Hensepens

VIP leden
 • Content count

  525
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hensepens

 • Rank
  500+ poster
 • Birthday 05/21/1964

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  GO5200 World
  (voorheen: GO730 TMC)
 1. 5100 ook geupdate.. hoewel erg veel tjjd gekost dit keer. Maar kan ook aan mijn wifi/internetverbinding liggen. Merk dat dat mijn 5100 soms kieskeurig is met de wigi connectie. Was hij kwijt halverwege.
 2. Zojuist een update ontvangen : 18.200.0018.411. Datum 02-08-2018 op GO5200. Ging soepel en snel.
 3. Apps op SD is met Android niet altijd mogelijk. Is niet een Tomtom issue. Maar Android.
 4. Iets meer toelichting graag...
 5. Nope. Ook altijd bij mij om dezelfde redenen.
 6. Weet even niet hoe je dit bedoeld. Wanneer je standaard kleur groen is, zal de alternatieve route een andere kleur hebben. Waarschijnlijk blauw. Ik heb standaard als kleur geel. Bij mij is die alternatieve route nu groen.
 7. Wilde ik.proberen. maar daar is de kaart nog niet actueel.
 8. De verbinding is netjes aanwezig in mijn kaart. Maar ik kan niet aangeven dat ik vanaf die verbinding ter hoogte van het wisselvlak niet naar links mag. Op mijn GO5200 kan ik alleen aanpassen dat ik daar niet naar links kan. En het is (en dat maakt het wat ingewikkelder) alleen van toepassing op de meest rechter rijjbaan. Neem je de reguliere parallelbaan dan kun je zowel links aanhouden en weer invoegen op A2 of rechts aanhouden en de A9 naar Amstelveen oprijden.
 9. Kwam ik 2 weken geleden tegen. Bij knooppunt Holendrecht Amsterdam is nu een bypass gemaakt komenden uit Amsterdam richtring Utrecht om de afrit A2 Amsterdam naar A9 Holendrecht heen. Dit betekent dat in plaats van de parallelbaan volgen je helemaal buitenom kunt en dan weer uitkomt op de wisselbaan tussen A9-Holendrecht-A2 Utrecht-A9 Amstelveen De situatie is dat ik richting Utrecht moest maar dat er file stond. Tomtom stuurde mij naar rechts de bypass op om daarna weer te laten invoeren richting Utrecht. Fysiek kan dat (er ligt asfalt) . Echter... die bypass heeft een doorgetrokken streep aan de linkerzijde. Je moet de rijbaan aanhouden en mee uitvoegen naar A9 Amstelveen. Ik heb dit keer de streep genegeerd, maar kijk er van op dat TT de doorgetrokken streep niet respecteert of door heeft. Helaas biedt de TT5200 niet de mogelijkheid dit juist aan te passen en op mapshare is de bypasse nog in zijn geheel niet aanwezig. Komt dit vaker voor? Zie ook de bijlage voor schets. De bypass is meest linker rijbaan bovenin.. ik zou moeten oversteken om rechts naar Utrecht te gaan (dus oversteken van links naar rechts)
 10. Ik heb momenteel.mijn go5200 en go730 op 1 email adres.
 11. Je hebt een TT920 inderdaad? Wanneer je hem aan TT Home hangt op je pc? Kun je dan we kiezen? Welke kaart staat er nu op?
 12. Ja. Vandaag ook geinstalleerd. Zie niks nieuws tot zover
 13. Ok. Om even om zeker te zijn wanneer je op menu drukt (en geen route hebt geprogrammeerd) zie je de volume balk en daar rechts een symbooltje wat wit oplicht en waar geen streep door heen staat? Indien dat goed staat is het voor.mij ook niet helder waarom het niet werkt.
 14. heb je wel gesproken berichten aan? Wanneer je op menu-ballon links onder drukt, krijg je rechts onder 3 ballonnetjes te zien. De middelste geeft aan of je gesproken berichten wilt hebben. Hoor je wel wat net nadat je een stem hebt gekozen? Want dat zou wel moeten namelijk. Er vanuitgaande dat je volume inderdaad niet op nul staat zoals je aangeeft.
 15. Deze fout heb ik op mijn 5200 nog niet geconstateerd. Maar zal er eens specifiek op letten.