Multistrada

Leden
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Multistrada

 • Rank
  25+ poster

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ik heb hetzelfde probleem. Tot zaterdag jl. probleemloos alle EU flitspalen kunnen downloaden (is wel makkelijk, alles in 1x). Krijg nu ook de in de eerste post genoemde foutmelding. Even contact gehad met SCDB via de mail. Sinds afgelopen zaterdag krijg ik een foutmelding als ik via POI edit de flitspalen van Europa wil downloaden. (Overigens ook met alle andere) > Iets met "Cannot open file" en dan een hele diepe verwijzing die eindigt op "...contet.IE5\\7GBIOWEX\\poiedit_aut[2].htm" > > Kunt u mij helpen? Antwoord: Dear Gerard, Please contact the support of POI Edit. I suppose there is a issue with the software POI Edit. Otherwise please load the speed camera database from our SCDB websi Tja, dat kan natuurlijk ook, maar ik vond POI edit wel makkelijk.
 2. Gaaaaaap!!!
 3. Linkje??
 4. De software staat inderdaad op de P3300, de kaarten niet. Zelfs bij een werkende Navigator moet je toch nog de kaarten kopen, heb ik een aantal maanden geleden ook gedaan (West Europa via de Tomtom site 99,95 euro) Ik raad je aan om via een webshop een complete versie Navigator 6 te kopen, daar worden de kaarten bijgeleverd. Als je je best doet ben je voor ongeveer 120 euro klaar. Kost wat extra, maar alle problemen zijn dan wel opgelost. Succes
 5. Misschien de helpdesk van Tomtom
 6. Als gebruker van deze service wil ik toch een lans breken voor de mensen die deze service verzorgen. Zij vragen een vrijwillige bijdrage voor deze service. Als je er gebruik van maakt, lijkt het mij op z'n plaats om aan dit verzoek te voldoen.
 7. Kijk zelf maar: Halfords Volgens mij niet verkeerd.
 8. Prima, TomTom wordt een steeds belangrijker overname kandidaat (Philips, Sony). Dat zoiets gaat gebeuren, daar kun je op wachten. Dan worden mijn 100 aandeeltjes ineens een hoop waard!!
 9. Volgens mij werd ook alleen de optie: "Kortste route" gebruikt. Ik was er al snel achter dat dit vaak routes opleverde die onhandig in gebruik waren. Nu maak ik alleen nog maar gebruik van snelste route en kom ( met soms een beetje logisch nadenken) altijd op een prettige manier op de juiste plek aan. Neemt niet weg dat b.v. het sluipverkeer op sommige routes wel toegenomen zal zijn. Ik zou niet weten wat daaraan te doen is.
 10. Ok , zo had ik het nog niet bekenen, excuus
 11. Moet je dan met een navigatieapparaat je woning terugvinden?
 12. Poseidon, Natuurlijk doe ik daarnaast ook mijn best om een steentje bij te dragen aan het up to date houden. Maar in mijn omgeving (Den Haag) ben ik de laatste 2 jaar nog geen paal tegengekomen die er niet instaat, of een paal die niet meer bestaat. Maar ik hou ogen en oren open.
 13. Of als je een linkje op je homepage zet, een lifetime gratis abonnement Zie b.v. Mijn Website
 14. Ja, maar snellere kaarten (bv. 150x) werken iets prettiger
 15. Ik snap de titel van dit topic niet zo goed... straf2 (bn.) 1 streng 2 geconcentreerd, sterk 3 krachtig, hard => hevig 4 [belg., inf.] erg 5 [belg., inf.] (van uitingen) kras 6 [belg., inf.] (van een prestatie of degene die haar levert) knap