Tulpie

VIP leden
 • Content count

  1,123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tulpie

 • Rank
  1.000+ MegaPoster

Contact Methods

 • ICQ
  0

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Heemskerk
 • Mijn TomTom
  Go 5200

Recent Profile Visitors

9,500 profile views
 1. Het ligt zeker niet aan de nieuwe kaart. Ik heb de 10.45 er nog op zitten en daarbij hetzelfde probleem. Net nieuwe kaart geïnstalleerd en daarna een harde reset gedaan (aan/uit knop vasthouden tot zwarte scherm met info verschijnt) en daarna heb ik weer traffic info.
 2. Dat zal dus ook niet gaan omdat je niet aan de juiste kaart kan komen. Mocht je er wel aan kunnen komen dan is dat een illegale actie.
 3. Dat kan alleen via de dealerorganisatie. TomTom levert zelf geen kaarten aan eigenaren van dit type navigatie. Het antwoord is dus: Dat kunt u niet zelf doen.
 4. Die optie is er wel degelijk. Ga in het menu naar Instellingen dan naar Uiterlijk daar kan je de poi lijsten aan of uit zetten.
 5. Ik heb de TomTom 6200 Wifi.

  Op het scherm worden de oplaad palen voor elektrische auto's aangegeven.

  Kan ik die stekker symbolen ook verwijderen??

  Graag een reactie op mijn mailadres: thcm.elfering@quicknet.nl

 6. Ook bij een Go 5100 regelmatig het geval geweest en bv midden in Amsterdam is dat zeer vervelend..
 7. Mis Misschien is het handiger om een app op je smartphone te zetten bv die van MKB brandstof dan zie je in een oogopslag waar de goedkoopste tankstations in je buurt zijn. Je kan je dan ook nog naar die locatie laten navigeren met Google Maps of Apple Maps.
 8. Laten updaten via MyDrive Connect, Wel een kaart nemen die op het intern geheugen past, anders moet er toch weer een SD kaartje in.
 9. Het is echt helemaal hopeloos met de snelheden in de nieuwe kaart. Ook op de A9 is het stuk van Beverwijk naar Uitgeest is het op de TomTom 70 ipv 130 km/u. Ook al gemerkt op diverse andere wegen in het land, maar deze spant toch wel de kroon.
 10. Het plaatsen van POI's dient inderdaad te gebeuren via MyDrive Connect. Importeer het bestand in MyDrive Connect en laat het synchroniseren. Afhankelijk van de bestandsomvang kan dat enige tijd duren. Je ziet de bestanden helemaal onderin 'Mijn Plaatsen' verschijnen. Je kan geen iconen toevoegen alleen maar een bepaalde kleur. Dat is niet erg handig maar het is helaas niet anders.
 11. U ook bedankt voor de link naar een betere oplossing
 12. Datzelfde probleem had ik ook al ontdekt en aan TomTom gemeld. Helaas komt er een antwoord op waar men niets mee kan, het lijkt wel of er een robot aan de andere kant zit. Steeds komt een soortgelijk antwoord als er op een oplossing wordt gereageerd. De algemene strekking van het verhaal is dat men luistert naar de gebruikers en dit dus heeft aangepast. Een volgende keer komt de oplossing om het apparaat te resetten??? Wanneer men had geluisterd dan was er een optie gekomen bij het opslaan om te kiezen voor Route of Track. Ik heb het opgegeven om nogmaals te reageren. Als work-around wijzig de route voordat ik hem op sla. Vaak moet ik dan wel de tussenpunten weer op de juiste volgorde zetten. Wanneer ik de route dan op ga slaan wordt het wel een route. Ik heb nergens in de wijzigingen van de software deze aanpassing kunnen terugvinden. Zal wel onder het kopje 'Verbetereingen' vallen.
 13. Het lijkt me dat dit een illegale actie is, aangezien een legale kaart nooit geactiveerd hoeft te worden. Een illegale actie wordt op dit Forum niet ondersteund. Zie de Forumregels.
 14. Minimaal 8Gb en maximaal 32 Gb. Persoonlijk ik een zo groot mogelijke inzetten, maar 16Gb is ruim voldoende. Het maakt niet veel uit welke je koopt ik heb hem van de Action en die voldoen prima.
 15. Beste Nevel ik weet niet waarom u 2 topics start met hetzelfde onderwerp. In uw eerder geplaatste topic had u al antwoord gekregen. Aanvullende vragen kunt u dan zelf in de eerder gestarte topic toevoegen. Misschien kan een moderator de beide topics samenvoegen.