JosVer

Leden
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JosVer

 • Rank
  ...
 1. @Gast en @Holyhead. Zeer bedankt voor jullie tips! De oplossing is inderdaad de TT eerst aan de computer koppelen en vervolgens het apparaat aanzetten. De twee USB-kabels die ik heb getest zijn allebei in orde. Weet ik dat ook weer. Had het apparaat (drie jaar oud) bijna in de grijsbak gedeponeerd.
 2. Mijn TomTom XL IQ wordt plotseling als USB-apparaat niet meer herkend, noch op mijn pc (Windows 7), noch op mijn laptop ((Windows XP). Wel laat de TT bij het aansluiten het scherm zien waarop verbinding met de computer zou moeten worden gemaakt. Maar bij het klikken op 'Ja', start het apparaat op zonder verbinding met de computer te maken (of ik nu wel of niet bij TomTom Home 2 ben aangemeld). Is hiervoor een oplossing bekend?
 3. Gebruik al twee jaar TT en ben veel eigenaardigheden tegen gekomen. De volgende is voor mij nieuw. Na een kaartupdate naar 855 en na een paar dagen de melding te hebben ontvangen dat helaas geen kaartcorrecties beschikbaar zijn, zegt TT Home nu dat er 5 gratis Map Share kaartcorrecties voor mij klaar staan. Bij het updaten wordt inderdaad het een item 'kaartcorrecties' geladen, maar dit item blijkt bij nader onderzoek maar 1 kB groot te zijn. Het wordt dan ook binnen een seconde ge