TT GO920

Leden
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TT GO920

 • Rank
  50+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  TomTom GO 6100 World

Recent Profile Visitors

2,963 profile views
 1. Als je uit je backup navcore 9541 de bin map kopieert naar je navcore 9702 is je probleem opgelost.
 2. Zie bijlage
 3. NC_Truck_9.702__(Go).zip
 4. Zie bijgaand bijlage: Truck navcore 9702

 5. Heb je wel de flatcable van het scherm wel goed aangesloten op het moederbord(printplaat)
 6. Als je het intern geheugen niet in de verkenner kan benaderen,is het intern geheugen defect. Met een een sd kaart kan je het wel aan de praat krijgen(werkend) Laat je intern maar links liggen als het met een sd kaart wel werkt.
 7. Kijk in het menu voorkeuren 7 batterij besparing,schakel uit als externe voeding wegvalt is aangevinkt, deze moet je uitschakelen. Anders heb je een slechte accu.
 8. Back-up niet met TomTomHome maken!! In de verkenner(bv.c:schijf)een map aanmaken(gele map naam TomTom) Sluit je TT op de pc dan zie je in de verkenner je interne schijf van je TT(alles selecteren)en kopieren naar de gele map TomTom. Daarna de TT leegmaken(je mag de landen kaart en gele laten staan) TT los koppelen en weer aansluiten totdat TTHome opstart,je zal dan nieuwe software binnen krijgen(misschien enkele keren opnieuw laten opstarten) totdat je software(navcore 9510 binnen hebt. Daarna los koppelen en opstarten
 9. Het kan zijn dat er een bestand is beschadigd.(software) Maak weer een back-up en sla het op de pc inclusief landen kaart. Maak het intern van de TomTom leeg en start TomTomHome om nieuwe software binnen te halen,misschien een paar keer tot dat je software (navcore) 9510 binnen hebt. Daarna de landen kaart naar de TomTom kopieren en opnieuw opstarten.
 10. Is het intern geheugen te benaderen? Maak een back-up en maak intern geheugen leeg en nieuwe software downloaden via TomTomHome daarna de landen kaart naar het apparaat kopieren.
 11. De software die er op staat ondersteunt geen bluetooth. Probeer een ander software(bv.7903,7901,8010)
 12. Bedankt voor je antwoord,weer wat wijzer geworden.
 13. Ik kan geen land keuze maken als ik naar het buitenland wil navigeren. bij zoeken kan ik geen land selecteren of zie ik iets over het hoofd.
 14. Als je interesse hebt in een 1GB sd kaart kan ik je 1 zenden voor een kleine vergoeding inclusief verzenden. Reageer maar via pb.
 15. Sluit de sd kaart via kaartlezer op je pc. Kijk op de pc in de verkenner als je de inhoud van de kaart kan zien,zoja probeer het te kopieren op een nieuwe sd kaart. Stop het in de TomTom rider en kijk of het de kaart kan lezen.