Eugene

VIP leden
 • Content count

  756
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Eugene

 • Rank
  750+ poster

Contact Methods

 • MSN
  mennohuiser@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Informatie

 • Plaats
  Iets links van het midden
 1. Ik heb dat euvel toevallig ook en erger mij daar flink aan.. Ben speciaal even hier aan het zoeken of er meer gebruikers zijn met dit probleem. Bij deze dus... maar wat doe je eraan ?? Gr. Eugene
 2. Ja haha... dank je! en nog steeds aan de TomTom he.. Maar hier op het forum ben ik het echt ff kwijt :unknw: Maar even ontopic.. Mijn kaarversie is v855.3019 en das toch wat anders als ik eerder ergens gelezen heb. Mijn TTH weet te vertellen dat er geen updates zijn dus.... Heb deze week een ritje Eindhoven - Schiphol - Berlijn dus ik ben Kei benieuwd De 940Live gaat weer naar mijn zusje aldaar
 3. Vandaag mijn 1005je binnen gekregen.. gaat die update automatisch of moet je dat ergens opzoeken?
 4. Jah... die snap ik nou ff weer niet....
 5. Of met een garmin 660.... Daar kon ik maar niet verliefd op worden dus.... het zou jammer zijn als je met deze prachtige Navigon de zelfde conclussie moet gaan trekken Eus!
 6. Nou ja... deze tuinboon heeft een dikke week geleden nog nog ¤ 490,00 gegeven Wel met luxe etiu, extra houder en autolader.... maar ja muggut voor die centen Eus!
 7. Ja... maar dan rijdt je weer de nodige onnodige (kilo) meters... Het is maar net hoe je tegen de zaken aankijkt :dirol: Eus!
 8. OK We spreken elkaar nog... De Go720 is toch ook zwaar identiek aan de Go920 maar toch duurde het een hele poos voordat dit "topmodel" echt beschikbaar was... toch? Eus!
 9. Inderdaad een beetje een rare kaartfout. maar ja net zoals Disksoft al zegt... gewoon watjes in de oren en rechts afslaan. Het wordt eigenlijk pas echt vervelend en dus ook irritant als dit in een omgeveing gebeurt waar je niet bekend bent Eus!
 10. En vervolgens ben je tot 2X toe je zijruit kwijt.... Hoe mooi ze die houdertjes ook in elkaar knutselen, het blijft een belangrijke afweging om het ding aan je raam te laten hangen. Wil je echter op zeker gaan door de boel telkens van de voorruit af te halen... zie ik de winst niet meer van een actieve houder Eus mag in elk geval weer een ruitje laten plaatsen van ¤ 185 Euro Eus!
 11. Uhhh... enkele maanden zal je bedoelen..... Na de lancering van de TT720 duurde het immers nog een flinke tijd voordat het topmodel TT920T echt lekker warm in de winkelschapjes lag... :dirol: Eus!
 12. Pjottr moet toch bijna wel een kast vol geld hebben... Die heeft sinds zijn Classic al die glimmende modellen van TT aan zich voorbij laten gaan... toch?? :dirol: (buiten je uitstapje naar de Navigon dan....) Eus!
 13. Pjottr... hij is weer messcherp
 14. Leuke zinspeling..... Ik heb in elk geval mijn lesje geleerd voor het luttele bedrag van 99 Eurooow Eus
 15. Ik blijf een mega wantrouwen tegen die file informatie hebben, hoe goed al die uitvindingen ook bedoeld zijn... Tja... ik ben nog van de generatie "eerst zien en dan geoven" dus als ik gewaarschuwd wordt voor een file wil ik ook zeker weten of dat ie er staat... Met alle gevolgen van dien natuurlijk Eus!