Japii

Leden
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Japii

 • Rank
  50+ poster
 1. Alleen de verkeersinfo van Garmin is bagger klopt van geen kant....hier scoort TomTom 100% beter.
 2. Heb ik ook vaak (alleen)als ik naar België rijd,ik zet hem ff 5 min in slaapstand daarna weer aan dan werkt het weer.
 3. Nou de laatste tijd toch wel rare dingen gezien in de route hoor....dat je denkt ....dat kan makkelijker
 4. Hier ook al 2 dgn geen verkeersinfo
 5. Nou grove fout of niet ik vind dat een pluspunt heel de dag file daar.
 6. Ja ....regelmatig.....maar net wat je schrijft ff resetten en hij doet het weer.....maak er verder geen punt van.
 7. Denk dat je zelf een uitdaging ben aan gegaan met je Mio...ook zo’n ding gehad na 2 wkn klaar mee. Maar dat was mijn ervaring.
 8. Ben 40jr chauffeur en kom elke week een paar keer in België, maar het wegennet rond Antwerpen en Brussel daar mee lopen ze toch echt 20 jaar achter. Maar nogmaals heb niets tegen Belgen
 9. Ik heb niets tegen de Belgen maar het verkeer is echt een drama.....en met de traffic info alleen in België dit probleem.
 10. Dat heb ik zo vaak in dat klote Belgie...opnieuw opstarten of poosje in slaapstand ....en dan doet hij het weer.
 11. Nou op mijn Trucker 6000 werkt het sinds de aankoop (inmiddels jaar of 4)een halve dag na het opnieuw opstarten en dan is het weer voorbij. Meerdere keren een harde reset gegeven maar niets helpt. Ook na deze update weer het zelfde.....dus er is voor mij nog niets opgelost.
 12. Heb ook een 6200 en die hangt met updaten aan een macbook. Nu ook al 2x gemerkt dat er na het updaten geen kaart op het toestel staat, als ik loskoppel en weer koppelt gaat hij vrolijk verder en geen probleem. Ik denk dat het bij misschien iets met de energiestand of schermbeveiliging te maken heeft
 13. Mijn collega heeft een 6250 pro wifi maar elke keer als hij de grens overgaat dan stopt zijn live traffic. De enige manier is dan om hem uit/aan te zetten, er waren voorheen wel problemen met sim kaarten in de tomtom maar dacht dat dit probleem de wereld uit was. Zijn er meer die dit probleem hebben?
 14. tomtom_nl@mailgb.custhelp.com er zullen er meer zijn De wereld is groter dan NL en 3 geen ervaring
 15. Nou ....geloof dat het hele update systeem eruit ligt bij TomTom ook mijn Trucker 6000 krijgt de zelfde melding.