5548

Leden
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 5548

 • Rank
  5+ poster
 1. Er is weer een nieuwe kaart. 10.82
 2. Kaart 1055 is te downloaden.
 3. Het zelfde probleem heb ik ook op mijn 5200. Soms zijn ze naar een paar uur al verdwenen. Het gebeurd nooit in Nederland maar altijd over de grens. Als ik via de wifi van mijn smartphone de 5200 verbinding laat maken met TomTom en daarna overnieuw opstart staan de poi's er weer op om na een of twee dagen weer te verdwijnen. Best irritant.
 4. Hallo, sinds gisteren is er weer een nieuwe kaart.
 5. Hallo, Ik heb een TT5200 en ook mijn poi bestanden verdwijnen in het buitenland. Soms na een dag en soms na drie of vier dagen. De ene keer staat de naam van de poi bestanden nog wel in mijn plaatsen maar is het bestand leeg en de andere keer is gewoon het hele bestand verdwenen. Alleen in Nederland blijven de bestanden in de TT staan in de rest van Europa verdwijnen ze. Bij mij komen ze alleen terug na verbinding met het internet en na het opnieuw opstarten om dan na een of meer dagen weer te verdwijnen. Als iemand een oplossing heeft dan hoor ik deze graag.
 6. Sorry ik was een beetje gehaast. Volgens mydrive heb ik ze nog, alleen in het apparaat kan ik ze niet meer vinden. Ik ga nu mydrive maar opschonen en alles opnieuw downloaden en daarna alles er weer opzetten.
 7. Ik ben ook al mijn poi's kwijt (duizenden) en ik zie zo gauw ook geen mogelijkheid meer om ze weer in mijn 5100 te krijgen. Ben je afhankelijk van je poi's, dan kan je beter even wachten met updaten.