hutch

VIP leden
 • Content count

  676
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hutch

 • Rank
  500+ poster
 1. Man,man,man... wat ben jij toch een zielig figuur. Als germ ben ik al een tijd geleden gestopt, als hutch geef ik bij deze de pijp aan Maarten. Resteerd nog 1 naam en 1 adres, maar daar ga ik verder niet over. Probleem opgelost. De hartelijke groeten marineus. :dirol:
 2. Klopt, maar kon het toch niet laten.
 3. Ik ook niet, maar als je er ene wilt zien zoek ik hem wel effe voor je op.
 4. Nog effe dit: Het opschonen van "graag advies" vind ik nogal povertjes gedaan. Afijn... allemaal heden ochtend maar gezond weer op.
 5. Hierbij dan nog wel een advies, bij gpsshop te bedingen dat goede gps-ontvangst een must voor je is en mocht dat niet zo zijn, het apparaat terug te mogen brengen of in te ruilen voor ene die daar minder problemen mee heeft.
 6. Hij kost rond de 100,- Euro meer, maar dan heb je ook wat (een wereld van verschil met een 750). :unknw:
 7. Ikke, zij het dan met een 730 die in betere staat is als jouw 720... enne, ik ben on-topic als het maar zijn kan.
 8. En deze: http://nl.support.tomtom.com/app/answers/d...EI3aW5Oaw%3D%3D
 9. Ik zou zeggen, doe het in 1 keer goed en laat jouw gedachten eens gaan over het onderstaande model. (die voegt werkelijk wat toe, aan de ONE XL van diverse jaren oud) :unknw: http://www.gpsshop.nl/product/154339/tomto...pricecomparison
 10. http://nl.support.tomtom.com/app/answers/d...7928/kw/newmaps
 11. Nou... ik wel voor iets meer, dan alleen maar het menu.
 12. Netjes toch... nu nog stoppen met zuipen, paar kilo afvallen, meer aandacht aan het vrouwke besteden en eindelijk is een keer een goede nav aanschaffen. Tip... Ik heb zeer goede ervaringen met TT.
 13. Als men dat echt zou willen, lijkt me dat geen probleem.
 14. Nou, bij mij wel hoor!
 15. En... wat benne hier, zoal de goede voornemens voor 2012?. Iedereen alvast een fijne jaarwisseling en morgen gezond weer op.