lsc2000

Leden
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lsc2000

 • Rank
  50+ poster
 1. Schakel je virusscanner eens uit.
 2. Ik sluit me hier bij aan
 3. Tomtom 910 gebruikers horen al helemaal niks meer van tomtom. :rofl: Die worden volkomen aan hun lot over gelaten.
 4. Het lijkt mij een stuk beter dat ze nu eerst eens aan de consument denken i.p.v. de aandeelhouders. Deze mensen met wat oudere apperatuur tevreden stellen door updates van de navcore en rijbaanhulp in de kaarten en wat nog meer aan gebreken. :unknw:
 5. Volgens mij van jouwkant een denkfoutje er zaten namelijk 2 total stations en die jij bedoeld is afgebrand maar richting utrecht ijsselstein is dus BP geworden met de coordinaten die ik opgaf.
 6. Dan heb ik er nog een. Deze Total is opgeheven en is een BP geworden: BP Rijksweg A2 w.z Nieuwegein 52,02879 N 5,06335 O 52 º 1 min 43 " 5 º 3 min 48 " Dit zijjn de gegevens met Poi Edit. Veel plezier met het veranderen.
 7. Waarom de brandstof prijzen in dollars voor een nederlands product, of kan straks dat icoon veranderd worden? En wat die navcore betreft voor andere modellen ik geloof daar niet meer in. Al vele oudere tomtoms zijn ze gewoon vergeten. Sorry hoor ik wil niet negatief overkomen maar zo ligt het gewoon.
 8. Is het niet gewoon de aanduiding voor mijl aangepast 16.11uur Heb net het plaatje gezien en M staat op 53, wellicht toch 53 m hoog :dirol:
 9. Dus als ik het goed begrijp flikker jij je tomtom over een jaar in de sloot, en koopt gewoon weer een nieuwe. Dat gaat volgens mij niet gebeuren. :rofl: :cray:
 10. Ja en nu maar hopen na die beursval van tomtom dat ze eindelijk uit die droom komen en eens wat gaan doen voor al die oudere tommy`s, want als hier ook al de klad in komt is het gedaan met ze.
 11. Ik had tomtom ook al een mailtje gestuurd maar geen zinnig antwoordt. Je kunt als je nieuwsgroepen hebt alles binnen halen en het blijkt nog te werken ook, zelfs met dat nieuwe rijstrook aanwijzing blijkt te werken, maar ik begin er niet aan. Als leken dit voorelkaar kunnen krijgen waarom tomtom dan niet? Want ik laat me echt niet meer gek maken door maar weer een nieuwe pnd te kopen, ik moet het doen van m`n aow. Maar tomtom houdt dus met zulke dingen geen rekening, als zij maar kunnen verkopen. Mensen met een oudere pnd zijn gewoon de klos ook al heb je die net een jaar. :lol: :nea: :nea: En als je dit dan leest: Navigon 8110: topper van Duitse makelij, met kaart updates van 2 jaar is het toch met tomtom maar een teleurstelling. Maar helaas geen geld voor een nieuwe pnd.
 12. Het vreemde is als je nu werkt met deze nieuwe versie dat je niet in tomtomhome "bedien mijn apparaat" niet werkt. Er ontbreekt nog een update om het te laten werken? NB: Het werkt nu, en een update is nu ter beschikking voor tomtomhome2.
 13. Ik zie dat de schermpjes buitenlands zijn, komt er ook nog een nederlandse update?
 14. De oplossing gevonden! De file MapSettings.cfg uit Western_and_Central_Europe geplaatst en overschreven in Benelux. En het werkt weer Maar het blijft toch vreemd dat als je mapsettings.cfg niet goed is het niet kunt veranderen, dus je kan dan geen thuis lokatie wijzigen. Aan allemaal die mee hebben gedaan in dit draadje bedankt voor jullie inzet en meedenken.
 15. Lees het berichtje wat ik voor jou zelf geplaatst hebt.