punne

Leden
 • Content count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About punne

 • Rank
  50+ poster
 • Birthday 06/06/1952

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  GO 6100
 1. Wij zijn naar de VS geweest en daar en in Canada rondgereden in een huurauto. Thuis heb ik van te voren Europa er af gehaald en daarvoor in de plaats Noord Amerika er op gezet. Maar wel terwijl mijn Go 6100 was aangesloten op mijn Imac en ik was ingelogd.
 2. Hee, dat is frappant.. Ik heb vorig jaar meerdere malen via MSR doorgegeven dat de max. snelheid op de N244 tussen de A7 en De N247 bij Edam-Volendam omlaag was gebracht van 100 km/u op de rechte stukken en 70 km/u bij de verkeerslichten naar 80 km/u over het hele traject. Ook bij mij waren alle meldingen verdwenen.. en de snelheden niet aangepast.
 3. Hallo! Ik heb zojuist op mijn Ipad TT Map Share reporter opgezocht en waarempel, op de Ipad is wel mijn nieuwe emailadres ingevuld. Echter op de Mac is het oude emailadres ingevuld.. Ik zal morgen uw advies gaan uitproberen op de Mac. Echter kan ik niet bewerkingen doen met de iPad, de speld is niet te verplaatsen naar een locatie op de kaart. Dus wil ik iets aanpassen, dan zal dat op de Mac moeten. Ik houd u op de hoogte. Met vr.groet, Jan
 4. Hallo! Sinds december hebben we een nieuw emailadres. En met hulp van forumleden heb ik dit kunnen aanpassen op mijn Go 6100 waarvoor nogmaals mijn hartelijke dank. Maar ik wil op TT Mapshare Reporter ook mijn nieuwe emailadres gaan gebruiken. En daar doet zich het probleem voor dat het me niet lukt. Bij het openen staat in het kader mijn oude emailadres en in te vullen wachtwoord en er is geen mogelijkheid het emailadres te wijzigen. Ik heb geprobeert een nieuw account aan te maken maar dat gaat ook fout omdat er al een account is.. Ik heb geprobeert TT via facebook te bereiken maar die geven niet thuis.. Ook via de website van TT kom ik niet verder, zelfs niet na het volgen van het menu met vragen. Ik hoop echt dat er hier iemand is die mij verder kan helpen. Groet, Jan
 5. De kaart zit erin en alles functioneert prima!
 6. Ga ik uitproberen. Dank voor je antwoord.
 7. Ik wil eigenlijk de kaart van heel Europa plus gebouwen Frankrijk op mijn sd kaart 16 Gig. zetten. Maar wie kan mij uitleggen hoe dat te doen? Ik heb deze gedownload en geinstalleerd op mijn divice systeem(automatisch) maar ik wil deze op de sd kaart plaatsen. Het systeem heeft nog 190 MB beschikbaar en de geheugenkaart 14770 MB beschikbaar. Waarom geeft de sd kaart geen 16 Gig aan? Of staat er een klein gedeelte op de sd kaart en de rest, het grootste deel op het divicesysteem? Ik kom er niet uit.
 8. Tja, ik zie zo vaak ook op andere fora dat mensen met een vraag komen. Vervolgens komen daar antwoorden en tips op. En dan...dan blijft het “stil aan de overkant”. En dat vind ik niet zo netjes. Vandaar ook mijn update en bedankt voor het mee denken.
 9. Vandaag met een fris hoofd uitgevoerd en met sukses! En bij deze dus heel erg bedankt!
 10. Ik heb een nieuw e-mailadres en wil dat graag invoeren in mijn Go 6100. Dat tesamen met mijn wachtwoord bij My Drive. Maar op mijn apparaat de Go 6100 kan ik die mogelijkheid niet vinden. Bij inschakelen komt bij TomTom services steeds het oude adres te voorschijn. Verkeersinfo is “geactiveerd”, flitserupdates is “geactiveerd”, netwerkstatus is “verbonden” maar My Drive is “niet aangemeld”. En als ik dan tik op My Drive dan moet ik het wachtwoord invoeren voor mijn vorige oude email adres. Als ik dat dan doe verschijnt de melding dat het niet klopt. Hetzelfde gebeurt bij Map Share Reporter. Mijn account My Drive is wel aangepast omdat daar ook de mogelijkheid van veranderen wordt aangegeven. Kan iemand mij uit de brand helpen en aangeven wat ik moet doen? Alvast mijn dank. Hartelijke groet, Jan
 11. Een beetje laat, maar vooruit.. Heeft ze de goede volgorde gebruikt voor het intoetsen van dat adres? Wij hadden ook een paar keer wat moeite met invoeren maar door wat te spelen en uit te proberen was elk adres te vinden. Dan nog even een tip, we hadden een bean bag meegenomen. Deze werd er door de douanes steeds uitgepikt zowel heen als retour en voor de vlucht retour van de VS naar NL was de koffer door de beveiliging geopend.
 12. Sinds ik een TT heb, en dat is al heel lang, gebruik ik de Imac. En nog nooit heb ik problemen ondervonden. Niet met de XL 2 IQ Europe, daarvoor niet met de Go en nu ook niet met de Go 6100.
 13. Wat ik nog vergeten was en toch een vermelding waard is gaat over het gegeven dat de TT de snelheid in Miles/h automatisch omrekent naar Km/h. Dat is voor de gereden snelheid alsmede ook voor de max. snelheid. Ik had op de TT niet de instelling van Miles naar Km veranderd omdat de gesproken aanwijzingen dat blijkbaar niet oppakken.
 14. Daarom plaatste ik ook deze ervaring. Het huren van een navigatie aldaar kost ook weer geld. Je kunt wel een adres invoeren volgens mij en dan zien of deze ook echt op de kaart staat..
 15. We zijn net terug van een vliegreis naar Amerika en aldaar hebben we onze Go 6100 gebruikt in onze huurauto. En ik kan niets anders zeggen dan dat het bijzonder goed gewerkt heeft. De rit ging vanaf Larchmont NY naar Brighton Ontario in Canada en vandaar naar Leamington ook in Canada. Aldaar heerlijk rondgereden en alles perfect kunnen vinden. Daarna zijn we naar Woodlawn, Buffalo NY gereden en ook dat verliep zonder problemen. De rit van Woodlawn naar Larchmont was helemaal prachtig en leidde ons over mooie wegen en door kleine stadjes. Kortom, het besluit om onze Go mee te nemen was de juiste!