peter-speedster

Leden
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About peter-speedster

 • Rank
  ...
 • Birthday 07/10/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Ik ben in het bezit van twee TT, namelijk de oudere 910 en een nieuwe XL Europa. Nu is mijn vraag kan ik de kaart van de XL kopieeren en op mijn 910 zetten en werk dan alles zoals mapshare? Of het mag weet ik niet, maar ben wel gebruiker van de beide TT en leen of verkoop hem niet.
 2. Ik denk dat sommige mensen de waarheid zeggen en de problemen die ze hebben willen delen met andere en proberen een oplossing te zoeken. Als je een apperaat van bijna 700 euro koop mag je verwachten dat het goed werkt. Ik zit op vershillende forums en daar kom dit ook voor en daar krijg je gewoon antwoord, maar hier ..........................................!
 3. Hallo ik ben Peter, ik krijg morgen mijn TT910 binnen en lees nu al over veel problemen. het is mijn eerste TT en mijn vraag is waar moet ik opletten en wat moet ik doen als ik hem krijg. Bijvoorbeeld een backup maken enz. Misschien ook makkelijk voor andere mensen die voor het eerst een TT kopen. Ik heb een vaste NAV in mijn vrachtauto en ben er zeer tevreden over, maar wil in mijn personenauto ook een NAV en heb gekozen voor een TT. Het is een erg stugge auto dus als de TT nu al bij meerdere uit de houder vlieg dan hou ik mijn hard vast en in een vrachtauto zal het dan ook niet veel beter zijn. P.S. een leuke en leerzame forum. Blijf zo door gaan. Groetjes Peter.