WJvdR

Leden
 • Content count

  300
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About WJvdR

 • Rank
  300+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  Tomtom Go 6000
  Kaart: Europa v9.46

Recent Profile Visitors

3,683 profile views
 1. Volgens tomtom:
 2. De meeste wifi aanbieders, waaronder ook hotels, leiden de bezoekers om naar een soort startpagina waar men eerst de gebruiksvoorwaarden van het gebruik van hun wifi hotspot moet accepteren. Het Tomtom apparaat kan hier natuurlijk niet mee overweg.
 3. Ik gebruik Xander als stem en Nederlands als taal en na de laatste kaartupdate is de uitspraak van buitenlandse (in ieder geval Duitse) plaatsnamen en straatnamen echt dramatisch verslechterd. Wesel wordt uitgesproken als Waisel, Weede wordt Weide om maar eens twee voorbeelden te noemen. Sommige woorden zijn niet meer herkenbaar. Hebben anderen dit ook gemerkt??? Wat kan ik hier eventueel aan doen??? Voor deze update was de uitspraak echt veel en veel beter.
 4. Ik heb een gpx route via mydrive op mijn Tomtom G0 6000 onder Mijn Routes gezet. Als ik deze route via het scherm kies, werkt het en het apparaat begint met navigeren. Als ik echter dezelfde route kies via stembesturing komt er een foutmelding: "Geen route mogelijk" . Kan iemand misschien testen of dit bij hen ook zo is zodat ik Tomtom een berichtje hierover kan sturen??? Bij voorbaat dank
 5. Heb net op het Engelse forum gelezen dat deze update alleen maar wat kleine verbeteringen en bugfixes brengt. Volgens de mod heeft de volgende versie weer 'spannende inhoud', wat dat ook moge betekenen.
 6. De " always connected" modellen (Go 5200/6200) hebben een ingebouwde simkaart. Het dataverkeer hoef je dus niet te betalen.
 7. Geen spannende dingen dit keer:
 8. De 50 favorieten kun je opslaan onder Mijn Plaatsen. Ik geloof dat je er daar maximaal 96 kunt opslaan. Weet het niet zeker (tomtom ligt in de auto), maar als je reeds een bestaande route hebt, kun je door te zoeken naar een adres dit snel aan de bestaande route toevoegen door op de 3 puntjes te drukken en dan toevoegen aan huidige route te kiezen. Succes
 9. De snelste en eenvoudigste route naar mijn werk gaat gedeeltelijk over een geblokkeerde weg, want die weg is formeel alleen toegankelijk voor mensen die er werken. Is er een manier op die weg toch te deblokkeren, bij voorkeur eigenlijk alleen voor mij. Bij de vorige generatie kon je er voor kiezen mapshare wijzigingen niet met anderen te delen maar ze werden toch verwerkt op je eigen system. Is iets dergelijk met de huidige generatie apparaten ook mogelijk??
 10. Inloggen met je tomtom account op mydrive.tomtom.com, dan is er rechts boven een vlag zichtbaar. Klik op de vlag en kies de taal die je wilt gebruiken. Succes
 11. Bij mij scheelt het maar 227 MB, maar is toch meegenomen. Op het screenshot op dat Engelse forum wordt bij elke stem ook netjes de taal vermeld. Bij mij is dat helaas niet zo.
 12. Toch knap dat tomtom met een software update onze hardware kan verbeteren!!!
 13. Uit de handleiding: Ik heb nooit begrepen hoe dit werkt, maar het pijltje wijst dus niet naar het noorden.
 14. Sorry, doordat ik de software meestal in het Engels gebruik, heb ik "bullet" gebruikt. Dat is het bolletje. Overigens zal dit bolletje bij een populaire discussie in een ster veranderen.
 15. Bij mij werkt het wel op die manier. Als ik op de bullet voor een discussie (ik geloof dat het board het nu een discussie noemt. In het engels zou ik het een post of een thread of een topic noemen) klik, ga ik inderdaad naar het eerste ongelezen bericht in die discussie.