hkmoravci

Leden
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hkmoravci

 • Rank
  10+ poster
 • Birthday 10/31/1967

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Op de TT Forum is dit gemeld. dat dit de update is voor de lifetime modellen. Volgens TT zou er een software update komen en deze kaart is een voorbereiding hiervoor.
 2. Vandaag bekend gemaakt dat tomtom MYTOMTOM gaat vervangen door mydrive: http://discussions.tomtom.com/t5/GO-400-500-600-5000-6000/MyTomTom-wird-MyDrive/td-p/633158 Ben benieuwd of sdit een verbetering is met betrekking downloadtijden
 3. Slovenie heeft alleen TMC Pro welke alleen, nu nog, op produkten van Garmin/Navigon werkt. Op andere werkt ie niet. Maar er gaan gegruchten dat binnekort, hopelijk dit jaar nog, Tomtom Live zal functioneren in Slovenie.
 4. Vandaag gestest en is mij opgevallen dat er meer wegen en details in Slovenie en Kroatie erbij zijn gekomen . Alleen nog steeds hetzelfde liedje bij 1 rotonde pijl geeft rotonde aanwijzing rechtsaf slaan. Had al paar keer door gegeven aan TT. Zal wel weer over een paar kaarten opgelost worden.
 5. Gistermiddag gedownload ging vrij vlot en zonder problemen op mijn TT1000 . Ik zal vandaag kijken of ik al veranderingen kan vinden.
 6. De kaart geinstaleert en meteen een rit gemaakt dwars door Slovenie. Moet zeggen dat er bijna lles opstaat, alleen bij een rotonde kaart geeft aan madam zegt ga rechtsaf en danga rechts af bij de afrit van de rotonde terwijl de rotonde klein is. Verder is Slovenie en Kroatie sterk verbetert.
 7. Slovenie en Kroatie is de kaart flink uitgebreid. Hier komen met de dag meer wegen erbij. Dus ik denk de grote verschillen in de oosten en zuidoost Europa te vinden is.
 8. Heb gisteravond na lang downloaden de nieuwekaart geinstaleert. En het 1e wat mij oviel dat alles gewist was niet alleen favorieten maar ook adres HUIS en dat bijna alle POI geactiveert waren. Uiteraart zoals gewoonlijk ook de favorieten waren weg moest dus de mapsettings.cfg file wissen. En toen deed ie het. Vandaag de 1e test gedaan. 1e opviel dat dei pijl te langzaam gaat, zal wel aan de satelieten liggen, verder zijn in Slovenie vele wegen en rotondes toegevoegt. OOk is de adres nauwkeuriger geworden in Slovenie.
 9. Ik heb onlangs een aantal POI's toegevoegd aan TT950 en ook sttaan in voorkeur laat POI zien en een aantal zie ik terug op TT in de POIlijst maar een aantal niet. Terwijl via Home laat zien dat hij eropstaat. Logo en bestandnaam zijn exact hetzelfde. Hoe kan ik ze te zien krijgen op de TT950? :unknw:
 10. Ik heb de nieuwe kaart gedownload, en duurde zoals de vorige keren rond de 5 uur op een ADSL lijn. In middels diverse tests gedaan. Tot nu toe nog geen echte verbeteringen gezien. Behalve dat ik in Slovenie weer al mijn wijzingingen moest invoeren, nieuwe rotondes, welke al meer dan 6 maanden er zijn. In oostenrijk nog geen echte verbetering kunnen ontdekken. Komende dagen test ik hem verder. En ik hoop dat de afslag namen bij Maribor in Slovenie (TT heeft Oost en Centrum omgedraaid) of die nu wel eindelijk juist is. Paste nog net op mijn 950 Live. De volgende keer zal in Noord-Amerika moeten afwissen. Opvallend vergeleken met vorige kaart waren to nu to ca. 8000 Mapshares nu al in een paar dagen zitten we al op 1089.
 11. Ik heb op mijn 950 Live de nieuwste volledige kaart gedownload. Om 17:00 begonnen en zojuist (11:58) zonder problemen geinstaleert. Lijkt nu sneller te gaan dan verleden keer dan duurde het de hele nacht. Via ADSL. :unknw: Zal komend dagen kijken wat er nieuw is.
 12. Aangezien ik heel veel rij in Oostenrijk en Duitsland, vanwege mijn beroep. Heb ik de volgende informatie, zoals mij die is vertelt door officiele instanties. In Oostenrijk mag je de vaste flitsers(fototoestelen) als POI gebruiken maar een radar meten of mobiele niet. In Duitsland geld dat men de Flitsers niet mag gebruiken ook niet als POI. Zover ik weet moet in Duitsland deze POI UIT Staan. mochten ze toevallig controleren. Je kubnt de informatie ook vinden op de Sites van www.oeamtc.at Oostenrijkse ANWB onder navigatie vragen en op de ADAC site in Duitsland.
 13. Ik heb zojuist de laatste Kaart gebruikt in Slovenie en zie eindelijk ook adressen in dorpen waar de plaatsnaam ook de straatnaam is kan vinden op nummer. Op de vorige kaart kon men alleen de hoofdtweg of centrum kiezen. Nu alleen nog de wegen uitbreiden, in Slovenie op de kaart want daar lopen ze bij Teleatlas wat achter Al 3 jaar zijn er 2 belangrijke wegen en die zijn nog niet op de kaart. OOk niet dankzij de Mapshare. Maar belangrijkse is dat ik nu ook de adressen in dorpen kan intypen!!! Kortom veel betere dekking.
 14. Ik heb dit ook diverse keren gehad zonder dat ik er iets aan veranderde. Maar ik heb dit opgelost door in de Map van TTH de Fix wordt opgeslagen op de comptuer te wissen. En daarna opnieuw geupdated. En zowaar kwam weer de Quickfix. Ik weet aleen niet nog wat de oorzaak is dat er na een bepaalde tijd de Quickfix niet meer wordt opgevoert