HappyPND

Leden
 • Content count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HappyPND

 • Rank
  100+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  GO 950 Live
  Europa 8.85.4008
  NavCore 9.430
 1. Ik verbaas me over de reacties dat adres inspreken niet goed gaat. Als ik mijn radio maar mute en mijn raam dicht heb werkt het bij mij (950) prima. Ik type bijna nooit meer, hoogstens nog het huisnummer. Met andere apparaten met spraakfunctie heb ik geen succes, bij Tommie werkt het.
 2. Bij apparaten met LIVE in de naam zit het al ingebouwd, bij de andere heb je een losse HD Traffic receiver nodig om verkeersinfo te kunnen ontvangen. De kosten van LIVE zijn inmiddels gehalveerd. Ik heb het er graag voor over. Ook de Google Services zijn handig in het buitenland. Hiermee kan je snel een restaurant, hotel etc vinden zonder kosten voor een dure internetverbinding te maken.
 3. En tijdelijk zal het ook zijn, alleen duurt het al weer ontzettend lang! :unknw:
 4. Veel te ingewikkeld allemaal!!! Ik zat ook te wachten tot mij een keer de update zou worden aangeboden. Dit gebeurde maar steeds niet. Nu was ik dat gedoe met het scherm echt spuugzat. Het in de root zetten lukte om een of andere reden niet. De boel liep vast. Toen maar gewoon gedaan wat Gerrit N al schreef in #43. In Home> Beheer mijn Go > Applicatie van je nav verwijderen. Dan naar Update mijn Go en dan wordt keurig netjes 9.058 aangeboden. Door Home opnieuw laten opstarten, weer gekoppeld, vervolgens een Bedien mijn Go gedraaid waarvoor eerst nog een programmaatje moest worden ge
 5. Sinds de nieuwe Navcore blijven mijn favorieten in mijn 950 bij een kaartupdate bewaard. Het ging ook nu goed :pardon:
 6. Voor de gratis kaartupdate moet je in Home onder Extra (bovenaan) kiezen voor Meest recente kaart verzekerd. Je had je daarmee 8,95 kunnen uitsparen. (Onder "Voeg kaarten toe" vind je alle kaarten die te koop zijn, niet de kaarten waar je recht op hebt.) Om gekochte kaarten (of je gratis kaartupdate na check als boven genoemd) te downloaden en installeren kies je in Home voor Update mijn navigatiesysteem. In de lijst staat een vinkje achter de kaart. De lijst bevat ook diverse updates die nog horen bij de al ge
 7. Wie zoekt zal vinden..... Antwoord heb ik in andere post gegeven. Verzoek om niet te dubbelposten!
 8. http://nl.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/9898
 9. Wanneer je al eens onder Extra, op Laatste kaartgarantie heb geklikt, is de 8.45 voor je gereed gezet. Je krijgt nu dan ook via Home niet meer de 8.50 aangeboden. De 8.45 blijft staan. Je zal TT moeten bellen om de laatste kaart in plaats van de 8.45 voor je gereed te zetten in Home. Wel duidelijk maken wanneer je je apparaat hebt gekocht en dat je absoluut nog geen download hebt uitgevoerd.
 10. http://nl.support.tomtom.com/app/answers/d...w/kaartgebieden
 11. Mij lijkt met zo'n aanbieding de keuze ook niet moeilijk. Er zijn van ieder model, ook van de XL, negatieve reacties te lezen. Ikzelf rij sinds zonder problemen met de 950 rond, heb dus ook niks te melden op het forum. Live valt inderdaad weleens uit, daar hebben dan alle modellen last van, maar doorgaans werkt ook dat goed.
 12. Verplaatsen naar je pc is geen enkel probleem. Het zijn 2 aparte kaarten. En mocht je toch eens die VS kaart nodig hebben, dan is terugplaatsen ook weer een fluitje van een cent. Het is sowieso verstandig om na aankoop meteen een kopie van de hele TT te maken via Windows Verkenner en vooral om dit te doen v
 13. Ik zou een NP Categorie aanmaken, in favorieten zal het idd niet lukken. Staan de co
 14. Je hebt 'm toch op 3 juni gekocht? Dan zijn de 30 dagen nog niet voorbij. Zorg dat je vrijdag de 2e je gratis update binnenhaalt, ook al is dat dan de 8.45. Het maakt nl. vervolgens verschil voor de prijs die je voor een kaartupdate abonnement moet betalen. Ga je updaten vanaf 8.40 dan wordt er een soort instapbedrag bij geteld omdat er tussendoor nog een update, de 8.45, is geweest. Ikzelf heb na aanschaf van de 950 de kaartupdateservice voor 24 maanden aangeschaft http://www.tomtom.com/nl_nl/products/acces...onths-pre-paid/ maar misschien is de gewone 12 maanden met nu extra 6 maanden gratis (6 updates) wel gunstiger.
 15. Via deze link wordt je alle TT geheimtaal duidelijk: er wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. ( voor Buzzfuzz) http://www.jouwtomtom.nl/forum/index.php?showtopic=17693