Vlederikje

Leden
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vlederikje

 • Rank
  25+ poster

Contact Methods

 • ICQ
  0

Informatie

 • Geslacht
 1. "Goed" voorbeeld doet goed volgen....... :unknw: Gisteren versie 6.60 van de map Western Europe aangeschaft en gedownload voor mijn Go 700. Eerst via TomTom Home wat buitenlandse stemmen verwijderd en een backup gemaakt. Vervolgens de nieuwe kaart + postcodes van UK en NL laten installeren. Vervolgens mijn eigengemaakte POI + het bestand mapsettings.cfg gekopieerd naar de nieuwe map en alles werkt (nog) steeds goed :dirol: Bij 'Wissel kaart' zie je vervolgens 2x "Western Europe" staan. Ik heb even wat aangepast zodat nu het versienummer ook getoont wordt en ik nu kan zien welke Western Europe kaart ik kies. Nog geen rondje met de nieuwe versie gemaakt maar sowieso al wel gemerkt dat een adres welke eerst niet bestond nu wel direct gevonden wordt. Tijd zal leren of deze nieuwe kaart beter is dan de vorige of wellicht toch (veel) discutabele missers laat zien...
 2. Forget it....kaartupdate zal niet gratis zijn. Wellicht wel goedkoper dan de DVD met West-Europa welke momenteel te koop is en daar hopen we dan maar op. Overigens vind ik het tot nu toe wel meevallen met fouten die wellicht worden veroorzaakt door verouderde kaarten. Maar dat is wellicht ook afhankelijk waar je rijdt natuurlijk. Mijn Go 700 heeft nog de originele kaarten welke er bij de aankoop in juli 2005 bijzaten.
 3. Oh....ik zag gister bij het afsluiten van mijn Go 700 inderdaad het plaatje met die Go in de tas maar in het zelfde scherm rechtsonder ook een man met een zak over zijn schouder waardoor een kruis stond.... ...een soort van rebus denk :nea: : Neem je TomTom mee (Go in de tas) zodat mensen met minder goede bedoelingen hem niet in hun eigen zak kunnen steken (mannetje met zak en kruis er doorheen). Puzzeltijd met TomTom
 4. Zojuist ook de update op mijn Go 700 geplaatst. Zonder probleempjes startte deze weer op. Nog niet mee onderweg geweest sinds deze update maar so far so good. Een dikke voor TomTom (positieve ervaringen mogen ook gemeld worden). \Offtopic Dat mannetje met die zak over zijn schouder bij het afsluiten....zou dat sinterklaas zijn?
 5. En waar is deze info precies terug te vinden op de TomTom site? En zou het dan gaan om de DVD-versie, de versie op SD of om een nog te verschijnen downloadbare versie welke uit de handel zou gaan?
 6. Het viel me al op dat ik geen ASN tekentje meer zag als ik een tunnel inreed de laatste tijd maar ik had dit nog niet gelinkt met de laatste versie van de firmware. Ik heb zelf een Go 700 en ASN is ingeschakeld. Ik heb even snel gezocht in het forum maar kon zo 1-2-3 niets vinden m.b.t. het verdwijnen van ASN maar wellicht kijk ik ergens overheen... :nea:
 7. Deze aanbieding spreekt enkel van een "Map of Western Europe" op een SD kaart. Bij de ondersteunde devices wordt daarom ook de GO 700 niet vermeld. Weet iemand wellicht of er ook nog een aanbieding (update?) komt voor de GO 700 of zijn we aangewezen op de DVD (9a00.015) die inmiddels bij diverse winkels verkrijgbaar is? Confusing it is....
 8. Hmmmz, toevallig 2 weken terug geparkeerd in parkhaus 5 maar netjes wel alle TomTom gerelateerde items in de rugzak gedaan en meegenomen. En de kring op de ruit is natuurlijk moeilijk te zien in zo'n donkere parkeergarage.... Maar goed, het voordeel van deze parkeergarages aldaar(gratis parkeren) betekent idd ook een aantal nadelen (geen toezicht, vrijere toegang) en volgens mij zijn alle parkeergarages daar eender (open, slechts 1 verdieping en makkelijk toegankelijk) dus of nummer 4 minder veilig is dan de andere...? Thanks voor de waarschuwing in ieder geval!
