Japii

Leden
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Japii

 1. Denk dat je zelf een uitdaging ben aan gegaan met je Mio...ook zo’n ding gehad na 2 wkn klaar mee. Maar dat was mijn ervaring.
 2. Ben 40jr chauffeur en kom elke week een paar keer in België, maar het wegennet rond Antwerpen en Brussel daar mee lopen ze toch echt 20 jaar achter. Maar nogmaals heb niets tegen Belgen
 3. Ik heb niets tegen de Belgen maar het verkeer is echt een drama.....en met de traffic info alleen in België dit probleem.
 4. Dat heb ik zo vaak in dat klote Belgie...opnieuw opstarten of poosje in slaapstand ....en dan doet hij het weer.
 5. Nou op mijn Trucker 6000 werkt het sinds de aankoop (inmiddels jaar of 4)een halve dag na het opnieuw opstarten en dan is het weer voorbij. Meerdere keren een harde reset gegeven maar niets helpt. Ook na deze update weer het zelfde.....dus er is voor mij nog niets opgelost.
 6. Heb ook een 6200 en die hangt met updaten aan een macbook. Nu ook al 2x gemerkt dat er na het updaten geen kaart op het toestel staat, als ik loskoppel en weer koppelt gaat hij vrolijk verder en geen probleem. Ik denk dat het bij misschien iets met de energiestand of schermbeveiliging te maken heeft
 7. Mijn collega heeft een 6250 pro wifi maar elke keer als hij de grens overgaat dan stopt zijn live traffic. De enige manier is dan om hem uit/aan te zetten, er waren voorheen wel problemen met sim kaarten in de tomtom maar dacht dat dit probleem de wereld uit was. Zijn er meer die dit probleem hebben?
 8. tomtom_nl@mailgb.custhelp.com er zullen er meer zijn De wereld is groter dan NL en 3 geen ervaring
 9. Nou ....geloof dat het hele update systeem eruit ligt bij TomTom ook mijn Trucker 6000 krijgt de zelfde melding.
 10. De live traffic van dit systeem is verlopen, nu probeer ik een jaar te verlengen maar krijg bij bestellen .....niet geschikt voor dit type Het zal toch niet zo zijn dat de 5150 niet meer word ondersteund Iemand enig idee
 11. Hier gewoon updates op Trucker 6000
 12. Met een update van kaarten worden normaal gesproken de oude kaarten verwijderd.
 13. Denk niet dat er een optie is....heb zojuist even Tom Tom Go verwijderd van mij iPhone en opnieuw geïnstalleerd en ook mijn adressen zijn weg....dacht misschien met abo dat de adressen ergens online/cloud zouden staan zoals bij 5200/6200 serie.
 14. Misschien dat ik de enige ben maar ik vind de livetraffic steeds minder nauwkeurig. Voorheen op 100 mtr nauwkeurig de laatste tijd sta ik steeds eerder in de file dan traffic aan geeft. Ook vanmiddag weer op de A20 stond ruim 2 km eerder stil dan traffic aan geeft en dan duurde het nog ruim 4 min voor dat hij aangaf dat ik in de file stond. Steeds minder mensen met livetraffic of is er wat anders aan de hand.
 15. Zie het nu.... een foutje het is de 6000 truck versie
 16. Heb eigenlijk al een vreemd probleem sinds de aanschaf van de 6200 truck versie. Als ik hem opstart is het oké maar na ongeveer 20min en er is een file of vertraging op mijn route dan krijg ik niet meer de rode of oranje kleur op de route. Dus als ik in de file sta dan is mijn route gewoon blauw. Verkeersinfo in de zijbalk werkt wel gewoon. Het zelfde met het gedeelde scherm bij een knooppunt .....2 of 3 x geeft hij dat aan daarna niet meer. Een reset heeft ook geen effect en terug naar fabrieksinstellingen ook niet. Iemand een idee wat dit kan zijn.
 17. Heb hier een Macbook en download nogal veel via wifi. Laatste tijd merkte ik dat het downloaden nogal fluctueerde en snapte niet waarom maar mijn macbook start op met Mydrive connect en nog een paar programma's dus is een gast account aan gemaakt en wifi volle snelheid. Dit wetende weer gewoon ingelogd en alle programma's die mee opstarten uit gezet en één voor één weer aangezet en kwam er dus achter dat Mydrive Connect de boosdoener is. Dit ook nog ff getest op mijn MacMini en daar dus het zelfde verhaal ik weet niet hoe dat is bij Windows maar tis maar dat je het ff weet.
 18. Dus zou het mooi zijn als er een mogelijkheid komt om zelf wegen te blokkeren waar je niet wil/mag rijden. Bij mijn Garmin kan ik dit wel....nu dus tijdelijk de Merwebrug geblokkeerd.
 19. Hij komt echt wel hoor.
 20. Misschien het scherm is goed schoonmaken
 21. Gister avond ook nog bezig geweest met het updaten van mijn oude 1005 op mijn macbook. Ook hier problemen downloaden en overzetten en bij 60% ermee kappen...systeem niet kunnen vinden etc ...verschillende keren geprobeerd maar .......ben de laatste keer opnieuw begonnen dus cache leeg gemaakt weer gedownload....was de oude kabel kwijt dus maar via de houder gedaan dacht dat dat mijn probleem was. Maar uiteindelijk is het toch gelukt. Met de nw 6000 nog geen problemen gehad met OSX.
 22. Nou ik heb de Trucker 6000 ......maar het zelfde probleem als mijn oude 5150. Ook meerdere collega's hebben er last van...... Het is vaak als je vanuit Nederland België in rijd.......zal wel aan het netwerk liggen.
 23. Kort en krachtig.......Ja
 24. Wat is dat toch met die lifetime traffic in Belgie.......die ligt er wel heel vaak uit. En de problemen doen zich alleen in Belgie voor.
 25. Binnen 1 minuut.....pffff. Bij mij duurt het ook even maar dat is normaal en voor de rest werkt het bij mij goed.