spacegremlin

0-Leden
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About spacegremlin

 • Rank
  25+ poster
 • Birthday 07/04/1975

Contact Methods

 • Website URL
  www.msxflash.nl

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Amsterdam
 • Mijn TomTom
  tomtom rider 550 World
 1. wat ik wel een beetje begrijp en hier ook al gemeld is. dat de meeste gewoon track gebruiken dus feitelijk zonder vaste punten. jammer want bij de urban werkte het gewoon perfect. heel apart. maar ik ben op zoektocht, alle zover bedankt voor alle info.
 2. heb het aangepast, want de draad van het stadslicht was best dun, en dan nog 2 laders erbij. ben met je eens dat het op zich geen problemen moet geven.
 3. ik ga alles even doorlezen, want het aparte is, daar word dus de zelfde vraag gesteld als waar ik het over heb. Dat ze dat ook niet voor elkaar krijgen, echter zijn we nu wel 3 jaartjes verder lol. En ik ga ook even opzoek naar de uitgebreide uitleg van hem.
 4. gebruik als beginpunt, en dan zou je normaal zeggen dat het op gelost is. maar wat krijg ik, stel ik pak het 3de punt in mijn route en ik kies selecteren als beginpunt. zo je normaal zeggen. dan is het op gelost, maar wat doe hij dan, dan gaat hij terug rijden naar het startpunt en en de rest van mijn route is pleite. wat ik zoek is anders om, ik kies bijvoorbeeld het 3de punt in de route, ik zeg kies als beginroute, en dan moet alles er voor vergeten, en mijn route verder rijden. maar hij doet het juist andersom
 5. ramstraat is mijn beginpunt ik heb hier echt een punt geselecteerd welke in mijn route staat. Niet een nieuwe straat op de route.
 6. tomtom rider auto houder op gestuurd voor omruiling, en ik heb er een tomtom usb adapter auto lader voor terug gehad. nou goede deal toch, zucht. Gaat lekker daar bij tomtom. Ze moeten mij wel hebben hahah.
 7. bedankt. zo ie zo ga ik de track ook proberen hoor ipv route eens kijken hoe dat verloopt.
 8. begrijp ik, maar vind het raar dat je die punten niet onderweg kan overslaan. zo deed ik dat met de urban ook altijd, en werkte zonder problemen. terwijl je ook zeg maar, route, of itn gebruikte. want heb je niet het nadeel met track dat als je een kleine plaats voor bij rijd dat je die dan mist? Maar goed dan nog steeds begrijp ik niet waarom ik de opties in de afbeelding niet kan kiezen.
 9. Dit is bijvoorbeeld wat ik bedoel, de handleiding geeft netjes aan wat ik zoek. alleen mijn tomtom doet dat dus niet zie fotos
 10. Ik ga even op zoek naar een nederlandse handleiding of ik zal het boekje er even bij zoeken. Ik keek in de engelse en is dan wat lastig. En inderdaad het gaat mij om een file ala route niet als track Ik heb hem gemaakt in myroute overgezet naar mydrive als gpx 1.0 En dan import op de 550 je krijgt dan een route en track file. Thxs
 11. ik start mijn eigen gemaakte route. ik ga rijden, maar het eerste punt van de route mis ik of ik rijd midden in de route niet langs een punt welke ik aangemaakt heb. hoe kan ik het gemakkelijkst mij route weer vervolgen naar het officieele volgende punt in de route? want wat ik namelijk ook had, is dat ik bijv. zei dichtsbijzijnde punt, en toen ging hij mij terug rijden via de punten terug. terwijl ik natuurlijk verder wil LOL. ik weet met de tomtom rider update die ik had, dat dat heel gemakkelijk ging. nu schijnt het ook zo te zijn dat je volgens mij je navi zo kan instellen dat hij ie een punt overslaat. maar ik wil zelf de keuze maken of ik toch nog 1 punt terug wil, of dat ik mijn route wil gaan vervolgen. ik praat hier in alle gevallen dus over het feit als je een punt mist, of overslaat. Bedankt.
 12. best jammer, bedankt
 13. volgens mij is zo een vraag al gesteld, maar kom haar in de zoekfunctie niet tegen. themakleuren kan je die zelf ook maken, dacht het niet? nu is dat niet een drama, maar het zou wel prettig zijn als je je voertuig pijl een andere kleur zou kunnen maken. want de kleuren die je kan kiezen is het alleen maar 1 kleur, die dan verschillende tinten heeft. is er toch een mogelijkheid om zelf wat met de kleuren te doen?
 14. jazeker bedankt.
 15. tomtom auto houder mag terug op het moment dat deze weer op voorraad is. Deze word netjes om geruild. Maar is ook logisch heb hem net nieuw in bezit.