TigerD

Leden
 • Content count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TigerD

 • Rank
  50+ poster

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. De 5100 heeft ook levenslang mobiele camera updates. Bij de 5000 moet je hier nog voor betalen. Mijn ervaring met nieuwe modellen, is dat als er berichtgeving over komt het vaak nog een jaar duurt voor ze er daadwerkelijk zijn. Al lijkt dat de laatste tijd wat sneller te gaan, zoals bij deTomTom bandit. Die was er toch vrij snel na aankondiging. Maar ik weet niets van nieuwe modellen en vermoed dat dat nog wel even gaat duren. Maar niets is zeker.... :)
 2. Een intergratie met IFTTT. (If This Than That). Dan kan mijn thermostaat aanspringen als ik 15 kilometer van huis ben, en de verlichting kan aan als ik de straat in rij. Toch fijn thuiskomen ;)
 3. Veel plezier ermee, en deel hier je ervaringen zou ik zeggen! ;-)
 4. Nee, dit is niet mogelijk. Wel kun je je huis en werk adres met 2 klikken kiezen (1, menu openen, 2, huis of werk kiezen). Ook kun je zoeken naar begin van de menu rij verplaatsen zodat je ook met 2 klikken adres kunt kiezen.
 5. Deze bedoel je denk ik: https://buy.garmin.com/nl-NL/NL/op-de-weg/autonavigatie/2015-modellen/nuvicam-lmt-d/prod168823.html Deze gebruikt verkeersinformatie via het dab+ signaal (digitale radio) voor fileinformatie. Dit is dus geen simkaartje zoals bij TT. Als ik even op de website van de consumentenbond kijk is er in oktober 2014 een test geweest van fileinformatie. TT komt er uit met een eindcijfer van een 7.8 Garmin Dab+ informatie krijgt een 5.4 Garmin TMC informatie krijgt een 6.2 Onder TomTom staat Google, dus als je van TomTom af wilt kun je het beste kijken naar google maps voor verkeersinformatie denk ik.... Maar is natuurlijk van eind 2014,... kan zijn dat er in de tussentijd eea verbeterd is.... Ervaar het zelf zou ik zeggen Ben wel benieuwd naar je ervaring, mocht je naar Garmin overgaan.
 6. Was even op route.tomtom.nl aan het kijken naar de files. Omdat Hongarije pas nieuw is toegevoegd daar ook even gekeken. Kom ik de melding "verkeersregels zijn gewijzigd" tegen. Nog niet eerder gezien.... Heb er even een screenshot van gemaakt. Eigenlijk wel grappig, maar wat er dan is gewijzigd....
 7. Zojuist bij het updaten van m'n Go 5000 zag ik dat er ook weer een nieuwe kaartversie bij zat.
 8. Ben hem nu aan het downloaden. Tot dusver alles prima! --- Maps v925 ready for download and purchase .... Today we have released map version 925 for download and purchase. For map availability, please see the map shop. Please note: For GO 800 / 1000 / 2000 / Via / Start 20 and 60 Series Map Zones will be introduced for: - USA Canada and Mexico 5 map zones will be available: •United States •Eastern USA and Canada •Northern USA and Canada •Western USA and Canada •Southern USA and Mexico For GO 400 / 500 / 600 / 5000 / 6000 (new range) There will be 2 new maps available: • USA, Canada and Mexico • United States
 9. Aha, okee, bedankt! Ik was het nog niet tegen gekomen, maargoed, ik kijk ook veel te weinig op hun eingen forum. Ik ga hem is proberen te resesetten. -- Aanvulling: Soft reset heeft niet geholpen. Ivm de vele favorieten ga ik geen hard reset uitvoeren. Ik heb de TT helpdesk gemaild. Afwachten dus.
 10. Sinds deze nieuwe update is opeens mijn flitsers abo verlopen, en dit klopt niet. Ik heb november vorig jaar een abo genomen. Na deze update staat hij op verlopen met als einddatum van deze service de dag dat ik deze update heb gedaan. Vervolgens heb ik nogmaals een jaar extra besteld, wil toch 2 jaar, en er was een mooie aanbieding. Maar helaas, dit verandert niets aan de einddatum van deze service. Het gaat hier om een go 5000, en de update die ik bedoel ik dus de 13.040 Iemand hier ook last van?
 11. Wilde eigenlijk nog even wachten, maar met een adviesprijs van 299 is dit best een goede deal... Ik heb hem toch ook maar besteld
 12. Beste mensen, Volgens mij kost de nieuwe Go 5000 299 euro. Nu zie ik hem staan op correct.nl voor 239.... Ik wantrouw dit een beetje, en vermoed dat ze de 500 bedoelen, al staat er wel bij: Met vaste simkaart.... Iemand die het erop wil wagen?! http://www.correct.nl/artikel.php?ARTNR=515326
 13. Ik ben even kwijt waar ik het gelezen had. Maar volgens mij zou er een ingebouwde tmc ontvanger inzitten die gaat werken als er geen hdtraffic beschikbaar is?! Uiteraard beter hdtraffic dan tmc, maar het idee zou wel mooi zijn. In ieder geval iets dan niets... :) Weet iemand hier meer over?
 14. Ah, okee, bedankt! Dan ben ik reuze benieuwd naar de prijs met de simkaart :)
 15. Wat ik me wel afvraag, is dit de prijs voor de versie met, of die zonder simkaart?