Mr. M

VIP leden
 • Content count

  888
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mr. M

 • Rank
  750+ poster
 • Birthday 04/03/1954

Contact Methods

 • MSN
  Mr. M
 • Website URL
  http://www.renkema.nl
 • ICQ
  0
 • Skype
  mrenkema

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Wageningen
 • Mijn TomTom
  GO Mobile Android App op een Prolech MT5001 en Ulefone Armor 5

Recent Profile Visitors

4,393 profile views
 1. You're welcome
 2. Female usb: witte strip boven, daaronder 4 pennen: 1 2 3 4 Op 1: 5V en 4 = GND (is wat je in auto hebt als contactdoos, geeft altijd 5V en tussen 1 - 3 A) En dan koopo je deze: https://nl.aliexpress.com/item/32576119112.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d1FDn1n En solderen maar :)
 3. Graag gedaan. Ook op hun forum geplaatst: https://discussions.tomtom.com/en/discussion/1120980/bug-in-road-tag-toll-roads-in-the-netherlands#latest
 4. Ik zou een mailtje aan TT sturen, want het is merkwaardig dat wij dit niet hebben en jij wel. Iets met je account? Nieuw testaccount aanmaken? Andere PC prberen? Ik kan het nu reproduceren! Het heeft te maken als je als voertuig: Auto + caravan ingeeft. Met Camper of Zware Camper is ok. Maar ook als je voor Vrachtwagen kiest gaat het mis. In feite is het een bug in de kaart: bepaalde stukken snelwegen worden ten onrechte aangemerkt als zijnde Tolwegen. Tijdelijke oplossing is als voertuig Zware Camper te kiezen. Ik zal dit op het forum van TT ook even melden. gr Marten
 5. Ik zie nu dat je de Beta versie gebruikt. Ga es terug naar de gewone versie. Via Instellingen -> Beta tab Bij mij staat er Probeer de Betamodus uit, bij jou iets van Ga terug naar standaard modus?
 6. Wij hebben geen probleem, Wellicht andere browser proberen. Andere PC/Tablet.
 7. Hoe kom je aan die onderste bijlage, als het bij jou fout zit? Bij mij doet ie het prima. Trouwens geen tolwegen tot aan Metz he .... ;) Ik krijg meteen het onderste plaatje.
 8. Is denk ik niet zo vreemd. Immers als je een route maakt in MyDrive en je zend deze naar de GPS, dan maakt hij van de track (dat wordt het bij synchroniseren) een route en zal hij de instellingen van je GPS nemen en vervolgens over de track navigeren. Kom je een laag viaductje tegen, dan zal daar omheen gaan. Klopt dat?
 9. @BramvT Dit gaat over MyDrive en niet over welk nav doosje dan ook. @Manusco Ik kan het niet reproduceren. Bij mij verandert er niets aan de route als ik naar Marum (toevallig mijn geboorteplaats) wil navigeren. Wel ik als 'vermijd snelwegen' aanklik, maar dat is logisch.
 10. Bron: https://discussions.tomtom.com/en/discussion/1119621/new-tomtom-go-navigation-app-android De uitrol is van start voor een kleine groep. Wellicht zit er hier ook eentje bij? Net als bij de Apple versie, kun je nog geen GPX routes laden. Men zegt hier aan te werken, dus het zal komen, maar wanneer?
 11. De uitrol van de vervanger van GO Mobile app -> GO Navigation is begonnen: https://discussions.tomtom.com/en/discussion/1119621/new-tomtom-go-navigation-app-android Vooralsnog voor de happy few. Even een apart draadje voor deze nieuwe app:
 12. Info: https://discussions.tomtom.com/en/discussion/1119320/new-maps-v10-40-available-for-download#latest
 13. De electrische rijder wil ECHT die stekkers. Daar ben ik zeker van.
 14. Precies. En waarom zo klagen als er POI-updates komen? Je kan ze gewoon uitzetten. En misschien gebruik je de trucker versie ook in je electrische auto? En wederom; je kan ze gewoon uitzetten.
 15. Powerbank eraan en gaan. Of bv de E-trex van Garmin.