Japii

Leden
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Japii

 • Rank
  50+ poster
 1. Heb ook een 6200 en die hangt met updaten aan een macbook. Nu ook al 2x gemerkt dat er na het updaten geen kaart op het toestel staat, als ik loskoppel en weer koppelt gaat hij vrolijk verder en geen probleem. Ik denk dat het bij misschien iets met de energiestand of schermbeveiliging te maken heeft
 2. Mijn collega heeft een 6250 pro wifi maar elke keer als hij de grens overgaat dan stopt zijn live traffic. De enige manier is dan om hem uit/aan te zetten, er waren voorheen wel problemen met sim kaarten in de tomtom maar dacht dat dit probleem de wereld uit was. Zijn er meer die dit probleem hebben?
 3. tomtom_nl@mailgb.custhelp.com er zullen er meer zijn De wereld is groter dan NL en 3 geen ervaring
 4. Nou ....geloof dat het hele update systeem eruit ligt bij TomTom ook mijn Trucker 6000 krijgt de zelfde melding.
 5. De live traffic van dit systeem is verlopen, nu probeer ik een jaar te verlengen maar krijg bij bestellen .....niet geschikt voor dit type Het zal toch niet zo zijn dat de 5150 niet meer word ondersteund Iemand enig idee
 6. Hier gewoon updates op Trucker 6000
 7. Met een update van kaarten worden normaal gesproken de oude kaarten verwijderd.
 8. Denk niet dat er een optie is....heb zojuist even Tom Tom Go verwijderd van mij iPhone en opnieuw geïnstalleerd en ook mijn adressen zijn weg....dacht misschien met abo dat de adressen ergens online/cloud zouden staan zoals bij 5200/6200 serie.
 9. Zie het nu.... een foutje het is de 6000 truck versie
 10. Heb eigenlijk al een vreemd probleem sinds de aanschaf van de 6200 truck versie. Als ik hem opstart is het oké maar na ongeveer 20min en er is een file of vertraging op mijn route dan krijg ik niet meer de rode of oranje kleur op de route. Dus als ik in de file sta dan is mijn route gewoon blauw. Verkeersinfo in de zijbalk werkt wel gewoon. Het zelfde met het gedeelde scherm bij een knooppunt .....2 of 3 x geeft hij dat aan daarna niet meer. Een reset heeft ook geen effect en terug naar fabrieksinstellingen ook niet. Iemand een idee wat dit kan zijn.
 11. Heb hier een Macbook en download nogal veel via wifi. Laatste tijd merkte ik dat het downloaden nogal fluctueerde en snapte niet waarom maar mijn macbook start op met Mydrive connect en nog een paar programma's dus is een gast account aan gemaakt en wifi volle snelheid. Dit wetende weer gewoon ingelogd en alle programma's die mee opstarten uit gezet en één voor één weer aangezet en kwam er dus achter dat Mydrive Connect de boosdoener is. Dit ook nog ff getest op mijn MacMini en daar dus het zelfde verhaal ik weet niet hoe dat is bij Windows maar tis maar dat je het ff weet.
 12. Dus zou het mooi zijn als er een mogelijkheid komt om zelf wegen te blokkeren waar je niet wil/mag rijden. Bij mijn Garmin kan ik dit wel....nu dus tijdelijk de Merwebrug geblokkeerd.
 13. Misschien dat ik de enige ben maar ik vind de livetraffic steeds minder nauwkeurig. Voorheen op 100 mtr nauwkeurig de laatste tijd sta ik steeds eerder in de file dan traffic aan geeft. Ook vanmiddag weer op de A20 stond ruim 2 km eerder stil dan traffic aan geeft en dan duurde het nog ruim 4 min voor dat hij aangaf dat ik in de file stond. Steeds minder mensen met livetraffic of is er wat anders aan de hand.
 14. Hij komt echt wel hoor.
 15. Misschien het scherm is goed schoonmaken