uswhite

0-Leden
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About uswhite

 • Rank
  25+ poster
 1. Mijn probleem is zo maar opgelost. Ik ben er wel een paar uur mee bezig geweest. Schijnbaar een storing of het had misschien wel iets met die cyberaanval van vandaag te maken.
 2. Aanmelden mydrive geen probleem, ga dan naar slimste routeplanner waar je je eigen weer moet aanmelden maar dit lukt na herhaalde pogingen niet.
 3. Up. Bovenstaande informatie klopt niet. De oplader heeft dus wel een led wat oplicht met laden en het is geen prul. Had de verkeerde in handen.
 4. Hallo Ben in het bezit van de Go51 als ik deze gebruik in de auto en de oplader aansluit brand er ook geen lampje alhoewel er zoiets achterop zit wat een lampje zou kunnen zijn. Mijn inziens laad hij wel op want verbreek ik de voeding geeft de TomTom aan dat de voeding is verbroken. De oplader vind ik trouwens maar een prulletje. Groet, Frank
 5. Hoi, Ik weet niet of je een handleiding hebt anders even googelen en een handleiding downloaden. Hier staat het duidelijk beschreven blz 93, 94, en 95. Een kleine uitsnede uit die handleiding: Routebalk Selecteer Instellingen in het hoofdmenu en selecteer vervolgens Uiterlijk. Selecteer Aankomstinformatie om de aankomstinformatie die wordt weergegeven in de routebalk te wijzigen. Selecteer Route-informatie om de route-informatie die wordt weergegeven in de routebalk te wijzigen. Toon huidige tijd Selecteer deze instelling om de huidige tijd in de reisbegeleidingsweergave weer te geven. Als je de weergave hebt ingeschakeld, wordt de huidige tijd onder aan de routebalk weergegeven. Geef brede routebalk weer indien mogelijk De brede routebalk wordt niet standaard weergegeven. Je kunt deze instelling selecteren om over te schakelen op de brede routebalk in de reisbegeleidingsweergave. Let op: de brede routebalk kan alleen worden weergegeven als het scherm breed genoeg is.
 6. Hallo, Usb autolader met twee ingangen. Groet, Frank
 7. Ben enkele dagen geleden overgestapt van een Navigon naar een Go 51. In google maps en overal waar een GPS punt nodig is ook met gebruik van de smartphone en in de Go 51 staat het pijltje exact op mijn adres. In eerste instantie met bepalen van locatiepunt in Google maps staat het pijltje ook op dezelfde plaats als in mydrive om enkele seconden later zich te centreren op mijn adres. In mydrive staat het GPS punt echter ongeveer 20 km bij mijn adres vandaan. Of het dan aan de locatiesensoren van de PC ligt weet ik niet. Alles wordt perfect aangegeven alleen mydrive niet Lastig is dit met opstarten dan gebruikt hij natuurlijk ook deze locatie en moet dan altijd met een route plannen mijn adres als vertrekpunt instellen. Ik vind het maar knap vervelend.
 8. Het zelfde probleem heb ik ook met de One XL. De juiste instellingen op mijn mobiel gekregen via KPN en geactiveerd. Maar kan niet pairen met de One xl.
 9. Mijn One xl Europe heb ik toch eigenlijk gekocht met de wetenschap dat het chipset type een sirf-3 was. Onderstaande technische specificatie zegt in ieder geval van wel.??? Nou weet ik het dus ook niet meer. TomTom ONE XL specificatiesAlgemeen Merk TomTom Model ONE XL HD Traffic Europe Operating Systeem Operating System Proprietary CPU Processortype ARM Processorsnelheid 380 MHz Intern Geheugen RAM(MB) 32 Fysieke afmetingen Hoogte 9,2 Breedte 11,5 Dikte 3,0 Gewicht 360 Bruikbaar in Auto Beeldscherm Beeldscherm Transflective LCD Beelddiagonaal 4.3 Resolutie 240 x 320 (QVGA) Aantal kleuren 4096 Touchscreen Ja Meegeleverde Navigatiesoftware Navigatie Benelux Navigatie met filevermijding Via TMC (ingebouwd) GPS Hardware Chipset type SiRF-3 Connectivity USB-poort USB V1.1 Bluetooth class Class 3 (max. bereik 10 meter) Bluetooth Protocollen Serial Port Protocol Skinning/Customization Kleurgebruik te wijzigen Ja Menu-indeling aanpasbaar Ja Uitbreiding MMC-kaart Ja SD-kaart Ja, memory only Stroomvoorziening Accu 2200 12 volts-voeding Standaard meegeleverd
 10. Wat ja. En? ben ik ook benieuwd naar. Of wil je zeggen dat dit normaal is en altijd zo verloopt.
 11. Hallo, Voor een mnd terug de One XL gekocht. TomTom Home geinstaleerd en pakte toen automatisch alle voorhande zijnde updates. De one aansluiten en TomTom Home start automatisch op. Tot voor enkele dagen terug hier nooit geen probleem mee gehad echter de laatste twee dagen staat er steeds in de rechter bovenhoek meld aan maar er gebeurt niks. Het groend balkje in de midden blijft maar laden en naar updates zoeken maar de aanmelding lukt niet. Af en toe krijg ik ook deze boodschap "Internal Server Error". Wat kan ik doen om dit euvel te verhelpen.
 12. Hoi, IK heb precies dezelfde ervaring. Nog nooit iets gehoord. Laats nog aangegeven in een enquete die door TomTom aan mij gestuurd was.
 13. Ik dacht ook dat alles naar wens was verlopen. Echter bij verbinding maken met de computer start TomTom Home op en verschijnt het scherm Updates, Bezig met zoeken naar updates voor je apparaat. Hier blijft in het midden het groene balkje maar laden tot er op een gegeven moment de boodschap komt het volgende probleem is opgetreden Internal Server Error. Verder als je bij beheer NP en dan waarschuw nabij NP het scherm zich opend is nu het toetsenbord in zicht welk eerst verborgen was. Zijn er meer mensen die dit hebben. Nu een paar uur later heeft zich alles zich opgelost
 14. Hallo Janschrik, achteraf denk ik niet dat je hier de oplossing vindt. ik heb de vreemde tekens verward met vreemde tekens die te zien zijn na het instaleren van flitspalen. Sorry
 15. Dit is kort geleden al eens de revue gepasseerd. Probeer hier eens. http://www.jouwnav.nl/forum/lofiversion/in...php/t14943.html