TifKag

Leden
 • Content count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TifKag

 • Rank
  100+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  Go 6100
 1. Geen probleem met de update 10.11 Antivirus uit. Mydrive opgestart, kaart en flitserupdates gedownload, alles geupdate, binnen 50 minuten klaar. Antivirus weer aan....Klaar Als ik de antivirus (Kaspersky) aan laat staan, krijg ik ook verbroken verbindingen, en andere ellende.
 2. Iemand al eens geprobeerd om de Virusscanner van je PC / Mac uit te schakelen, en na de update weer in te schakelen. Bij mij helpt dat in ieder geval !!
 3. Ik kreeg de update met versienummer 17.102.0027 van 24-05-2017 (Go 6100)
 4. Het enige wat ik wilde weten was of "berger02" niet per ongeluk alletwee de apparaten (in Connect en Home) met een account met hetzelfde email adres probeerde te bewerken.
 5. Ja weet ik, maar je kunt geen nieuwe 6200 en oude XXL op 1 emailadres laten draaien
 6. Heb je voor de 6200 wel een nieuw account aangemaakt. 2 TomTom's op 1 account is niet mogelijk Anders even TomTom bellen, om te vragen welk apparaat met welk account verbonden is in hun systeem.
 7. Ik vind het wel vreemd dat wij gisteren op 2 email adressen een aanbieding kregen voor LIVE services, ondanks dat mijn zoon en ik allebei een GO-6100 hebben waar alles Lifetime is (Traffic, Flitsers en Kaarten)
 8. Hier wel ! Ik kon kiezen: Europa zonder Rusland (Met Benelux-gebouwen) Europa met Rusland (Zonder gebouwen) Europa met Rusland (Met alle gebouwen) -> Naar SD
 9. Krigen jullie ook de melding dat Rusland standaard niet meer mee geinstalleerd wordt
 10. Wel vreemd dat er in het my services overzicht bij mijn inhoud in MyDrve Connect , helemaal geen Europa kaart tussenstaat. Maar wel 2 cryptische namen MUS.140.LT en MUS.160.LT
 11. Als ik Mydrive Connct voor mijn 6100 open zie ik de volgende kaart Aktief staan. Europe + Benelux buildings Geïnstalleerd op je Navigatiesysteem Grootte: 5709 MB Versie: v9.70 Als ik de informatie uitklap, krijg ik aan de rechterkant de mogelijkheid om de volledige kaart te installeren (Europa + Europa buildings), maar dat gaat natuurlijk niet omdat dat niet op mijn device past, en er geen SD kaartje in mijn device zit. Heeft er trouwens iemand een tip welk micro-SD kaartje ik het beste aan kan schaffen ?????
 12. Wanneer gaat TomTom nou eindelijk eens de 9.00 kaart uit de lijst van updates in TomTom Home halen. Ik kreeg 2 kaarten aangeboden, en natuurlijk was de 9.00 al standaad aangevinkt en de 9.35 niet. ERG SLORDIG
 13. Dank je.... ze staan er weer op :)
 14. Niet !!!! Jouw apparaat download ze zelf. Alleen bij de (Oude) serie TomTom's die nog met TomTom Home werken, heb je de keuze wat je wil installeren. Zoals je in mijn onderschrift kunt zien, hebben we 2 TomTom's .....de Go 1000 doet het dus automatisch, en bij de (oude) Go 750 heb je die keuze.
 15. Vreemd..... Voor mijn GO 750 geeft TomTom Home aan dat er twee postcode files zijn, en vervolgens haalt hij 2 keer groot brittanie op, en worden dus de nederlandse postcodes niet geupdate naar 9.20 Ook zijn de 9.20 postcodes (nog) niet handmatig te downloaden ??