peeke

Leden
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About peeke

 • Rank
  ...
 1. Hallo rooo, U heeft gelijk, ik heb ook dit probleem dat de spraakherkenning weg valt en dit sinds de update van 14/05. Ik heb dan ook gezien dat het icoon van de spraakherkenning verdwenen is uit het menu als het niet werkt. Werkte in begin héél goed, maar nu haperd het toch wat.
 2. Hallo Loek, Ik heb ook deze namiddag de nieuwe update geinstalleerd. Bij mij is de activeerzin: " Hallo, TomTom." Ik heb ondervonden dat je de woorden vrij vlot na elkaar moet uitspreken voor het reageert. Het is nieuw en werkt naar behoren (voorlopig), het wordt wennen aan deze nieuwe extra. Groetjes!
 3. Na update naar 13.040 word géén enkel flitspaal weergegeven. Mijn abo is verlopen sinds 14/12/2013, maar bij de vorige updates naar 13.030 enz., bleven de flitspalen wel weergegeven. Voor mij zitten er bugs in de volledige update! Ik heb een Tomtom 6000 Wat Loek mee heeft gegeven van aanpassingen is er 1 die niet overeenstemd met mijn bevinding. Verbeterde zoekradius De radius voor zoekacties met de instelling Bij mij in de buurt is uitgebreid tot 80 kilometer. Bij mij word weergegeven dat die zoekt binnen 10 km in Bij mij in de buurt. Zal ook eens mailtje sturen naar Tomtom