Fluffy

Leden
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fluffy

 • Rank
  5+ poster
 1. Thanx Holyhead Ik heb er ook meteen een besteld.
 2. Dat bedoelde ik inderdaad. Van het vorige type is in ieder geval bekend dat ie met de V2 werkt (Ok, officeel volgens TomTom niet). Als de vereiste voor deze Navcore 9 is gaat het zeer waarschijnlijk niet werken. Vandaar dat ik wel benieuwd ben naar gebruikerservaringen. Voorlopig rijd ik nog even verder zonder file info, maar wie weet waag ik het er wel gewoon op. Heb ik weer wat te knutselen :unknw:
 3. Wat aan het rond neuzen op de TomTom site kwam ik deze tegen: Nieuwe Verkeers-ontvanger Geen extra snoeren meer, tmc ontvanger en voeding in een. Kent/heeft iemand deze al? Ik ben erg benieuwd hoe de ontvangst is en of hij ook op de One V2 gaat werken. Volgens TomTom niet compatible en je hebt de nieuwste TomTom applicatie nodig (=navore 9?) Jammer dat ie nog 50 euro kost anders was het een leuk experiment geweest.
 4. Hier ook geen mail en nieuwe kaart en dat terwijl ik toch een kaart update abbonement heb :unknw: Ik wacht 't nog maar even af...
 5. Ik heb hem daar afgelopen weekend besteld, levertijd 1 week. Met 6 maanden live. Als hij binnen is laat ik weten of dit inderdaad klopt. Mmm zie net dat ie nu weer 222 euro kost...
 6. Even vergeten dat Live inderdaad het ook doet buiten NL,das ook wel handig geen aparte tmc antenne nodig voor het buitenland. MP3 speler en FM zender is niet belangrijk, dus dan zijn de verschillen minimaal. Ik kwam de 750 tegen voor 199,- euro inclusief 6 maanden live, dus die wordt het dan Heb ik eindelijk mijn One weer voor mezelf.
 7. De vergelijking op site had ik al bekeken maar daar staat dat de processor en gps chipset onbekend is. Elders op internet wel gezien dat de 750 een Samsung 400mhz processor heeft en een Sirfstar III gps chipset. Dit zou hem dus hardwarematig gelijk maken aan de 730. Waar ik nu benieuwd naar ben is of dit snelheidsverschillen oplevert tussen beide modellen, omdat de 730 op navcore 8 draait en de 750 op navcore 9.
 8. Hallo allemaal, Voor mijn vriend opzoek naar een nieuw navigatie systeem. Ziin Cartrek 600 is (gelukkig) overleden, hij gebruikt nu mijn Tomtom One V3 Benelux. Wensen: Kaart van Europa, breedbeeld, geheugenkaart optie voor extra kaarten, verkeersinformatie. Belangrijke punten: - snelheid: dus opstarten, GPS fix, route berekenen/herberekenen zo snel mogelijk. - verkeersinformatie, idee is om eerst 6 maanden HDT uit te proberen of het het geld waard is in zijn situatie. Vooral de snelheid van het apparaat is belangrijk. Op internet word ik niet veel wijzer van de hardware die in de 750 zit. Is deze gelijk aan de 730? Wat is het verschil in prestatie,beide modellen met up to date navcore en kaarten? Hebben de Live services meerwaarde tov. HDT in combinatie met een GSM met internet? Bedankt.