Wiljol

VIP leden
 • Content count

  1,355
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Wiljol

 • Rank
  1.000+ MegaPoster

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  TomTom Go Essential 6" WIFI.

Recent Profile Visitors

4,342 profile views
 1. Een veilig en mooi 2021 gewenst.
 2. Doordat ik in het grensgebied woon gebruik ik de Europakaart als we even de grens oversteken voor boodschappen en/of tanken. De BeNeLux stopt bij de grens al zijn de POI's wel zichtbaar op de egale achtergrond. Deze is een reservekaartvoor als ......... Ik zou dat stukje ( 2 km ) blindelings kunnen rijden maar ben daarin een beetje lui. Dan zou ik met de Duitsland- en BeNeLux ook uit de voeten kunnen. Maar nu alles op een kaart ( Europa ) is wel gemakkelijker met plannen.
 3. Bij mij : Europe v 1060.10571 ( 09-2020 ) ( Go Essential ) BeNeLux v 1060.10572 ( 09-2020)
 4. klopt ! Hier ook hetzelfde gedaan.
 5. Wat de Navigon wel had , en later TomTom ook , was de rijbaanbegeleiding. Ook een achteruitrijcamera was een optie , moest je wel van kabels leggen houden . . Op de latere in mijn bezit hebbende werkte dat perfect , nu een draadloze op zonnen energie Ook de resolutie was meer ,1024 beeldpunten. En het menu ............... was wennen.
 6. Bij Navigon was het in de hoofdzaak het kaartmateriaal ( actualiteit ) . Vaak had TomTom het bij het juiste eind voordat na enkele updates Navigon het in orde had. Maar bij straten was navigon weer actueler .
 7. Ik onder ander :-) , nu Tom Tom . Wel jammer dat het oude is verdwenen om met elkaar over de voor-en nadelen te schrijven . Zowel Navigon ( Garmin ) als TomTom hadden tekortkomingen .
 8. Bij het aansluiten krijg je ( kort ) een melding dat deze is aangesloten.
 9. Graag gedaan .
 10. Menu Instellingen Kaarten kies andere kaart ( indien deze al op de TomTom staat ) Voeg kaart toe ( Nog downloaden via het aanbod van de beschikbare kaarten op jouw TomTom ).
 11. Geluid uitzetten en de aanwijzingen op de weg volgen. Daarna geluid aan en verder via de navi de weg vervolgen.
 12. Misschien heb ik deze week nog een ritje richting Ibbenbürren . Enkel als het product bij mijn werkgever is afgeleverd. Dan kan ik kijken of het verholpen is . Tussentijd hoop ik veel vaarkilometers te maken om het vaarwegtransport op gang te houden.
 13. Als je in Bergh ( A 2 ) de grens overgaat blijft deze tot ongeveer Rees op 100 km / u hangen . Zo ook een melding dat ik maar 100 mag op de A 31 richting Emden ( dit bij Borken). Hier geldt een advies van 130 behalve bij de baustelle.
 14. Vandaag zelfs al Een nieuw gekochte kaart moet je toch eerst formateren in het toestel waar deze in gebruikt gaat worden ? Anders " ziet "dit toestel de kaart niet.