Tulpie

VIP leden
 • Content count

  1,128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tulpie

 • Rank
  1.000+ MegaPoster

Contact Methods

 • ICQ
  0

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Heemskerk
 • Mijn TomTom
  Go 5200

Recent Profile Visitors

9,583 profile views
 1. Op het moment dat je met WiFi met je telefoon bent verbonden maak je gebruik van de SIM kaart van de telefoon en dus ook de provider die je zelf hebt. Net als Peter al zei, het is ook niet mijn keuze die je hebt gemaakt.
 2. Met je Go Premium had je precies hetzelfde kunnen doen. Daar had je dus geen nieuwe TomTom voor hoeven kopen.
 3. Wanneer je op je telefoon de hotspot instelt kan je tomtom dat draadloze netwerk vinden in de WiFi instellingen. Log via de TomTom in op de hotspot en je kunt gebruik maken van de verkeersinformatie via je telefoon verbinding. Overigens heb ik in België nooit problemen met mijn 5200.
 4. Ga naar de volgende pagina https://help.tomtom.com/hc/nl en meld je aan met je TomTom account. Na het inloggen kan je een vraag gaan stellen of een suggestie doen aan TomTom. Het duurt wel heel lang voordat je antwoord krijgt, dus geduld is in dit geval een schone zaak. Succes
 5. Deze vraag komt niet vanuit de stembesturing. Dit komt vanuit de optie om de voorgestelde bestemmingen te gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld regelmatig om bijna dezelfde tijd naar huis gaat zal de TomTom deze bestemming gaan voorstellen. Ik heb nog niet gevonden waar je dit kan uitzetten.
 6. Het ligt zeker niet aan de nieuwe kaart. Ik heb de 10.45 er nog op zitten en daarbij hetzelfde probleem. Net nieuwe kaart geïnstalleerd en daarna een harde reset gedaan (aan/uit knop vasthouden tot zwarte scherm met info verschijnt) en daarna heb ik weer traffic info.
 7. Dat zal dus ook niet gaan omdat je niet aan de juiste kaart kan komen. Mocht je er wel aan kunnen komen dan is dat een illegale actie.
 8. Dat kan alleen via de dealerorganisatie. TomTom levert zelf geen kaarten aan eigenaren van dit type navigatie. Het antwoord is dus: Dat kunt u niet zelf doen.
 9. Die optie is er wel degelijk. Ga in het menu naar Instellingen dan naar Uiterlijk daar kan je de poi lijsten aan of uit zetten.
 10. Ik heb de TomTom 6200 Wifi.

  Op het scherm worden de oplaad palen voor elektrische auto's aangegeven.

  Kan ik die stekker symbolen ook verwijderen??

  Graag een reactie op mijn mailadres: thcm.elfering@quicknet.nl

 11. Ook bij een Go 5100 regelmatig het geval geweest en bv midden in Amsterdam is dat zeer vervelend..
 12. Mis Misschien is het handiger om een app op je smartphone te zetten bv die van MKB brandstof dan zie je in een oogopslag waar de goedkoopste tankstations in je buurt zijn. Je kan je dan ook nog naar die locatie laten navigeren met Google Maps of Apple Maps.
 13. Laten updaten via MyDrive Connect, Wel een kaart nemen die op het intern geheugen past, anders moet er toch weer een SD kaartje in.
 14. Het is echt helemaal hopeloos met de snelheden in de nieuwe kaart. Ook op de A9 is het stuk van Beverwijk naar Uitgeest is het op de TomTom 70 ipv 130 km/u. Ook al gemerkt op diverse andere wegen in het land, maar deze spant toch wel de kroon.
 15. Het plaatsen van POI's dient inderdaad te gebeuren via MyDrive Connect. Importeer het bestand in MyDrive Connect en laat het synchroniseren. Afhankelijk van de bestandsomvang kan dat enige tijd duren. Je ziet de bestanden helemaal onderin 'Mijn Plaatsen' verschijnen. Je kan geen iconen toevoegen alleen maar een bepaalde kleur. Dat is niet erg handig maar het is helaas niet anders.