Aart2

Leden
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Aart2

 • Rank
  5+ poster
 1. Op Go 6100 zonder enig probleem geïnstalleerd.
 2. Ook zonder problemen binnengehaald : Europa 865.3244 Voor Go 950 live Weet nog niet wat verschillen met vorige kaart zijn.
 3. Het lijkt te werken, maar de prijzen zijn niet van deze tijd. Als je op je TomTom bij de LiveService de brandstofprijzen aanraakt, krijg je na contact met de server de mededeling dat de prijzen verouderd zijn en je via TomTomHome moet updaten. En dat had je nu juist gedaan!!!!! Geen goede actie van TomTom.
 4. Bij de 850 kaarten had ik heel veel problemen met MapShare. Na eindeloze sessies met de TomTom service dienst heb ik van hen het advies gehad MapShare niet meer te gebruiken om problemen te voorkomen. Zij zouden proberen met een oplossing te komen. Tot nu toe niets meer van hen gehoord. Met de 855 kaart heb ik het voorzichtig weer geprobeerd. Tot nu toe geen problemen met MapShare.
 5. Even een vraagje. Maak je gebruik van MapShare? Ik had hetzelfde probleem op mijn Go 950 Live en dat verdween na wissen van de MapShare updates.
 6. Nee, je bent niet de enige met dit probleem. Het probleem wordt veroorzaakt door de door TomTom aangeboden update van benzinestations in Europa. Als je deze verwijdert, heb je geen update meer van brandstofprijzen. De enige optie is je backup terug te zetten. Ik heb TT hierover al een mail gestuurd, maar geen reactie gehad.
 7. Ik heb hetzelfde probleem op een TomTom 950. Het probleem wordt veroorzaakt door MapShare. Als ik de 4 MapShare files vervang door files uit een backup (of geheel verwijder) is het probleem opgelost. Bij updaten MapShare uitschakelen en alles loopt als een trein.