BramvT

Redactie
 • Content count

  4,439
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BramvT

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 04/14/1949

Contact Methods

 • ICQ
  0

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Haarlem (NH)
 • Mijn TomTom
  Go 5200 (+ een oude MIO als reserve)

Recent Profile Visitors

8,663 profile views
 1. Ja....maar het zijn wel taaie dingen hoor, zie wel vaker onderweg nog een oude One of XL op het raam zitten, meestal is de auto zelf dan nog ouder...voor mensen die zo'n ding maar 2x per jaar gebruiken ? Met uiteraard meestal een rotte accu, maar lader erop en ze doen het gewoon.
 2. Misschien als je een nieuwe kaart via TTHome koopt dat je dan automatisch ook een nieuwe Navcore krijgt ? Het is maar een suggestie hoor.
 3. Ik meen dat de Tomtom Truck en Caravan versie's dit ook hebben, die zijn een stuk duurder....maar zoals ik al schreef, bij mijn weten alleen de Go 5200 en 6200...je hebt ook de goedkopere met Live time kaarten en Traffic, maar dan werkt dat via je mobiele telefoon. Je hebt ook nog de voorloper van de 5200, de Go 5100....wellicht dat je die ook nog op de kop kan tikken (nieuw of gebruikt), maar die is alweer van een paar jaar geleden.
 4. Jazeker wel, je Go 1005 heeft ook een ingebouwde SIM, alleen moet je daar steeds abonnementen voor afsluiten...de laatste 1005 die ik had en aan mijn broer heb verkocht, had 3 jaar Live Traffic....bij de Go 5200/6200 heb je zolang het toestel blijft werken (en Tomtom niet stopt met updaten daarvan) dus altijd HD-Traffic en gratis update elke 3 maanden van de (wereld) kaarten. En ik zag advertenties van de Go 5200 al in de 200 euro.....dat is snel terug verdiend, want geen kaarten meer kopen of Live abonnementen en flitsers....Coolblue 275 euro. Ook kun je kijken op MP, een 2e hands 5200, de gratis kaarten en Live blijven geldig.
 5. De Go 5200 en 6200 heten tegenwoordig anders (Premium) en hebben blijkbaar weer wat nieuwe zaken die de 5200 niet heeft. https://www.tomtom.com/nl_nl/drive/car/products/go-premium-5-inch/ (En nu 16gb intern lees ik net, mijn go5200 heeft nog 8gb)
 6. Heb ik ook al een paar jaar (met de go 5200) gedaan, zelfs een deelkaart WE en de BNL...samen zijn ze net 5gb groot, alleen gebruik in die BNL bijna niet meer omdat ik steeds naar Duitsland moet....waarom de BNL kaart, omdat ik er vanuit ga/ging dat zo'n klein kaartje lezen sneller gaat met de navcore dan een grote Europakaart, dat ben ik nog zo gewend van de oude Go 730 en 950 e.d.
 7. Afgelopen zondag de auto verkocht met daarbij de Pioneer autoradio met Bluetooth...dus heb daarmee 2,5 jaar handsfree kunnen bellen. Nu heb ik (weer) een Kangoo DCI met radio Renault met stuurbediening...erg mooi allemaal en werkt prima, maar deze Renault radio/cd heeft nog geen Bluetooth, dus zat al op internet te kijken naar een aparte handsfree set. Toen bedacht ik mij opeens, mijn Go 5200 moet er ook voor gebruikt kunnen worden...moest een Mydrive app installeren op mijn mobiele telefoon (een Motorola E5, heb van dat merk ook een Smartwatch om) en even getest binnen...en dat werkt dus. Maar nu graag ervaringen van anderen die hiermee werken....wat zijn de voor en nadelen (wat ik al van vroeger wist van de oude Go-950 Live is, dat de navigatiestem even stopt als ze je bellen)….moet ik nog iets anders instellen of staat het standaard al goed ?
 8. Hier een goed half uur via WIFI binnenshuis...en ik heb gewoon de standaard 50mb van Ziggo...maar heb dan ook een deelkaart van 5,2 gb meen ik....terwijl hij 8gb intern geheugen heeft. Kan hij a.s. maandag meteen z'n lol op die kaart, want moet heen en weer naar Hannover.
 9. En dat ging altijd goed?
 10. Zeker....maar wij hebben dan ook nog de tijd meegemaakt, dat we in de stromende regen met uitgevouwen kaart op het dak een straat aan het zoeken waren (of het 100.000 Shell stratenboek.....waar blijft die tijd)
 11. Ah, bedankt....zo zie ik hem ook ja, maar ben altijd meteen ingelogd.
 12. Vreemd is dat...misschien dat Holyhead ons kan vertellen of hij ook die reclame ziet, ik heb geen Adblocker of zo...gewoon WIN 10 met eigen beveiliging (Defender) en gebruik EDGE als browser.
 13. Dit krijg ik dan te lezen : The advertiser is not active.TradeDoubler
 14. Werken je Trajectctroles wel ? Toen ik het probleem had met de Live verbinding, deden zowel de vaste en mobiele flitsers niet....en ook de trajectcontroles niet (op de A2 bijvoorbeeld tussen Abcoude en Maarsen), dat stuk rijd ik 4x per week langs, dus zo ontdekte ik dat.
 15. Dat hoorde ik in het verleden weleens meer van de Helpdesk, dat ze er nog nooit van gehoord hadden.....nou, reken maar dat ze dit forum kennen en er ongetwijfeld een paar meelezen hier...DIT forum en de voorloper ervan (JouwNav.nl) was er allang toen zij met dat Engelstalige forum begonnen, een puur Hollands bedrijf die denkt te communiceren in een andere taal, vandaar dat ik daar ook nooit kom. Maar we houden het in de gaten, vooral met die GPS storingen...ik heb net een paar dagen de nieuwe Navcore en nieuwe kaart (en toch weer even kort een GPS die even niet weet waar hij zit), maar het kan natuurlijk ook een fout zijn bij Vodafone (qua Live...de SIM kaart heeft natuurlijk niks te maken met een GPS storing)