LeendertPeter

Leden
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LeendertPeter

 • Rank
  10+ poster
 1. Dank voor de reactie. Ik ben ook benieuwd naar reactie van support. Ik ga na of de update van toepassing is op mijn navigatiesysteem.
 2. Forum, Na het installeren van TT op mijn autonavigatie blijkt dat naar mijn mening bij het navigeren een onevenredig groot deel van het scherm wordt ingenomen door de preview van de volgende afslag. Zie bijlage. Instellingen gecontroleerd maar geen oplossing. TomTom zelf geeft aan het doorgezet te hebben naar de technische afdeling. Geen vertrouwen in. Misschien kan ik hier een suggestie vinden. Dank voor het denken!
 3. Hallo, Nee, al geprobeerd. Dat maakt het beeld er niet beter op. Dank voor je reactie. Groeten
 4. Forum, Ik wil graag volgende voorleggen. Ik maak sinds kort gebruik van TT Go mobile op mijn Cartronics autonavigatie met Android 10 en heb een abonnement afgesloten. Op mijn losse TT 520 krijg ik echter veel meer 'contrast' en detail dan op mijn autonavigatiesysteem. Lost zich niet op d.m.v. andere thema's. Contact en suggesties van TT Support hebben niets opgeleverd. Herinstallatie, reset, niets helpt. Heeft iemand anders ervaring vergelijkbare problemen, c.q. suggesties voor oplossen? Opvallend is dat als ik een ouder versie installeer (v1-17-6 Build 2129) het probleem zich niet voordoet. Zie bijlagen voor verduidelijking. Dank vast voor het meedenken en eventuele suggesties.. Groeten Leendert.
 5. Dank Ajee. Vind het wel opmerkelijk omdat je dan veelal in het buitenland tegen deze problemen aanloopt terwijl dan de noodzaak van een TT groter is. Maar het is kennelijk niet anders. Het blijft vreemd dat ik niet in kan loggen op mijn TT520 met dezelfde gegevens als waar ik mee ben ingelogged op mijn Laptop. Ik kan daar geen verklaring voor vinden. Mogelijk toch het gevolg van een hotel netwerk. Leendert
 6. Hallo, Dank voor je reactie. Het maakt voor mij een hoop duidelijk waarom het voor mij niet betrouwbaar werkt. Wat mij opvalt is dat ik op Mydrive inlog met mijn Email adres en wachtwoord zonder problemen. Indien ik op mijn TT520 naar Instellingen Mydrive ga probeer ik in te loggen met dezelfde gegevens als waarmee ik ingeloged ben op Mydrive. Ik krijg dan echter de melding 'Er zijn problemen met de toegang tot TomTom Services'. Dit terwijl er wel een WiFi verbinding heb op de TT 520. Overigens maakt het niet uit welk wachtwoord ik gebruik. Ik hoop dat je nog een suggestie hebt. Dank vast. Leendert ps. Ik ben met WiFi verbonden op een netwerk van een hotel. Zou m.i. ook moeten werken.
 7. Forumleden, Het synchroniseren van routes blijkt niet stabiel en ik volg de volgende procedure. Ik verbind mijn TT520 via USB aan mijn Laptop Start Mydrive (Chrome Browser) en meld mij aan met mijn TT account In mijn beleving zou ik nu al mijn met MyDrive samengestelde routes moeten kunnen overzetten (synchroniseren) met mijn TT520. Ik ben immers aangemeld bij TT en heb via USB mijn TT520 verbonden? Is het ook nog noodzakelijk dat ik mijn TT520 verbind met WiFi? Lijkt me onnodig, evenals het moeten aanmelden op de TT520 bij TT.( het cloudteken). Wellicht kan iemand mij uitsluitsel geven over wat nu nodig is te synchroniseren. Hoop dat ik iets hoor. Leendert Als ik een route heb aangemaakt met MyDrive en ik wil deze overzetten naar mijn TT 520 dan sluit ik
 8. Forumleden, Het gebeurt mij regelmatig dat mijn TomTom Go 520 ogenschijnlijk willekeurig op nachtkleuren blijft staan. Dit terwijl 'Schakel naar nachtkleuren als het donker is' uit staat. Tijd is goed ingesteld en systeem is up-to-date. Meer helderheid lost het niet op. Alleen terug naar fabrieksinstellingen lost het op. Iemand een suggestie hoe dit te voorkomen? Mis ik een instelling ergens? Hoor graag. Zie foto's.
 9. Forumleden, Op mijn Go 520 zoek ik naar een mogelijkheid om een route omgekeerd af te leggen. Ik kan het niet localiseren. Ik wil dit graag oplossen zonder gebruik Mydrive. ps. Ik heb een route van de Blue Ridge Parkway op mij Go 510 gezet maar deze loop van noord naar zuid. Ik wil het dus van zuid naar noord afleggen. Graag suggesties. Met dank. Leendert
 10. Dank voor je uitleg. Scheelt me verder zoeken. Groeten
 11. Hallo, Ik zie geen andere mogelijkheid dan hier hulp vragen. Bij het aansluiten van mijn Go 520 verwacht ik dat ik deze terugvind als een removable drive. Dat lukt dus niet. Wellicht is dat niet meer mogelijk bij de Go 520. Ik kan daar verder niets over terugvinden. Ik vraag dat omdat ik het startup geluid (drums) wil uitschakelen door het verwijderen/aanpassen van splash.ogg. Hoop op wat reacties. Dank vast.
 12. Hallo, Ik heb mij TT (op SD kaart geinstalleerd) overgezet van mijn Nokia N73 (externe GPS receiver) naar mijn nieuwe Nokia E71 (interne GPS receiver). Ni kan ik bij instellingen alleen externe GPS receivers selecteren. Bestaat de mogelijkheid ook interne aan de selectie toe te voegen? Ik hoor graag op iemand hier ervaring mee heeft en mogelijk een oplossing. Dank vast. Leendert