ninja

Leden
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ninja

 • Rank
  50+ poster

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Informatie

 • Plaats
  Eindhoven e.o
 1. zojuist gekeken en het is inderdaad versie 895.4450
 2. Of de carkit geschikt is voor de touch kun je hier lezen http://www.iphoneclub.nl/38618/review-tomt...-voor-de-iphone
 3. Woh pjotter, dan is er dus wel een negatief punt aan de afsplitsing van dit forum; jou (kritische)inbreng zal hier niet meer te bewonderen/hekelen zijn. Erg jammer. Veel plezier en succes in het andere gedeelte, zij boffen! Alweer een carrieremove
 4. Die lijst is nog uit de tijd van de negen provinci
 5. Vandaag een testritje gemaakt van Eindhoven naar Muiderberg en terug. Iphone 3G met TomTom app naast de TT940. Beeld is duidelijk en overzichtelijk, er is hetzelfde te zien als op de TT940. ondanks het kleinere scherm is alles goed te zien en (door het kleinere scherm) is het beeld zeer scherp. Reageert soms zelfs sneller dan TT940 bij het laten zien van een nieuwe route (wanneer je bv een andere afslag neemt dan was aangegeven). Na het ingeven van de route is de routeberekening erg snel!! Ook de aanduiding van de snelheid die je rijd gaat (minstens)l gelijk op met TT940, soms zelfs iets beter. Samenwerking met contactadressen uit Iphone is ideaal!! Scheelt weer wat typwerk. Bediening is prima. GPS ontvangst was de hele reis prima, maar ook al zou dat niet zo zijn dan ligt dit uiteraard aan de Iphone. Flitslocaties zijn de standaard TT, is dus voor verbetering vatbaar zeker omdat deze nog niet geupdate kunnen worden. Het zou fijn zijn als realtime updates mogelijk worden. GEEN file informatie aanwezig, dit is wel een groot nadeel. Had ik de TT940 niet bij gehad dan was ik mooi in een aantal files terechtgekomen. HD Traffic zou ook zeer welkom zijn. Tot nu toe ben ik er erg tevreden over. Voor een app toch wel uitgebreid maar inderdaad de reisplanner zoals deze op TT apparaten voorkomt is helaas niet aanwezig Nu nog wachten op de Carkit, het feit dat er in het menu de optie zit om je via mailadres aan te melden om hiervan op de hoogte gehouden te worden lijkt niet veel goeds te voorspellen.
 6. Voor pjot: Ook mijn 940 icm tt home geeft dezelfde mededeling. Benieuwd wanneer dit dan wel gaat komen.
 7. INderdaad een erg grove fout van TomTom. Dit is geen slordigheidje meer!! Sinds 12-11-2007 gebruikte ook ik HD Traffic (via telefoon) Onlangs kreeg ik nog de melding om nieuwe kaarten te kopen voor de 910(dit was op 08-10 en 13-11), op 10-11 de melding dat het traffic abo bijna is verlopen en waarin letterlijk stond "maar schrik niet het is nu veel makkelijker geworden om HD Traffic te blijven ontvangen. Je hebt hier zelfs je mobiele telefoon niet voor nodig." In de kleine lettertjes bleek echter dat dit niet voor de 910 beschikbaar is. Doordat ik intussen een iPhone had aangeschaft (begin oktober) en de 910 niet kon omgaan met dit toestel wat betreft gegevensuitwisseling, had ik al een besluit genomen om de 940 live te kopen. Gelukkig kreeg ik op 06-11 van TomTom (als abonnee op flitslocaties) een aanbieding om dit met 20% korting te doen. Wat mij betreft heeft Golfyep wel degelijk gelijk betreffende de (on)bruikbaarheid van de 910 en verkeersinfo. Dit is ten opzichte van HD Traffic niet echt een vergelijkbare oplossing, zelfs al zou TMC wel naar behoren werken. Dus is je TT wat betreft verkeersinformatie toch redelijk onbruikbaar geworden.
 8. Sorry, hier kan ik je niet mee helpen; mijn radio is niet BT Iemand anders misschien??
 9. Heb er vanmiddag een korte test mee gedaan: ritje over 18 km, vrij bandbreedte 107.0 fm gebruikt, heb tijdens dit (korte) ritje niet over hoeven te schakelen op een andere frequentie, muziek komt duidelijk over maar er zit echt wel een ruis in!
 10. En daar lees ik toch echt (wel ) "Er komt er dan
 11. Lijkt mij wel interessant. Zou willen dat ik zo'n mailtje kreeg Ben van plan op korte termijn een 940 aan te schaffen en dan is 20% van 499 is toch een leuke korting. Is toch weer een mount met TMC en iPod aansluiting. :unknw: Net even gekeken en ik heb inderdaad zo'n mailtje ontvangen :unknw: Meteen besteld!!
 12. Sorry , zie het nu ook pas. Inderdaad mijn link was de gewone SD :unknw:
 13. Bij deze shop is de 16GB wel op voorraad: http://http://www.fotokonijnenberg.nl/prod...uredigital.html Je kunt hier bestellen en laten bezorgen maar ook afhalen.
 14. Maar het geluid van het navigeren en geluid van de telefoon kan als ik me niet vergis apart ingesteld worden. Het is niet gezegd dat het daar aan ligt maar beide volumes kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld.
 15. Dit is bij mij ook gebeurd. Na het afsluiten van en opnieuw opstarten van zowel TT als TTHome lukte het wel. Als dit nog niet lukt gewoon een paar keer blijven proberen om de plugin/bestand te laten vinden. Succes.