Alkmaar

Leden
 • Content count

  151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Alkmaar

 • Rank
  100+ poster

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Informatie

 • Plaats
  Alkmaar
 1. Ik denk dat het aan de navcore ligt, welke voor een 940 is, zoals je schrijft. Een 940 was een TomTom waar ook een Live versie van was, welke met SIM kaart werkte voor oa HD Traffic. Als je het probeerd met gewoon de normale navcore welke voor de 720 is, zou het wel moeten werken, lijkt mij.
 2. Naast het emailadres, staat er een een thuis locatie in deze info opgegeven (in Frankrijk).
 3. Een nieuwere versie van Navcore word automatisch en gratis aangeboden via het programma TomTom Home (oudere TomToms) of MyTomTom (laatste TomToms, go 100x, via). Succes er mee.
 4. Fijn dat het weer werkt. Veel plezier nog met je TomTom!
 5. Heb je al een andere usb poort geprobeerd? Met sommige apparaten heb ik dat die niet meer werken op een poort, maar op een andere poort nog wel.
 6. Maar wat dacht je er van om gewoon altijd op je snelheid te letten? Lijkt mij geen verkeerd plan! Dan heb je ook z'n hele waarschuwing niet nodig!
 7. Als je een 5 inch scherm wilt, zou ik gaan voor de PRO 7150 TRUCK
 8. Ik snap de hele ophef niet. Als je gewoon niet te hard rijd, dan is er toch niets aan de hand? En als gemeentes/provincies zien waar regelmatig te hard word gereden, door anderen, dan is er mogelijk was mis met de weg (infrastructuur) of onduidelijke bewegwijzering. Ik geloof ook dat de reisinformatie echt anoniem word opgeslagen en nooit terug te leiden valt naar een gebruiker. Het was overigens ook niet TomTom die de data aan de politie verkocht, maar door een losstaand verkeerstechnisch bureau (http://www.nu.nl/internet/2502291/tomtom-neemt-maatregelen-politiegebruik.html), volledig buiten tomtom om.
 9. Is 8 GB niet genoeg? Deze Go Live 1050 heeft 8 GB intern
 10. Welke versie van een XL heb je? Niet alle XL tomtoms hebben bluetooth. Voor verkeersinformatie via de mobiele telefoon had je vroeger een apart abonnement nodig, ik weet niet of dit nog verkocht word, nu er HD traffic is. Heb je al contact gehad met de klantenservice hierover?
 11. Misschien iets met dat de accu af en toe helemaal vol is, dan stopt met bij laden dus icoontje verdwijnt, dan verbruikt hij weer wat van z'n accu, dus gaat hij daarna weer verder met bijladen, om het weer bij te vullen?
 12. De gewone Pro9100 heeft volgens de website zelf maar een 4,3" scherm (http://business.tomtom.com/nl_nl/products/pro-9100/specifications). Een Pro9100 Truck staat helemaal niet op de site vermeld. Als je echt wilt weten, kun je het beste met TomTom zelf contact opnemen.
 13. Bedoel je niet NC 9.054 & 9.058?
 14. West: Zuid: Noord: Oost: Centraal:
 15. 078250156 Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.30 CET Staat gewoon op de site van TomTom, het telefoonnummer.