TT GO920

Leden
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TT GO920

 • Rank
  50+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  TomTom GO 6100 World

Recent Profile Visitors

3,840 profile views
 1. De routes aanmaken en in je favorieten opslaan op je TomTom. (staat in het menu)
 2. Welke navcore zit op je TomTom en welk model?
 3. Sluit je apparaat op TomTom home en krijg de nieuwste gpsquickfix,dan moet het de satellieten kunnen ontvangen.
 4. Als je uit je backup navcore 9541 de bin map kopieert naar je navcore 9702 is je probleem opgelost.
 5. Zie bijlage
 6. NC_Truck_9.702__(Go).zip
 7. Zie bijgaand bijlage: Truck navcore 9702

 8. Heb je wel de flatcable van het scherm wel goed aangesloten op het moederbord(printplaat)
 9. Als je het intern geheugen niet in de verkenner kan benaderen,is het intern geheugen defect. Met een een sd kaart kan je het wel aan de praat krijgen(werkend) Laat je intern maar links liggen als het met een sd kaart wel werkt.
 10. Kijk in het menu voorkeuren 7 batterij besparing,schakel uit als externe voeding wegvalt is aangevinkt, deze moet je uitschakelen. Anders heb je een slechte accu.
 11. Back-up niet met TomTomHome maken!! In de verkenner(bv.c:schijf)een map aanmaken(gele map naam TomTom) Sluit je TT op de pc dan zie je in de verkenner je interne schijf van je TT(alles selecteren)en kopieren naar de gele map TomTom. Daarna de TT leegmaken(je mag de landen kaart en gele laten staan) TT los koppelen en weer aansluiten totdat TTHome opstart,je zal dan nieuwe software binnen krijgen(misschien enkele keren opnieuw laten opstarten) totdat je software(navcore 9510 binnen hebt. Daarna los koppelen en opstarten
 12. Het kan zijn dat er een bestand is beschadigd.(software) Maak weer een back-up en sla het op de pc inclusief landen kaart. Maak het intern van de TomTom leeg en start TomTomHome om nieuwe software binnen te halen,misschien een paar keer tot dat je software (navcore) 9510 binnen hebt. Daarna de landen kaart naar de TomTom kopieren en opnieuw opstarten.
 13. Is het intern geheugen te benaderen? Maak een back-up en maak intern geheugen leeg en nieuwe software downloaden via TomTomHome daarna de landen kaart naar het apparaat kopieren.
 14. De software die er op staat ondersteunt geen bluetooth. Probeer een ander software(bv.7903,7901,8010)
 15. Bedankt voor je antwoord,weer wat wijzer geworden.