Hensepens

VIP leden
 • Content count

  529
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hensepens

 • Rank
  500+ poster
 • Birthday 05/21/1964

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  GO5200 World
  (voorheen: GO730 TMC)
 1. Beetje late reactie... ik heb graag blijvend zicht op mijn route.. ook wanneer ik gebeld word in de de auto.. Dus ja. Liever aparte pnd dan alles op mijn telefoon.
 2. Frut... helemaal overheen gekeken... dank dank..
 3. Wellicht door een actie vanmijzelf die ik mij niet kan herinneren, maar sinds enige tijd zie ik in mijn kaart op GO5200 alle oplaadpalen voor electrische auto's voorbij komen. Ik rij echter nog benzine. Ik kan echter nergens terugvinden hoe ik deze weer kan uitschakelen / verwijderen. Het is irritant aanwezig in mijn scherm. Bij "Mijn plaatsen" heb ik de optie favorieten weg te halen, maar niet je raad het al de POI voor oplaadpalen. Ook bij MyDrive zie ik niks wat mij verder helpt. iemand die dat wel weet?
 4. Nope. Is mij ook opgevallen. Net zoals die eeuwige flitser op N205 boven Vijfhuizen in zuidelijk richting...
 5. 5100 ook geupdate.. hoewel erg veel tjjd gekost dit keer. Maar kan ook aan mijn wifi/internetverbinding liggen. Merk dat dat mijn 5100 soms kieskeurig is met de wigi connectie. Was hij kwijt halverwege.
 6. Zojuist een update ontvangen : 18.200.0018.411. Datum 02-08-2018 op GO5200. Ging soepel en snel.
 7. Apps op SD is met Android niet altijd mogelijk. Is niet een Tomtom issue. Maar Android.
 8. Iets meer toelichting graag...
 9. Nope. Ook altijd bij mij om dezelfde redenen.
 10. Weet even niet hoe je dit bedoeld. Wanneer je standaard kleur groen is, zal de alternatieve route een andere kleur hebben. Waarschijnlijk blauw. Ik heb standaard als kleur geel. Bij mij is die alternatieve route nu groen.
 11. Wilde ik.proberen. maar daar is de kaart nog niet actueel.
 12. De verbinding is netjes aanwezig in mijn kaart. Maar ik kan niet aangeven dat ik vanaf die verbinding ter hoogte van het wisselvlak niet naar links mag. Op mijn GO5200 kan ik alleen aanpassen dat ik daar niet naar links kan. En het is (en dat maakt het wat ingewikkelder) alleen van toepassing op de meest rechter rijjbaan. Neem je de reguliere parallelbaan dan kun je zowel links aanhouden en weer invoegen op A2 of rechts aanhouden en de A9 naar Amstelveen oprijden.
 13. Kwam ik 2 weken geleden tegen. Bij knooppunt Holendrecht Amsterdam is nu een bypass gemaakt komenden uit Amsterdam richtring Utrecht om de afrit A2 Amsterdam naar A9 Holendrecht heen. Dit betekent dat in plaats van de parallelbaan volgen je helemaal buitenom kunt en dan weer uitkomt op de wisselbaan tussen A9-Holendrecht-A2 Utrecht-A9 Amstelveen De situatie is dat ik richting Utrecht moest maar dat er file stond. Tomtom stuurde mij naar rechts de bypass op om daarna weer te laten invoeren richting Utrecht. Fysiek kan dat (er ligt asfalt) . Echter... die bypass heeft een doorgetrokken streep aan de linkerzijde. Je moet de rijbaan aanhouden en mee uitvoegen naar A9 Amstelveen. Ik heb dit keer de streep genegeerd, maar kijk er van op dat TT de doorgetrokken streep niet respecteert of door heeft. Helaas biedt de TT5200 niet de mogelijkheid dit juist aan te passen en op mapshare is de bypasse nog in zijn geheel niet aanwezig. Komt dit vaker voor? Zie ook de bijlage voor schets. De bypass is meest linker rijbaan bovenin.. ik zou moeten oversteken om rechts naar Utrecht te gaan (dus oversteken van links naar rechts)
 14. Ik heb momenteel.mijn go5200 en go730 op 1 email adres.
 15. Je hebt een TT920 inderdaad? Wanneer je hem aan TT Home hangt op je pc? Kun je dan we kiezen? Welke kaart staat er nu op?