tomboy

Leden
 • Content count

  152
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tomboy

 • Rank
  100+ poster

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Informatie

 • Plaats
  Earth
 1. Heeft iemand Versie 12.045 ook al daadwerkelijk geïnstalleerd?Hoe zijn de bevindingen tot nog toe?
 2. Ik heb versie mytomtom 3.2.0.760 i.p.v. 700?
 3. @Germ Hardstikke bedankt, maar zoek helaas ook nog een met spoiler! Ga proberen om zelf een goede foto te maken en te plaatsen! P.S. zelf plaatsen kan dat vanaf mijn eigen computer?
 4. Heeft mischien iemand een icoon van een Honda HRV(metallic grijs) om de blauwe pijl te verangen! Bij voorbaat dank!
 5. Heb ook deze software ge
 6. Weet misschien iemand waar de cspeech bestanden voor dienen zoals bv cspeech_NLD en al die anderen? Kun en mag je die ook verwijderen ( zoals b.v. stemmen die je niet gebruikt) of worden deze allemaal gebruikt, vindt dat ze nogal behoorlijk wat plaats innemen!
 7. Of voor de mensen die gewoon beschikken over een 2 Gb harde schijf! :cray:
 8. Bedankt voor je snelle reactie!
 9. @Noorman, klinkt goed. Ik ga ervanuit dat je een Go 700 of 910 hebt i.v.m. de harde schijf die je geformatteerd hebt! Hoe heb je dat gedaan? Bestanden verwijderd daarna als FAT32 geformatteerd? Snelformatteren of compleet? en dan backup via paste teruggezet OF????? Heb zelf ook de laatste tijd programma's toegevoegd en weer verwijdert. Wat mij opvalt dat ik mijn HD van de Go 700 niet meer geformatterd krijg!?Dus ik ben van plan ook eens alles te verwijderen en opnieuw in te richten!Je kunt me ook een PM sturen. Bij voorbaat dank!
 10. Sorry, maar kan het echt niet vinden! Wat me erg zou benieuwen of het overzetten van het telefoonboek en de nummerweergave nu wel goed funtioneert, zeker in combinatie met de nieuwe FW 6.15?
 11. Heeft iemand hier ervaring met Sony Ericsson S700i gsm en de Go 700!Volgens de lijst van TomTom zou het moeten functioneren, maar ik verneem het toch liever van iemand die er echt ervaring mee heeft!
 12. @XC70, bedankt! Deze is het helaas niet, maar naar wat intensief speurwerk toch gevonden! Evt. voor anderen die hetzelfde probleem hebben: |MENUITEM_TASK_CONFIGURE_POI| is de oplossing. BTW, de bijbehorende bitmap Zet NP's aan/uit, verschijnt na nieuwe opstart vanzelf in je aangepaste menu. Uiteraard op de menupagina waar je deze code hebt neergezet. Succes
 13. Adriaantje, Dat is nou precies de menu- knop die ik mis, dus kan ik hem ook niet gebruiken! Toch Bedankt!
 14. Probreer al geruime tijd in de nieuwe firmware 6.15 de menu button te vinden om mijn POI-categorien op de kaart de te aktiveren of te deaktiveren (zichtbaar/onzichtbaar maken d.m.v. aanvinken of uitvinken), maar deze optie kan ik nergens meer ontdekken. Met versies 5.xx was dit geen probleem. Is dit met het samenstellen van een eigen menu op te lossen, zo ja welke menu regel/string heb je hier voor nodig? b.v.│MENUITEM│TASK_??????| Hier moeten toch meer mensen last van hebben!
 15. Hoe zit dat dan met de zgn. laatste versie op DVD 6.50 (artnr.: 9a.00.015) die onlangs verschenen is (is deze dan soms van een andere fabrikant en niet van TomTom)! Was dat dan geen update?! Of is deze soms niet naadloos, of komt er weer een nieuwe, ik bergijp er zo langzamerhand niks meer van.