 9. Inderdaad, vandaag weer eens geprobeerd en keurig Nederlands...blijkbaar iedere dag een andere taal? @bkj: de taal van TomTom Home had ik keurig op Nederlands staan dus dat was niet de oorzaak. @TuurG: TomTom Home en de link daarin naar de winkel staat los van het account dat ik heb op de TomTom site (ik maak geen gebruik van betaalde GPRS diensten van TomTom) dus dat kan ook geen oorzaak zijn. Laten we het maar houden op gratis taalcursussen van TomTom!
 10. Zo net mijn Go 700 ge-update van 6.14 naar 6.15 voor alle zekerheid (met het oog op eventuele afstandsbediening problemen). Ging probleemloos en de Go 700 funtioneert nog steeds perfect. ^_^
 11. Viel me vandaag op dat als ik binnen TomTom Home op 'Winkel' (onder TomTom Online) klik ik keurig de TomTom Shop voor m'n neus krijg..... maar dan wel de Duitse versie Buiten dat is TomTom Home zelf keurig in het Nederlands. Iemand enig idee of dit standaard is en hoe ik wellicht de Nederlandse versie van de TomTom winkel tevoorschijn kan toveren? Mijn TomTom Home versie is 1.2 build 028 Thanks!
 12. Zojuist dan ook maar de stoute schoenen aangetrokken en mijn Go 700 ge-update. Allereerst de huidige versie van TomTom Home gedownload (versie 1.2, build 028) en geinstalleerd. Vervolgens de Go 700 via USB geconnecteerd en bevestigend geantwoord op de vraag of ik wilde zoeken naar updates. Als resultaat verscheen 1 update. Deze heb ik gedownload en laten installeren op de Go 700. Nadat de installatie afgerond was heb ik de TomTom Home applicatie afgesloten (helemaal, dus geen icoontje meer actief rechtsonder). Vervolgens heb ik Windows XP de Go 700 laten disconnecten. Hierna "herstartte" de Go 700 zonder dat het spashscreen verscheen en werd de Go 700 weer als USB device actief. Vervolgens wederom de Go 700 door Windows XP laten disconnecten. Nu verscheen wel het spalshscreen wat zeker 1 tot anderhalve minuut blijft staan. Vervolgens verdwijjnt dit scherm en is de Go actief zoals je hem normaal in de auto gebruikt. Ik heb Go uitgezet en de USB kabel losgemaakt. Vervolgens de Go opgestart en deze werkte perfect. :) En ja, ook ik moest de klok handmatig bijzetten want die liep 2 uur achter. Maar das dan ook echt het enige minpuntje wat ik ben tegengekomen. Versie gegevens voor de update: App 5.420 (5643/051108) OS:1008 GPS v1.21, Boot 3.30 Na de update: App 6.140 (7080/060719) OS: 1219 GPS v1.21, Boot 4.29 Wat mij betreft dus geen problemen. Hierbij wel de opmerking dat ik de vorige update dus links heb laten liggen (die ook terughaald werd door TomTom)
 13. Ook ik maak meestal tijdens het rijden voor de bediening gebruik van de afstandsbediening. De houder heb ik onder mijn radio tegen het dashboard geplakt en de bediening is vanuit mijn positie makkelijker dan via het touchscreen van de Go zelf. Hierbij opgemerkt dat de plaatsing van de afstandsbediening bij mij zeer nauw luistert: op bepaalde plaatsen reageert de Go slecht tot niet op het signaal en op andere plekken geen enkel probleem. Dit is misschien afhankelijk van auto ofzo. Hier zijn destijds ook enige topics aan gewijd.
 14. Een en ander is misschien afhankelijk van de kwaliteit van de kaarten van Singapore en omgeving op zijn Go 700?