Japii

Leden
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Japii

 • Rank
  50+ poster
 1. Denk dat je zelf een uitdaging ben aan gegaan met je Mio...ook zo’n ding gehad na 2 wkn klaar mee. Maar dat was mijn ervaring.
 2. Ben 40jr chauffeur en kom elke week een paar keer in België, maar het wegennet rond Antwerpen en Brussel daar mee lopen ze toch echt 20 jaar achter. Maar nogmaals heb niets tegen Belgen
 3. Ik heb niets tegen de Belgen maar het verkeer is echt een drama.....en met de traffic info alleen in België dit probleem.
 4. Dat heb ik zo vaak in dat klote Belgie...opnieuw opstarten of poosje in slaapstand ....en dan doet hij het weer.
 5. Nou op mijn Trucker 6000 werkt het sinds de aankoop (inmiddels jaar of 4)een halve dag na het opnieuw opstarten en dan is het weer voorbij. Meerdere keren een harde reset gegeven maar niets helpt. Ook na deze update weer het zelfde.....dus er is voor mij nog niets opgelost.
 6. Heb ook een 6200 en die hangt met updaten aan een macbook. Nu ook al 2x gemerkt dat er na het updaten geen kaart op het toestel staat, als ik loskoppel en weer koppelt gaat hij vrolijk verder en geen probleem. Ik denk dat het bij misschien iets met de energiestand of schermbeveiliging te maken heeft
 7. Mijn collega heeft een 6250 pro wifi maar elke keer als hij de grens overgaat dan stopt zijn live traffic. De enige manier is dan om hem uit/aan te zetten, er waren voorheen wel problemen met sim kaarten in de tomtom maar dacht dat dit probleem de wereld uit was. Zijn er meer die dit probleem hebben?
 8. tomtom_nl@mailgb.custhelp.com er zullen er meer zijn De wereld is groter dan NL en 3 geen ervaring
 9. Nou ....geloof dat het hele update systeem eruit ligt bij TomTom ook mijn Trucker 6000 krijgt de zelfde melding.
 10. De live traffic van dit systeem is verlopen, nu probeer ik een jaar te verlengen maar krijg bij bestellen .....niet geschikt voor dit type Het zal toch niet zo zijn dat de 5150 niet meer word ondersteund Iemand enig idee
 11. Hier gewoon updates op Trucker 6000
 12. Met een update van kaarten worden normaal gesproken de oude kaarten verwijderd.
 13. Denk niet dat er een optie is....heb zojuist even Tom Tom Go verwijderd van mij iPhone en opnieuw geïnstalleerd en ook mijn adressen zijn weg....dacht misschien met abo dat de adressen ergens online/cloud zouden staan zoals bij 5200/6200 serie.
 14. Zie het nu.... een foutje het is de 6000 truck versie
 15. Heb eigenlijk al een vreemd probleem sinds de aanschaf van de 6200 truck versie. Als ik hem opstart is het oké maar na ongeveer 20min en er is een file of vertraging op mijn route dan krijg ik niet meer de rode of oranje kleur op de route. Dus als ik in de file sta dan is mijn route gewoon blauw. Verkeersinfo in de zijbalk werkt wel gewoon. Het zelfde met het gedeelde scherm bij een knooppunt .....2 of 3 x geeft hij dat aan daarna niet meer. Een reset heeft ook geen effect en terug naar fabrieksinstellingen ook niet. Iemand een idee wat dit kan zijn.