Ekoedijk

Leden
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ekoedijk

 • Rank
  100+ poster
 • Birthday 10/04/1970

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.de3koetjes.nl
 • ICQ
  0

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Uitgeest
 • Mijn TomTom
  TomTom GO 6200.
 1. Hier ook al een aantal dagen geen verbinding. Af en toe werkt het 5 minuutjes, maar meestal niks. Ook telefonisch zijn ze niet te bereiken, problemen met de telefoon verbinding staat erop de site.
 2. Ik had de laadpunten er ook ineens op staan, nergens een optie om ze er helemaal niet op te zetten. Dat mag toch hopelijk wel een eigen keuze zijn. Nu komen er ook updates voor de (onnodige) laadpaal POI's. Ben er niet erg blij mee.
 3. Een 6200 op de computer ??? Gewoon alles via wifi doen, sneller en werkt hier altijd.
 4. Ik heb ook via mapshare reporter een straat aangegeven die voor een half jaar dicht ging. Inclusief de url van de gemeente erbij. 1 dag was hij afgesloten op de TT, en daarna weer open. Na 5 pogingen opgegeven. Het dus dus net wie je melding krijgt blijkbaar.
 5. GPRS is geen GPS. GPRS is de data verbinding die nodig is voor de files en Mydrive. De GPS en de GPRS verbinding krijg je het beste als de TT in de auto of buiten is... Niet in gebouwen. GPRS = General Packet Radio Service GPS = Global positioning system Groet Ed
 6. Ik kan na de update helemaal geen contact meer krijgen met Mydrive via mijn 6100. Na telefonisch contact met TomTom bleek dit al sinds 7-2 bekend te zijn bij hun... En het kon nog wel even duren voordat dit opgelost zou worden. Leuk rijden zonder de specifieke poi's die je nodig hebt voor je werk.
 7. En na een late nacht nog maar eens in de vroege morgen een poging gedaan. De TT was nog aangesloten op de computer en Mydrive. Linksboven aan getikt zodat ik de kaart zag. In het menu op TT services getikt, login gegevens ingevuld. En.... Hij logt in en activeerd de online services/simkaart. Dit staat dus nergens in de beschrijving. Daarna waren de poi's ook meteen gesynchroniseerd. En NA het afkoppelen van de Usb kabel ging de sim ook zijn werk doen. Het werkt nu perfect. Groet Ed
 8. Vandaag een nieuwe TT6100 gekocht. Maar krijg met geen mogelijkheid de TomTom services aan de praat. Als ik me probeer aan te melden krijg ik in het scherm. OEPS. Verbindingsfout. Services tijdelijk niet beschikbaar. Maar dat duurt nu al de gehele dag. Volgens mij wordt de sim niet herkend. De GPRS verbinding geeft namelijk ook de status OFFLINE.. Hoe krijg ik dit nu werkend..
 9. Staat erop, Helaas nog niets nieuws kunnen ontdekken. De omleidingen bij de velser/wijkertunnel ook nog niet.
 10. Volume zacht/uit
 11. Dat van de SD had ik ook al geprobeerd, maar als de sd geplaatst wordt moet hij geformateerd worden. En na het formateren past er niets meer op. Als TT dit nu als oplossing zou bieden dan zou het perfect wezen.
 12. Op de 1005 kunnen ook eigen poi's gezet worden. het is het grote broertje van de 1000. Mijn TT 1000 wordt na bijna 3 jaar gebruik toch wel slecht. Daarom dacht ik aan een 5000. Ben wel weer terug geweest, maar na bijna een uur discussie weer met de 5000 naar huis. Zet hem denk ik wel marktplaats en koop dan een Garmin. Want daar kan je wel weer eigen poi's op zetten. Ik heb dat nodig vanwege mijn werk, te veel gebouwtjes om te onthouden.
 13. Vandaag bij een grote media keten een nieuwe TT 5000 gekocht. Deze ter vervanging van een TT 1000. Bij de verkoper nog extra gevraagd of ik er mijn eigen POI op kon zetten. En dat was het geval volgens hem, hij had er zelfs nog even op de site van TomTom voor gekeken. Bij thuiskomst alles geupdate. Maar geen mogelijkheid om mijn eigen poi's erop te zetten. Ook niet door het op een SD kaartje te zetten. Omruilen gaat niet meer, verpakking is al geopend. Dat wordt dus weer op TT wachten totdat het wel kan.
 14. Is er een andere manier om mijn kaarten op mijn telefoon te krijgen. Heb vandaag de app (Europa) gekocht, maar het downloaden van de kaarten lukt op een of andere manier niet. Krijg elke keer een time out. Als hij aan het downloaden is en het stopt weer eens, dan zet ik de wifi even aan en uit en dan gaat hij weer even verder. Maar dan komt de time out weer. Onder tussen wordt ik er wel een beetje gek van, vandaar de vraag..
 15. Niet compatible met de Samsung Note (N7000) lekker weer...