snap1704

Leden
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About snap1704

 • Rank
  50+ poster
 1. Had ik al gedaan maar dit helpt niet spijtig genoeg.
 2. Hallo, zoals zovelen onder ons, denk ik, heb ik ook last van het feit dat mijn tijd na een paar minuten op 0.00 springt op mijn 750 GO LIVE. Ik werk met navcore 9.702 en kaart Truck_1025_9395. Heb al een paar oplossingen geprobeerd die ik op internet had gevonden maar zonder resultaat. Hoe kan ik dit oplossen ? Iemand al iets gevonden.
 3. Ok bedankt, maar hier werkt het alleziens niet in Belgi
 4. ok, maar moet ik dan dat prog installeren of niet ?
 5. Bedankt voor de reacties. Het gaat dus inderdaad om dit toestelletje. Vraag is nu, mijn abo is verlopen, dus zou hij automatisch moeten overschakelen, maar werkt dit ook in Belgi
 6. Een paar dagen geleden kocht ik een TomTom Active Dock Traffic RDS-TMC, groot was echter mijn verbazing dat hij blijkbaar hier in Belgi
 7. Dank U, wist ik wel hoor maar had graag ook zelf
 8. Iemand toevallig een trucksysmbool ipv een auto symbool o te plaatsen ipv dat " gewone " pijltje ?
 9. Hoe kan ik eigenlijk zien dat de navcore ( applicatie ) en de kaarten bv versie 845 op
 10. Hey corne64, wat bedoel je eigenlijk met " niet foutloos draaien " ? En ik veronderstel dat het het beste is per kaartje zowel navcore + stemmen + kaartversie te zetten. Dus op kaartje 1 navcore 9.054 + stemmen + versie 8.50 kaartje 2 navcore 8.349 + stemmen + truckversie, juist of fout ? Bedankt alvast.
 11. Hallo allemaal, daar ik waarschijnlijk terug als trucker ga beginnen werken had ik graag het volgende geweten : Is het mogelijk om op mijn TT 750 go met navcore 9.054 naast kaartversie 8.50 ook nog eens de truck versie te draaien ? Ik dacht dat ze daar aan versie 8.30 zitten maar ben niet zeker. Sinds gisteren heb ik alles geformatteerd en terug ge
 12. Wat ik eigenlijk niet versta is het volgende : ER wordt gevraagd onder stap 1 een back up te maken, dan in stap 3 oude bestanden van de computer te verwijderen met alle uitleg. Maar wordt de zojuist gemaakte back up dan niet verwijderd ???
 13. Bij velen bekend denk ik, het herhaaldelijk herstarten van de TT . Bij mij is het een 750 go live. Vroeg hulp aan TT zelf, dit is wat ze me eerst voorstelde :
 14. 't Ja mannen zaterdag dus uitgeprobeerd. Bijrijder zat bij mij maar er is niets gebeurd. Blijkbaar op " het verkeerde knopke " gedrukt. Voor alle duidelijkheid, op welk " knopke " moet mijn vrouwtje nu juist klikken ? Zal haar dit bericht, eens beantwoord natuurlijk, dan maar eens laten lezen.
 15. Bedankt, zal ik dan maar proberen.