Hensepens

VIP leden
 • Content count

  540
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hensepens

 • Rank
  500+ poster
 • Birthday 05/21/1964

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  GO Premium 5
  Voorheen:
  GO 5200 World
  GO 730 TMC
 1. Anders een Premium? Zit tussen de 5000/600 reeks en Discover in . En.... Met simkaart
 2. Heb je hier wat aan? http://download.tomtom.com/open/manuals/gox20x/html/nl-nl/ImportingatrackGPXfile-MyDrive-CONNECTEDandNOTCONNECTED.htm
 3. Klopt.. nieuwste modellen zijn niet meer zichtbaar op de verkenner (Windows). Hoogstens kijken of je route kunt inladen in mydrive. En dat als route naar device synchroniseren.
 4. + kan weg+
 5. Sorry. Heb een kastje in gebruik. Wordt amigo eigenlijk nog veel gebruikt?
 6. ^^^ merkte ik ook al. Maar wanneer je googled kom je wel op een pagina met de premium uit. Of je kunt bestellen... Maar in winkels zie je nu al opmerkingen dat ze er nog maar een paar hebben..dus ja. Het lijkt erop dat ik net op tijd ben geweest. Hierna geen modellen meer met ingebouwde sim kaart. .
 7. Wat is ALG?
 8. Voordeel .. in oude menu krijg je ook weer batterij status, live status etc. te zien. In raster uitvoering zie je die niet... Vreemde keuze...
 9. Heel eerlijk. Ik heb deze week nog een poging gewaagd met de Discover 6. Mijn eerste ervaring was voor een Discover voor anderen. Deze voor mijzelf (mijn 5200 heeft defect scherm). Echter.. * Connectie met gsm valt bij minste geringste weg . Moet ik actief weer bevestigen op mijn telefoon * Instellingen weer eens beperkt.. kon je vroeger nog kiezen uit verschillende menu kleuren (ben zelf niet zo gecharmeerd van standaard blauwe kleur). No more. * Kaart weergave zelf.. oogstrelend saai grijs. (bijna) geen onderscheid meer tussen groen, woningen en industrie. De hele kaart is gewoon saai grijs. * Detail (maar niet tomgom schuld). Voedin schijnbaar sub optimaal want elke 5 minuten meld hij dat hij niet wordt opgeladen via tomtom lader. Zit hij wel op en ja lampje brandt en device weet wanneer ik hem helemaal loshaal.. * De nieuwe weergave van komende acties in blauwe kaders (ipv zwarte balk bovenin) staat mooi. Maar merkte dat het wel erg nadrukkelijk aanwezig was. Kortom... Folie erop.. fabrieksreset en terug naar de winkel. Nu gewoon een go premium besteld. Niet het nieuwste maar wel fijner en minder irritatie. En...met ingebouwde simkaart en levenslange flits info zonder extra kosten ..
 10. Het nieuwe raster menu is optioneel. Je kunt het uitschakelen en dan heb je weer het reeds bekende linten.
 11. Heb binnen 24 uurbesloten om de nieuwe Discover 6" terug te sturen. Hele avond bexig geweest en nog steeds weigert het device contact te malen met mydrive. En dus geen synchtonisatie met met locaties. Id em ww werken wel in de app. Daarnaast bleek dat de data verbinding niet alleen bluetooth nodig heeft maar dat de telefoon ook in hotspot modus moet zitten. Dit apparaat moest gebruikt gaan worden door twee verschillende personen en dus telefoons . Chatdienst bij tomtom, met eenmaal een persoon die alleen de duitse taal machtig was, kwam niet verder dan device en wachtwoord reset. Tja..zover was ik ook al. Toen bleek dat kaart updaye van europa tot gevolg had dat er 33 verschillende landen werden gedownload was ik er klaar mee. Deze gaat maandag retour en inmiddels een "good old fashion" Go PREMIUM besteld. Met ingebouwde GSM chip. Dan maar geen HD scherm.. maar ook.minder irritatie en handiger ingebruik met verschillende chauffeurs (had dit voor vrienden besteld) Wat een afknapper.... En wat ben ik blij met mijn GO 6200. Ga deze nog lang koesteren..
 12. Beetje late reactie... ik heb graag blijvend zicht op mijn route.. ook wanneer ik gebeld word in de de auto.. Dus ja. Liever aparte pnd dan alles op mijn telefoon.
 13. Frut... helemaal overheen gekeken... dank dank..
 14. Wellicht door een actie vanmijzelf die ik mij niet kan herinneren, maar sinds enige tijd zie ik in mijn kaart op GO5200 alle oplaadpalen voor electrische auto's voorbij komen. Ik rij echter nog benzine. Ik kan echter nergens terugvinden hoe ik deze weer kan uitschakelen / verwijderen. Het is irritant aanwezig in mijn scherm. Bij "Mijn plaatsen" heb ik de optie favorieten weg te halen, maar niet je raad het al de POI voor oplaadpalen. Ook bij MyDrive zie ik niks wat mij verder helpt. iemand die dat wel weet?
 15. Nope. Is mij ook opgevallen. Net zoals die eeuwige flitser op N205 boven Vijfhuizen in zuidelijk richting...