Kobe

Leden
 • Content count

  217
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kobe

 • Rank
  200+ poster
 • Birthday 06/23/1943

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Informatie

 • Plaats
  B - 2431 Veerle - Laakdal
 1. Beste, maak een geluidsbestand aan met de extentie .ogg, en geef het dezelfde naam als de flitspaal file. succes
 2. Volgens de officiele site van Tom Tom heeft de 630 WEL een FM transmitter. Dit zal wel een slippertje van de webmaster zijn denk ik.
 3. Ik heb een TT 700 van 13/9/2005, en dit toestel is nog NOOIT via het net opgeladen. Ik gebruik mijn Tommy dagelijks, en steeds via de autolader. Het is al eens gebeurt, dat ik het toestel een weekje niet gebruikt heb (wegens ziekte) en dan is de leegloop van de batterij miniem.
 4. Ik ben 65, en veel te weinig vrije tijd. :pardon: Mijn Tommie 700 is er 3.
 5. Probeer hier uw geluk eens: KLIK
 6. Kijk eens na of de map "sdkregistry" met daarin de file "tomtom.mnu" nog aanwezig zijn. In "tomtom.mnu moet dan ook ergens "MENUITEM|TASK_SDK1" staan. Bij het ontbreken van die map met inhoud, kiest uwTomTom het standaard menu.
 7. Ziehier wat de Vlaamse Gemeenschap zelf publiceerd. KLIK
 8. Hopelijk komt dat er nooit van. Er zijn nu al toepassingen genoeg voorzien (die maar half werken) op de Tommies. Laat ons het aub bij navigeren houden, simpel maar goed.
 9. Dit moet duidelijk genoeg zijn.
 10. Zet uw backup terug op die lege SD-kaart. Met een lege (geformatteerde SD-kaart) KAN een Go 300 NIET werken. Alle gegevens die moeten op de SD-kaart staan.
 11. Ik gebruik tot volle tevredenheid al enkele jaren een "oude" Tom Tom 700, en heb steeds na maximaal 2 minuten een fix, ook na enkele dagen geen gebruik te maken van mijn toestel. Ik heb ook een Inforad in gebruik, en die heeft ook zoals de TT700 nog een Sirf II onder de motorkap. Die Inforad heeft al een fix voordat mijn TT700 bedrijfsklaar is.
 12. wat dacht je ervan om eerst langs de kassa te gaan.
 13. uw externe antenne is galvanisch niet verbonden met het chasis, de magneet is het enige wat kontakt maakt met uw wagen.
 14. Er is meer gevaar voor beschadiging van je Tommie, als je regelmatig de omvormer in en uit trekt. LINK
 15. Bij de meeste wagens wordt tijdens de startprocedure de stroom naar verbruikers (radio/navigatie) onderbroken. In mijn geval loopt de voeding voor mijn Tom Tom over een originele drukschakelaar op het dashbord. Die omvormer is ook bedoelt voor vrachtwagens met 24 volt bedrijfspanning. Dus als de spanning bij het starten in een 12 volt installatie wat oploopt, kan dat zeker geen kwaad daar hij zelfs berekend is op 24 volt.