red1100

Leden
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About red1100

 • Rank
  5+ poster
 1. Ik heb helaas vergelijkbare problemen met mijn go 6000 na opstarten slaat VAST (freezes) en start gedeeltelijk opnieuw op,dit keer of 4 a 5 en dan werkt het normaal,in het begin nooit gehad.al diverse malen gereset,ook naar fabrieksinstellingen maar geen verbetering. Heb idee dat het aan de software/navcore ligt. Hoop dat er snel een nieuwe navcore komt.
 2. Ik heb dit ook al een paar keer gemerkt lijkt inderdaad alsof live achter de feiten begint aan te lopen.hiervoor nooit gehad.
 3. Ja hoor had het vandaag ook met de android versie,stond voor het stoplicht en de richting waarin ik stond werd 180 graden omgedraaid,ZEER vervelend.heb het vandaag voor het eerst gezien.dit schiet niet op.
 4. Nee hoor iedereen heeft dit probleem ,op engels forum staat dat stomstom het weet en ermee bezig is,herstel staat nu dat het opgelost is.(nog niet getest)
 5. Ik heb een go 6000 en precies de zelfde ervaringen,traag optarten en dan als er eindelijk iets staat kan je nergens op drukken en dan reboot hij zichzelf weer dit soms meerdere malen.heb op engels tomtom forum al meer van dezelfde problemen gelezen is een paar updates terug begonnen,hoop dat tomtom hier snel iets aan doet,heb er niks aan op deze manier!!!
 6. ok thanx ga ik dat proberen ik neem aan dat jij een 4gb sdHC kaartje hebt is de enige die nog te koop is,hij moet het wel doen...........
 7. ik heb een 720 volgens mij(en tomtom helpdesk gaat dat niet, alles moet bij elkaar staan maar 4gb sd en ALLES daarop zetten moet volgens tomtom wel werken maar ja kost weer geld maar zal niks anders opzitten) snap alleen niet waarom ze deze dan ook voor de 720 uitbrengen(volgens helpdesk past het wel!!!!! maar dus alleen als je hem HELEMAAL stript)
 8. net de laatste kaart gedowload maar hij is stuk groter geworden heb een 720(2gb intern)en heb heel veel moeten verwijderen(stemmen,afbeeldingen postcodes flitspalen enz enz) en heb nu 2mb over iemand anders hier ervaringen mee. vind 2mb niet veel????