BramvT

Redactie
 • Content count

  4,509
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BramvT

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 04/14/1950

Contact Methods

 • ICQ
  0

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Haarlem (NH)
 • Mijn TomTom
  Go Premium 5'' (+ een oude MIO als reserve)

Recent Profile Visitors

9,284 profile views
 1. Bij mijn weten heeft Garmin nog steeds hun eigen software en bij Tomtom zijn de kaarten toestel gebonden, dus dat gaat vrees ik niet lukken.
 2. Ik heb ze gezien (ander draadje Start) en beiden verwijderd en hem als spammer aangemerkt....alleen een link zetten naar iets en verder geen tekst is niet de bedoeling. Hij had nog geen enkele bijdrage geplaatst in 5 jaar, wat opzich natuurlijk geen probleem is.
 3. Ik heb er de afgelopen 8 jaar al diverse bij ze gehaald, de grote Action zit hier op 300 meter hemelsbreed vandaan....helaas gingen ze soms zomaar stuk, merkte dat aan de Tomtom die opeens een signaal gaf dat de accu bijna leeg was en gebruikte de 2 USB aansluitingen + nog steeds de GPS versterker en ook nog een Dashcam, beide met een aanstekerplug. Wel handig dat ze een lichtje hebben, maar die zie ik niet of slecht tussen de stoelen overdag.
 4. Pas wel op, want die stekker maakt van 12V v/d autoaccu, ik meen 5v...dat je geen 12V naar je Tomtom gaat sturen....maar dat wist je denk ik allang.
 5. Sinds vorige week werkt Live (in NL) weer perfect zonder storingen, dank Tomtom.....weet alleen niet hoe dat in Belgie zit, ben er nog niet geweest, iemand ?
 6. Bedoel je om je Tomtom te laden via een USB aansluiting....daar zijn dit soort dingen voor in de handel en snoertjes zijn er ook volop te vinden.
 7. Wij willen hier geen discussie hebben over illegale software voor Tomtom en dus sluit ik nu deze draad (en sluit mij aan bij de woorden van Ajee).
 8. Ik had vandaag geen rit, maar heb hem 2x binnen even aangezet en ook hier meteen Live en files, dus laten we hopen dat dit voorbij is.
 9. Nee, dat kan je wel zeggen.....ben net thuis uit Belgie, vanmorgen op de heenweg wel meteen Live en file meldingen, ga bij Bergen op Zoom de grens over en (wat we al een tijdje gewend zijn) in Belgie een kruisje. Ook op de terugweg, maar toen ik weer bij Bergen op Zoom zat nog steeds, dus een hard reset gegeven (met zwarte scherm en witte letters), maar geen Live...verderop bij Den Haag nog een keer gereset, maar tot aan huis een kruisje. Als Tomtom nu eens een persbericht doet uitgaan, dat ZIJ een storing hebben (weet ik wel zeker nu ik niet de enige ben), maar Tomtom is niet zo van de Persberichten als er iets fout gaat...ondertussen waarschijnlijk 100'en of 1000én Tomtom Go bezitters die niet hier op DIT forum komen en nu zitten te sleutelen aan hun Tomtom. UPDATE : in principe kom ik nooit op dat Engelstalig forum van ze, maar heb nu even gespiekt en daar staat het volgende, nu is mijn Engels niet zo best..maar als ik het goed begrijp is het niet alleen in NL het geval (?) : There is a current outage that is impacting TomTom Traffic service. TomTom PND's which connect through a built-in SIM are affected.We are seeing a similar trend of reports through our customer service as well. Our team is investigating the problem on a high priority.I will post back as soon as I have some news to share.Sorry for the inconvenience.Vikram
 10. Nog even over de z.g. hard reset die ik zou hebben gedaan, daar bedoelde ik mee, het geheel uitzetten en opnieuw starten met de trommels (dus geen slaapstand)...maar de tip van Tulpie gaat even verder (dat wist ik nog niet, na 16 jaar Tomtom) en die hielp wel bij mij...net even opnieuw opgestart en Live doet het meteen. Misschien moet Cor het nog een keer proberen, dus dat je het zwarte scherm krijgt met witte letters, dan uitzetten en opnieuw aan, het helpt bij Tulpie en bij mij...dus zou het bij jou ook moeten doen, tenzij jij misschien een andere Navcore hebt dan wij (Truck versie) ?
 11. Goede tip van je, nu doet Live het weer wel. En zal ik zeker onthouden onderweg, wie weet is het op deze wijze resetten ook handig als ik de grens over ga met Belgie, ik ben blij met je
 12. Schei maar uit, hier nog eentje...vanaf Haarlem tot aan Turnhout (en terug idem dito) geen Live...dus inderdaad kruisje, 3x hard reset gedaan maar maakte niks uit. En nu is het erg rustig op de weg, maar wilde wel graag weten hoe het zat met de grensovergang tussen Eindhoven en Turnhout, bleek achteraf mee te vallen (5 minuten controle)...maar toeval zeker sinds we die nieuwe kaart hebben sinds 2 dagen?
 13. Wat ik wel mooi vind, kwam ik achter met de voorlaatste kaart...ik reed een maand geleden over de A4 bij Leiden richting Haarlem en het was (toeval) op dat moment 18,59 uur, de max snelheid was uiteraard 100 (nieuwe max snelheden) en op het moment dat de Tomtom klok op 19 uur stond, veranderde de snelheid meteen in 130...dat was bij vroegere kaarten niet zo.
 14. Dat is sneller dan ik dacht, wist niet dat de 3 maanden alweer voorbij waren (ook net binnen gehaald)
 15. Ik kreeg hem eergisteren netjes via WIFI op de Go Premium...wel even wennen dat nu alles 100 km is, terwijl je op verschillende snelwegen nog 120 of 130 mag, maar het werkt wel.