekening aangeeft?) dan kun je me onmogelijk wijs maken dat je nooit problemen gehad hebt. Jullie hadden zeker allemaal meteen goede voetjes? Bij jullie ging de TT zeker niet uit als je flink over een bobbel reed? Bij jullie deed de handsfree functie het zeker wel goed na de update naar NC7? Enzovoort, enzovoort. Lijkt me stug... Maar het is jullie gegund hoor.
 23. Na nog twee keer installeren en onstalleren van zowel 2.1 als 2.2 en evenzovele keren opmnieuw opstarten van de computer ging het ineens wel goed... 2.2 draait! Zoals gewoonlijk eigenlijk. Uiteindelijk lukt het meestal wel, alleen heeft het me deze keer ook weer zo'n anderhalf uur gekost... En ik zou mezelf niet direct een computerleek willen noemen. Misschein kwam mijn eerder posting een beetje cru over, maar het was gewoon weer eens het oude liedje. TomTom vind ik overigens gewoon een behoorlijk goed bedrijf met een vooruitsrevende visie en innovatieve producten. Men zou alleen eens moeten overwegen nog duidelijker te communiceren dat men de consument consequent als proefkonijn gebruikt. Ik was een van de eersten in NL met een 910 en we weten allemaal met welke ellende de introductie daarvan gepaard gegaan is. Uiteindelijk ben ik nu meer dan tevreden met mijn apparaat!
 24. Na al een paar dagen geen nieuwe berichten meer over de update gelezen te hebben dacht ik, kom laat ik de nieuwste versie van Home eens installeren... Bij het opstarten van Home werd me geen automatische update aangeboden... toen had ik dus al nattigheid moeten voelen. Heb de stoute schoenen aangetrokken, ben naar de site van TT gegaan en heb de update handmatig geprobeerd... U raadt het ongetwijfeld al... bij de poging tot installatie een heleboel errors betreffende het niet kunnen schrijven van diverse bestanden. Opnieuw... opnieuw.... opnieuw... toen maar negeren... negeren... negeren... Hopeloos. 2.2 niet aan de gang te krijgen. Na een tweede poging maar besloten de oude versie terug te zetten. Maar wat schetst mijn verbazing? (Of eigenlijk helemaal niet) Die werkt nu ook niet meer. Het zal Goedverdoeme een keer niet!!!!! Ik wordt zo langzamerhand echt doodziek van die halfbakken pogingen van dat stelletje klojo's!!! Ik krijg nu steeds deze foutmelding als ik Home 2.1 opstart... ERROR: Malformed: Not a string Bad value: undefined Stack: 0. chrome://tthome/content/logic/serverinput.js:62 throw new Malformed("Not a string", uc); 1. chrome://tthome/content/logic/serverinput.js:27 var str = this.string(uc); 2. chrome://tthome/content/logic/serverinput.js:166 var num = this.integer(uc); 3. function AddSubtypeV1 chrome://tthome/content/logic/model/ttItemFactory.js:91 CI.ttIItem.kItem_CEIL + 500); 4. chrome://tthome/content/logic/model/subtype/simple.js:71 AddSubtypeV1(ttStartupScreen.prototype._listEntry);