Nick

Admin
 • Content count

  2,345
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nick

 1. Beste allemaal, JouwTomTom is vernieuwd! En naast een geheel nieuwe website is ook het forum weer helemaal up-to-date! Hopelijk bevalt het jullie... Er is één belangrijke wijziging: Inloggen op het forum doe je voortaan met je schermnaam of je email-adres! De oude inlognaam is komen te vervallen; het wachtwoord is ongewijzigd gebleven. Veel succes!
 2. Voor inloggen:
 3. Dus even voor de duidelijkheid: Als je naar de hoofdpagina van een forum gaat (bv http://www.jouwtomtom.nl/forum/index.php/forum/42-software/ ), zie je deze knop NIET staan?!?
 4. Graag hier verder: http://www.jouwtomtom.nl/forum/index.php/topic/24342-nieuws-we-moeten-onze-knopen-tellen/
 5. TomTom Traffic is 'Levenslang'. Ik heb wel begrepen dat je 'maar' 3 maanden TomTom flitsers gratis krijgt.
 6. We hebben daar gewoon nog geen enkele informatie over ontvangen.
 7. Een update over de prijzen in de tekst geplaatst:
 8. Heb je al Shift-reload geprobeerd als je de reactie invoer editor op je scherm hebt?
 9. Daar waar je je reactie invoert...
 10. Zeker, dank! We gaan begin volgende week alle eventuele problemen in het forum verder aanpakken. Dus graag meldingen!
 11. Even shift-reload moet dat oplossen. Het citaat-probleem kijken we later even naar... Dank voor de meldingen!
 12. Je hebt helemaal gelijk. Is aangepast in de tekst. Dank!
 13. Ja, klopt. v895 is meegenomen... Vreemd... Is nu aangepast in de tekst.
 14. Zie hier: http://www.jouwtomtom.nl/forum/index.php/topic/23955-nieuws-tomtom-navigatie-beschikbaar-voor-android/
 15. TomTom benoemt Gary Raucher tot Senior Vice-President Marketing voor de consumentenmarkt. In zijn nieuwe functie is Raucher verantwoordelijk voor het managen van het TomTom-merk en alle consumentgerelateerde marketing- en communicatieactiviteiten wereldwijd. Raucher legt verantwoording af aan Corinne Vigreux, Managing Director van de consumententak van TomTom. Raucher werkte hiervoor bij Philips, waar hij Vice-President en Head of Brand & Communications was binnen de consumentenlifestyledivisie. In de negen jaar die hij bij dit bedrijf werkzaam was, droeg hij verantwoordelijkheid voor de efficiëntie en effectiviteit van de wereldwijde marketingcommunicatie. Hij gaf leiding aan de transformatie van consumentencommunicatie, verjongde het merk en ontwikkelde de 'sense and simplicity'-slogan. Bij Philips won hij elf Cannes Lions-awards, waaronder twee opeenvolgende keren een Grand Prix-award. “Met Gary aan boord zet TomTom een stap naar een hoger niveau van zijn brand- en marketingcommunicatie”, zegt Corinne Vigreux, Managing Director van TomTom. “De ervaring van Gary in het ontwikkelen van innovatieve en effectieve marketingprogramma’s is een geweldige aanwinst voor de verdere groei van onze business. Gary speelt een essentiële rol in het verder uitbreiden van ons consumentenportfolio in diverse groeiende categorieën.”Raucher startte zijn carrière bij Andersen Consulting waar hij werkte met bedrijven in Fast Moving Consumer Goods (FMCG) en farmacie. Voordat hij bij Philips aan de slag ging, was hij werkzaam als brand-manager bij Quaker Oats.
 16. Excuses voor de late reactie. Was i.v.m. de vakanties even blijven liggen. De specs zijn nu aangepast.
 17. De essentie van deze limiet is dat mensen die meer zo maar een bericht kunnen veranderen als anderen daar al op hebben gereageerd. Dat geeft namelijk een raar beeld. Daarom verander ik dat niet graag. Wat natuurlijk wel kan is dan iemand gewoon een nieuw antwoord in die post plaatst waarin hij de wijzigingen aangeeft. Op die manier blijft alles helder.
 18. Met dat soort zaken houden we ons hier niet bezig.
 19. Natuurlijk...
 20. Ja, dan wordt het inderdaad lastig...
 21. Mensen, probeer eens alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen en daarna opnieuw resetten...
 22. Klopt. Graag hier verder: http://www.jouwtomtom.nl/forum/index.php/topic/23667-nieuws-nieuwe-kaarten-890-nu-beschikbaar/
 23. Er is door ons niets gewijzigd hoor de afgelopen dagen...