Marja S.

Leden
 • Content count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marja S.

 • Rank
  50+ poster
 • Birthday 12/06/1956

Contact Methods

 • Website URL
  http://sangers.mijnalbums.nl/
 • ICQ
  0

Informatie

 • Plaats
  Zutphen
 • Mijn TomTom
  Computeren, sporten, muziek, lezen, tv kijken
 1. Bedankt, dat heb ik zojuist gedaan. Wanneer kan ik het merken op de TomTom, gaat die wijziging mee met MapShares of moet je daarvoor een hele nieuwe kaart kopen?
 2. Bedankt RobPG voor je antwoord. Ik beschik inderdaad al over MapShares, maar ik dacht dat dit weer wat nieuws was. Dus voor mij is het niet van toepassing begrijp ik nu. Bedankt.
 3. Wat is in uw gedachte

 4. Waar vind ik de gratis software update die je hiervoor nodig hebt?
 5. Wij zijn vorige week verhuisd en onze straatnaam is nieuw en staat dus nog niet op de TOM TOM, wat moet ik doen om deze straat in de TomTom live te krijgen?
 6. Volgens de wet ben je het eerste half jaar goed verzekerd. Dat wil zeggen, als TT zegt dat het je eigen schuld is bijvoorbeeld moeten zij dat bewijzen. Na een half jaar moet de consument bewijzen dat het niet zijn of haar schuld is. Dus het 1e half jaar ligt de bewijslast bij de winkelier/fabrikant, pas na een half jaar ligt de bewijslast bij de consument. Dus laten hun maar bewijzen dat het scherm niet zomaar kapot kan gaan.
 7. Mijn abonnement is op mijn TomTom automatisch verlengd met een half jaar. Klasse hoor!
 8. Ik zou weer bellen met TT
 9. Wij kregen ook een foutmelding. Helpdesk zei ook dat het alleen maar kon met een creditkaart, maar dat klopt niet. Want we probeerden het een dag later weer en toen ging het wel goed en gewoon met ideal. Bij TomTom kletsen ze zo af en toe uit hun nek en hebben ze er geen kaas van gegeten. Ze zeggen (soms) maar wat!
 10. Het kan zijn dat deze kaart niet bedoeld is voor de TomTom GO 740, of je hebt er geen Western and Central Europe kaart op staan. Bij ons staat ook altijd een kaart klaar van Duitsland en Oostenrijk. Deze hebben we ooit gekocht voor onze oude TomTomOne. Hij staat niet aangevinkt en er staat dat deze niet geschikt is voor de huidige TomTom XL live. Dat is waarschijnlijk bij jou ook het geval.
 11. Ik heb de nieuwste kaartversie ook gedownload en dat ging goed. Het downloaden ging inderdaad sneller als het kopi
 12. Wij hadden een kaartupdate Duitsland, Oostenrijk en nog een land gekocht op onze TomTom One. Toen we echter een TomTom XL live kochten stond deze landen er al op. We hebben met wat heen en weer gebel voor elkaar gekregen dat die kaartupdate van Duitsland etc. omgezet werd naar de kaartupdate voor West en Midden Europa.
 13. Die review staat bij bovenstaande actie. Dus hij doelt inderdaad op die aanbieding.