TT GO920

Leden
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TT GO920

 1. Welke navcore zit op je TomTom en welk model?
 2. Sluit je apparaat op TomTom home en krijg de nieuwste gpsquickfix,dan moet het de satellieten kunnen ontvangen.
 3. Als je uit je backup navcore 9541 de bin map kopieert naar je navcore 9702 is je probleem opgelost.
 4. Zie bijlage
 5. NC_Truck_9.702__(Go).zip
 6. Zie bijgaand bijlage: Truck navcore 9702

 7. Heb je wel de flatcable van het scherm wel goed aangesloten op het moederbord(printplaat)
 8. Als je het intern geheugen niet in de verkenner kan benaderen,is het intern geheugen defect. Met een een sd kaart kan je het wel aan de praat krijgen(werkend) Laat je intern maar links liggen als het met een sd kaart wel werkt.
 9. Kijk in het menu voorkeuren 7 batterij besparing,schakel uit als externe voeding wegvalt is aangevinkt, deze moet je uitschakelen. Anders heb je een slechte accu.
 10. Back-up niet met TomTomHome maken!! In de verkenner(bv.c:schijf)een map aanmaken(gele map naam TomTom) Sluit je TT op de pc dan zie je in de verkenner je interne schijf van je TT(alles selecteren)en kopieren naar de gele map TomTom. Daarna de TT leegmaken(je mag de landen kaart en gele laten staan) TT los koppelen en weer aansluiten totdat TTHome opstart,je zal dan nieuwe software binnen krijgen(misschien enkele keren opnieuw laten opstarten) totdat je software(navcore 9510 binnen hebt. Daarna los koppelen en opstarten
 11. Het kan zijn dat er een bestand is beschadigd.(software) Maak weer een back-up en sla het op de pc inclusief landen kaart. Maak het intern van de TomTom leeg en start TomTomHome om nieuwe software binnen te halen,misschien een paar keer tot dat je software (navcore) 9510 binnen hebt. Daarna de landen kaart naar de TomTom kopieren en opnieuw opstarten.
 12. Is het intern geheugen te benaderen? Maak een back-up en maak intern geheugen leeg en nieuwe software downloaden via TomTomHome daarna de landen kaart naar het apparaat kopieren.
 13. De software die er op staat ondersteunt geen bluetooth. Probeer een ander software(bv.7903,7901,8010)
 14. Bedankt voor je antwoord,weer wat wijzer geworden.
 15. Ik kan geen land keuze maken als ik naar het buitenland wil navigeren. bij zoeken kan ik geen land selecteren of zie ik iets over het hoofd.
 16. Als je interesse hebt in een 1GB sd kaart kan ik je 1 zenden voor een kleine vergoeding inclusief verzenden. Reageer maar via pb.
 17. Sluit de sd kaart via kaartlezer op je pc. Kijk op de pc in de verkenner als je de inhoud van de kaart kan zien,zoja probeer het te kopieren op een nieuwe sd kaart. Stop het in de TomTom rider en kijk of het de kaart kan lezen.
 18. Naar alle waarschijnlijkheid heb je een defecte touchscreen. Door een compleet scherm met touchscreen te vervangen heb je weer een een goede TomTom. Als je handig bent kan het zelf vervangen. Succes
 19. Als je de computer connect kabel GO 940 live bedoel heb ik er een(1)voor je. Bel 0624750979.
 20. Heb je wel eens een andere usb kabel geprobeerd of een andere usb poort? Je kabel kan wel defect zijn.
 21. Zit er wel een landenkaart op je TomTom en kan je dat zien in de verkenner. De kans is groot dat als er geen landen kaart op zit de TomTom niet doorstart.
 22. Als je een back up heb, kan je huidige landenkaart op je pc opslaan en daarna de USA kaart downloaden op je IQ. Als het goed werkt kan je deze veilig stellen op je pc en daarna de vorige kaart op je IQ kopieren. Ga je naar de USA haal je de huidige kaart eraf en de USA kaart erop. Bij terug komst doe je het omgekeerde.
 23. Voor jouw 5150 pro truck updaten via TomTom Home.
 24. Heb je een andere usb poort en andere usb kabel geprobeerd? Soms lijkt de oplossing zo dichtbij.
 25. Als je het uit China besteld kost het nog geen 35,00 euro inclusief verzending(kijk op de site mylcd touchscreen.com)