Milano62

Leden
 • Content count

  336
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Milano62

 • Rank
  300+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  Go Live 1005 en Go 5200 World
 1. Inderdaad, krijg vandaag kaart v10.35 aangeboden in het updatescherm! Ga ik er morgen maar eens opzetten, naast de update voor de flitser-DBase die overigens gestaag blijft groeien. Om de haverklap krijg ik daar een update voor.
 2. De nieuwste TomTom kaart v10.30 wordt mij zojuist aangeboden. Dus downloaden maar...
 3. Krijg zojuist op mijn TT 5200 een bericht dat kaart v10.20 klaar staat voor download. Dus aan de bak ermee!
 4. Ik krijg vanmiddag een nieuwe kaart aangeboden, v10.15 9098. Dit in mijn geval voor de West-Europa kaart als die van de VS( v10.15 9099). Zelfs op het Engelstalige TomTom Discussions forum wordt er (nog) niets over vermeld. Nu was TT met v10.10 relatief laat in juni (los van de snel opvolgende v10.11) daar deze bij de "normale" opvolging rond half mei had uit moeten komen. Blijkbaar komt deze dan dus niet een kwartaal later, dus september, maar gewoon 3 maanden na de "traditionele" mei-update ofwel augustus. Prima hoor.
 5. Vanmiddag op de A12 bij Utrecht ri. Arnhem op de 80 km p/u parallelbaan was de trajectcontrole wederom niet correct. TT heeft huiswerk te doen.
 6. Net een route ingesteld en bij ‘toon routevoorbeeld’ gekeken of er dan camera’s en trajectcontrole wordt weergegeven en ja alles werkt weer correct. Dus nogmaals bedankt!
 7. Ik zal dat ook eens even proberen. Rijd daar volgende week weer dus ben benieuwd. Bedankt voor de tip!
 8. Bij mij idem: of camera’s worden niet meer weergegeven of bijvoorbeeld de trajectcontrole klopt niet. (A2 Amsterdam- Utrecht vv). Daar begint en eindigt op de TT de trajectcontrole ergens lukraak maar niet waar deze in werkelijkheid begint of eindigt. Kreeg overigens gisteren een flitserupdate maar deze geeft eea nog steeds niet goed aan. Maar op de volgende update wachten.
 9. Kaartversie v10.10 is zojuist beschikbaar gekomen zag ik op het discussions.tomtom forum! Vond het inderdaad ook al lang duren maar bij dezen.
 10. Krijg net bericht dat de nieuwste kaart v9.95 ter beschikking is gekomen voor download!
 11. Hallo allemaal, Heb sinds januari de GO 5200 (naast nog de GO 1005). Updates binnenhalen via WIFI is iets nieuws bij de Go 5200 en werkt prima. Ik had mijn GO 5200 in januari toegevoegd bij "mijn navigatiesystemen". Je kunt de 5200 ook via de originele USB kabel koppelen aan je PC en de updates e.d. dan binnenhalen. Als ik dat doe krijg ik alleen een zwart/wit scherm met "update eenvoudig je GO 5200", wat verdere tekst en een bolletje met vraagteken erin met daarnaast "updates downloaden op je systeem". Klik je daarop dan krijg je een hele uitleg over hoe via WIFI te updaten dan wel via de USB-poort. Maar dat is het dan ook, alleen info. Ik krijg geen scherm ala de Go 1005 met eventuele atbeschikbare updates die je kunt aanklikken en installeren. Op sommige video's lijkt het alsof dat met de GO 5200 ook zou moeten kunnen (tenminste het apparaat lijkt er sterk op). Daar ik er toch niets mee kon, zie boven, heb ik de GO 5200 "in mijn systemen" in het vuilnisbakje gegooid om deze opnieuw te koppelen (misschien de oplossing) maar kan deze nu niet meer opnieuw toevoegen. Iemand een idee hoe deze opnieuw te koppelen maar ook om updates zichtbaar te maken op je PC/ te kiezen (als dat al zo werkt ala de GO 1005). Denk ook aan POI's toevoegen waarvoor je de GO moet koppelen met je DBase op je PC? Dank!
 12. Dit van de TomTom.discussions site afgehaald: Europe: - updated Motorways and Major Roads - Standard updates and maintenance over entire countries on all network types - Update (addition of new POIs and maintenance of exiting POIs) done on multiple POI types spread all over European countries leading to overall increase of 186,000 POIs. - Speed Profile information has been globally upgraded - Creation of low emission zone (area) in cities in major countries Kaarten van USA en Canada volgen iets later. Ook de Camper- en truckversie.
 13. Dank voor de info Bika. Zat afgelopen dagen al wat rond te kijken en vandaag nog op de www.discussions.tomtom.com site. Staat er daar nog niet op.
 14. Welnu Leo, het is gelukt! Maar wat niet mogelijk blijkt is om het bijbehorende bmp-bestandje (ofwel afbeelding/logo dat er bij hoort) ook er op te zetten. Dat .bmp formaat kent de software niet, beetje jammer dat wel en voorheen met de TT 1005 Live gewoon mede mogelijk.
 15. Hai Leo, dank voor je waardevolle info! Ik ga het eens uitproberen, tja je moet het net even weten. Fijn weekend!