Tulpie

VIP leden
 • Content count

  1,089
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tulpie

 • Rank
  1.000+ MegaPoster

Contact Methods

 • ICQ
  0

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Heemskerk
 • Mijn TomTom
  Go 5200

Recent Profile Visitors

8,074 profile views
 1. Wanneer het emailadres van MyDrive wordt aangepast moet de TomTom gerest worden naar fabrieksinstellingen. Gegevens uit 'Mijn Plaatsen' worden dan later weer teruggezet. Eventuele gegevens in 'Mijn Routes' zijn dan weg. Maak hiervan vooraf in MyDrive een download naar de pc als gpx bestand, dit is dan later weer in te lezen in MyDrive en naar de TomTom te sturen. Uiteraard verdwijnen ook de 'Recente Bestemmingen'
 2. De route wordt door de XXL niet gesplitst. Dit moet u zelf doen bv met het programma Tyre. Er zullen dan 2 aparte routes zijn, de tweede route zal dan moeten beginnen met de laatste locatie van de eerste route.
 3. Gebruik wel een USB kabel die ook data kan verwerken. Er zijn heel wat USB kabels die alleen geschikt zijn om een apparaat op te laden.
 4. Het koppelen van een 6000 via de raamhouder aan de pc gaat inderdaad niet. In principe kan je elke usb kabel met een usb micro stekker gebruiken. De kabel die aan de raamhouder zit kan je er uit halen en dan in de 6000 steken, dit zou prima moeten werken.
 5. Aanraakgevoeligheid aanpassing is alleen voor de Rider staat er. Helaas dus.
 6. Het pijltje is grijs. U heeft dus nog geen gps fix, vandaar de afwijking.
 7. Een TomTom 6200 wordt niet geüpdatet via de pc maar via het wifi netwerk. Via Mydrive Connect kunt u wel verbinding maken maar u kunt er niets mee aanvangen. Alles wordt geregeld op het device zelf .
 8. Het overzetten van routes vanuit MyDrive naar je TomTom gaat via de servers van TomTom. Je zal je in de TT 520 dan ook moeten aanmelden bij MyDrive. WiFi en USB zijn niet nodig. Uiteraard wel in de TT 520 het account gebruiken dat je in MyDrive gebruikt.
 9. Dit forum is een onafhankelijk forum en heeft dus geen enkele binding met de firma TomTom. Holyhead is een van de moderatoren van dit forum en heeft daarmee het recht om bepaalde discussies te sluiten. Wanneer u klachten heeft over TomTom drop die dan bij hen, bijvoorbeeld via de telefoon of mail. Mailen kan via de site van TomTom, waar ook het telefoonnummer te vinden is.
 10. In dit geval contact opnemen met de helpdesk van TomTom. Via mail of telefoon.
 11. Instellingen, Stemmen, Kies een Stem. In dit geval kiezen voor je aangekochte stem.
 12. Zet de zoekmodus eens op 'Snel zoeken' ipv op 'Stapsgewijs zoeken' je voert dan eerst de straatnaam in en maakt dan de keuze uit de voorgestelde plaatsen. Of gebruik in deze modus het op postcode zoeken.
 13. Op mijn Go 5200 de postcode 3737be ingevoerd en direct de juiste straat gevonden.