BfromB

Leden
 • Content count

  154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BfromB

 • Rank
  100+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  1000 Live
 1. Hoi, Ik sloot vandaag mijn TT750 aan op TomTom Home en er waren geen flitspaal updates alhoewel mijn Live Services nog actief zijn? Of gebeurt dat tegenwoordig via de dataverbinding zoals voor mijn TT1000? Alvast bedankt.
 2. Beste, Ik heb een tijdje geleden een vaste flitspaal verwijderd toen ik eigenlijk wou aangeven dat een mobiele flitser weg moest (via de meldknop, "onjuiste waarschuwing melden"). Nu kan ik die vaste flitspaal niet meer terugzetten, ook TT support kan mij niet helpen (volgens hun kan je zelfs geen flitser verwijderen ...) Ik heb al verscheidene keren op de lokatie met de bestaande functionaliteit (meldknop) aangegeven dat er een "nieuwe" flitspaal is, maar ook dat heeft geen resultaat Iemand die mij kan helpen?
 3. Nieuwe Navcore (en Czech Premium Speed Cameras) aan het installeren. Resultaat: 9.061 Maar nu krijg ik Inbox snelmenu niet verwijderd ...
 4. Hetzelfde probleem, vanmorgen alles OK, tijdens avondspits geen Live Services.
 5. Hier hetzelfde. Is trouwens al de tweede kaartupdate sinds ik mijn TT1000 heb aangeschaft, maar je zult mij uiteraard niet horen klagen :unknw:
 6. Ondertussen antwoord ontvangen van TT support: "Wanneer een weg voor een bepaalde tijd wordt gesloten dan krijgt u deze wijziging via Map Share kaartcorrecties aangeboden. HD Traffic zal de weg niet blokkeren op het navigatie-systeem. Op dit moment kunt u deze kaartcorrecties nog niet installeren omdat het programma MyTomTom nog niet volledig functioneel is. We werken er hard aan om deze functies zo snel mogelijk aan te bieden."
 7. Maar niet voor de werken die op mijn route voorkomen ... misschien dat ze even nodig hebben om de informatie te verwerken.
 8. Dat zou ik ook verwachten, maar is niet het geval voor deze werken.
 9. Er worden wel wegwerkzaamheden aangegeven maar niet het afsluiten. Ik zal TT support hieromtrent een mail sturen, benieuwd ...
 10. Wordt in HD Traffic normaal gezien geen rekening gehouden met wegwerkzaamheden? Vanaf vandaag is in Belgi
 11. Nog iemand die gisterenavond problemen ondervond met Live Services? Gisterenmorgen en ook vanmorgen werkte alles weer.
 12. MyTomTom geeft aan dat er een nieuwe versie van het navigatiesysteem beschikbaar is, maar als ik bovenstaande commentaren lees is het vals alarm. Eventueel dit weekend eens proberen.
 13. Heb ik bij een vorige update ook gehad. Er zit niets anders op dan al je opstartfavorieten te verwijderen en terug aan te maken ...
 14. Er zijn updates beschikbaar ... 9 minuten downloaden, Navcore en kaartversie zijn ongewijzigd ... alhoewel, Navcore is nu 10.024.596308.29 (2/1/2011), geen flauw idee wat het ervoor was behalve de 10.024 dan ... Dan update van MyTomTom, nu 3.0.1.207 Iemand een idee?