pd0amn

Leden
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pd0amn

 • Rank
  5+ poster
 1. Bedankt voor de vele info. Ik heb inderdaad ook gelijktijdig een andere auto en tevens zitten daar winterbanden op. Het zou dan inderdaad wel eens aan de velgen of bandenmaat kunnen liggen. Op deze manier zal mijn echte snelheid dus altijd lager liggen dan de snelheidsmeter aangeeft zodat ik voor een snelheidsovertreding nooit bekeurd zal worden.
 2. Mijn nieuwe via130 geeft een lagere snelheid aan dan de kilometerteller van mijn auto. Bijvoorbeeld als de kilometerteller 80km aangeeft geeft de via130 70km aan. Dit lijkt mij wel een erg groot verschil. Hiervoor had ik de one xl die synchroom liep met de km-teller.
 3. Het betreft inderdaad de One XL Region uitvoering met daarbij los bijgeleverd een sd met west-europa. Ik ging er vanuit dat de Benelux en Europa uitvoering beiden een intern geheugen hadden. Verkeerd gedacht zo zie je maar weer. Oplossing is toch vaak weer simpel als je alle ins en outs weet. dacht nog wel dat ik me er zo goed mogelijk in verdiept had. Blijft de vraag over of ik deze toch maar zal blijven behouden of ga omruilen tegen een echte europa versie die wel een intern geheugen heeft. Weet alleen niet of dat interne geheugen zoveel meerwaarde zal hebben. Weet jij dat misschien zo. Groet en bedankt voor de oplossing.
 4. Bedankt voor de info. ik kreeg dus West-europa op een sd kaartje van 2GB. Dit SD-kaartje is tot ongeveer 1.8Gb beschreven en zou dus gezien de grootte nooit in het interne gehuegen geplaatst kunnen worden vandaar dat ik geprobeerd heb om de Benelux die kleiner is dan 1GB te plaatsen in het interne geheugen. En dat laatste lukt mij niet. Vandaar dat ik twijfel of het flash geheugen niet stuk is. Maar nogmaals met SD-kaartje werkt alles feilloos. Zou het wel zo prettig vinden als ook het flash-geheugen zou werken. Je weet maar nooit of dat nog eens van pas kan komen. Dus ik zit er inderdaad over te denken om de TT maar om te reulen. Vindt het alleen knullig als mijjn redenatie een verkeerde zou zijn vandaar
 5. Wat ik uiteindelijk wil is om te zien of mijn flash geheugen van 1GB wel werkt. Kan die zonder dat er een SD-kaartje in de TT zit uberhaupt niet bereiken.(het is of/of dat weet ik)
 6. Bedankt voor de tip.
 7. Een route berekenen in alleen de Benelux en dan ook nog in het flash geheugen gaat vele malen sneller dan vanuit de hele West Europe berekenen.
 8. Ik heb bij de mediamarkt gekocht een One XL met op het sd-kaartje Europa-west 2GB. Vanaf het sd-kaartje werkt alles. Nu wil ik de benelux die ik zelf op een sd-kaartje heb staan in het interne geheugen plaatsen van de One XL. In het interne flash geheugen zou 1 GB zitten dus de kaart of te wel de bestanden die ik op het sd-kaartje van de benelux heb staan zouden hier dus moeiteloos naar toe gekopieerd kunnen worden. Als ik nu het sd-kaartje in de kaartlezer van mijn computer stop en mijn tt aansluit op de usb-poort en wil benaderen zonder dat daar dus een sd-kaartje inzit zie ik wel de drive-letter, maar als ik die wil benaderen krijg ik de volgende melding: plaats een schijf of een ander geschikt medium in station O: Ik vraag me nu af is het flash geheugen nu stuk of wat doe ik verkeerd. Gaarne hulp