Phantom45

Leden
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Phantom45

 • Rank
  50+ poster
 • Birthday 09/10/1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Ik heb sinds gisteren een go 510, ter vervanging van mijn oude 730. Het lijkt wel of ik terug ga in de tijd! Geen icoontje, schermachtergrond of car symbool te wijzigen. En om in dit onderwerp te blijven, op de oude tom tom kon ik zelf een POI lijst aanmaken, waar ik bijv. locaties inzette die ik wilde bezoeken tijdens een vakantie. Ik kan nu alleen plaatsen toevoegen (mijn plaatsen), en dat word dan een lange lijst en alles door elkaar. Ook kan ik hier geen icoontje bijzetten van bijv. een koffertje. En kan ik niet aangeven net als de tankstations dat ik ze gewoon in de kaart wil zien bijv. Doe ik iets verkeerd of ben ik echt terug in de tijd gegaan? Ik heb via een omweg wel van de oude Tom Tom POI lijsten kunnen importeren, maar die kan ik dan weer niet aanvullen met nieuwe POI binnen die groep volgens mij? Voorlopig maar mijn oude 730 ernaast houden, om via een omweg dan maar mijn POI groepen te bewerken??
 2. Dat is inderdaad weer wat anders. Via flitsservice had je echt alleen de palen die inderdaad ook door veronica en 538 worden doorgeven. Dus niet alle mogelijke plekken. Maar denk dat dat niet meer te vinden is.
 3. Ja sorry bedoel inderdaad de mobiele die had ik met flitsservice altijd wel, deed ik up-daten vlak voor vertrek stonden de laatste erop.
 4. Die staat er ook al op, maar daar zitten naar mijn weten niet de losse flitsers in.
 5. Ik kwam er inderdaad ook achter dat flitsservice niet meer geupdate werd. Bij nader onderzoek stond er wegens misbruik geen updates meer. Iemand al een nieuwe versie gevonden die wel gratis is, in plaats de betaal versie van Tom tom?
 6. Ze doen volgens mij alles om mensen van de gratis TMC af te krijgen, en voor hun dienst te gaan betalen.
 7. Das kort maar krachtig, bedankt. Dan maar illegaal, ow, nee dat mag niet haha. (zou niet eens weten hoe)
 8. Mijn vader heeft de 710 hij heeft bij mij op mijn 730 nu rijbaanweergave gezien. Ik heb veel onderwerpen er al over gezien op dit forum, over de juiste kaart, en nieuwe software. Nu is de vraag simpel, is er op legale wijze, door nieuwe software en de juiste kaart ook op de 710 rijbaanweergave te verkrijgen?
 9. Is alweer even geleden dat ik dit onderwerp postte. Iemand anders dit probleem ook al tegen gekomen ondertussen, of iemand die een oplossing weet?
 10. Het JA of NEE zeggen was tegen het moment dat er een file werd weer gegeven. Als deze tijd te lang werd kwam ie met een korterre route, daar kon je dan ja of nee op zeggen. Dus hij had hel al berekend en wist dat deze volgens hem sneller was. Je kon dan alleen kiezen of je dat ook wildde of huidige route bleef volgen. Hij geeft dit scherm nog steeds in beeld, met de zelfde gegevens en vraag, alleen nu kan je deze niet met spraak beantwoorden.
 11. Sinds de laatste 2 software up-dates, kan ik niet meer met spraak reageren als de TMC mij verteld dat er een vertraging is van X aantal minuten en er een snellere route is. Voorhaan kon ik dan met spraak herkening reageren met JA of NEE. Moet nu weer ouderwets op het touchschreen drukken. Iemand een idee of dit nog ergens verborgen kan zitten? Ik heb trouwens een 730T
 12. Ik heb een 730, sinds de up-date geen probleem met de stem, wel met het sturen over compleet andere routes, waarvan ik zeker ben dat deze trager zijn dan de routes die ze voorheen gaven. Word ineens van de snelweg afgestuurd en moet over de naast gelegen B weg gaan rijden die is 80Km met vele verkeerslichten, de ander 120Km door kachellen. Het om rekenen wanneer je dan een andere route neemt, zit tegen het vastlopen aan. Pas na zeer lange tijd geeft ie weer wat weer. Maar vooral de routes gewoon standaard weer geven, zijn echt compleet omrijden ineens.
 13. Zal nu wel weer aantal mensen hier tegen de haren in strijken. Maar ik heb de 730 met Rijbaanweergave gekocht, ondanks dat de 720 veel goedkoper was. Deze had alleen geen Rijbaanweergave. En als ik op het forum hier las was dat maar 1 van de kleine verschillen tussen de 730 en de 720. Ik denk dat ik behoorlijk aan de bel was gaan trekken, als blijkt dat vervolgens met een up-date, de 720 zo goed als het zelfde zou zijn als de 730 en ook ineens rijbaan weergave zou krijgen. Want dan had ik beter voor de op dat moment veel goedkopere versie de 720 kunnen kiezen.