eds

Leden
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About eds

 • Rank
  10+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  go6000
 1. op mijn go5200 lijkt het wel opgelost. gisteravond op slaapstand gezet, nu nog een volle accu. @Ajee: bedankt voor het delen van deze oplossing.
 2. ook hier de go5200 na 1 nacht standby leeg.. voorheen nooit lege accu.
 3. meerdere keren naar zuid-frankrijk / Italie op vakantie geweest, zowel met een GO 5000/6000 en 6100, de Life traffic werk overal uitstekend. ook op de binnendoor wegen.
 4. dat had ik dus ook, na een rit accu leeg. ik gebruikte toen niet de meegeleverde aanstekerplug, maar een fraai universeel modelletje. nu gebruik ik de originele van Tomtom weer en blijft de go 6000 veel langer opgeladen. Ook na veel korte stukken. kan natuurlijk best dat de accu slecht is, maar mocht je niet de originele aanstekerplug gebruiken is dat nog het proberen waard.
 5. @tulpie, dat dacht ik dus ook, mijn go5000 ging op zeker moment vanzelf met de kaart naar de SD. maar de go6000 die ik nieuw uit doos direct heb geupdate gooide deze zelfde kaart toch gewoon op het intern geheugen. kan misschien zijn dat hij nieuw uit doos nog wel heel erg "leeg" is ?
 6. de truc van A&A toegepast en werkt perfect. ik heb mijn go5000 vervangen voor een go6000. volledig geupdate en ja hoor, 7Mb ruimte over. Ondanks dat ik een 16Gb SD er bij gestoken had. als volgt te werk gegaan: - vervang kaart Europa voor kleinere via Mydrive connect. - pak een zooitje mp3's ( max 2 Mb ), rename deze naar 1.ov2 2.ov2 enz - plaats deze op de tomtom via mydrive ( poi toevoegen ) - vervolgens weer via Mydrive connect volledige kaart Europa kiezen. - je krijgt nu de melding dat je niet voldoende ruimte hebt op intern geheugen en kan je een Sd kaart kiezen. - evt kan je als laatste de Mp3's weer verwijderen. jammer dat je niet direct kan kiezen tussen sd en intern. installeren van de volledige kaart op SD duurt bij mij ca 45 minuten.
 7. 30 mb werd weergegeven op mydriveconnect. gisteren de nieuwe kaart geinstalleerd, die staat nu op de SD-kaart.. dus voor mij nu opgelost.. tip van A&A lijkt me ook wel een aardige
 8. daar ben ik dus ook benieuwd naar, ik heb nu nog maar ca 30mb over op mijn g5000. graag zou ik de kaart op een sd-kaart zetten. alvast bedankt!
 9. zelfde verhaal hier. heeft iemand het met bovengenoemd stappenplan van Tomtom voor elkaar gekregen ?
 10. hier ook nog niets....ook via 125 BH...
 11. Brummi, ik wil hier mee aangeven dat niet iedereen problemen heeft met updaten ( reactie scenic ). Sinds kort = enkele weken ( helaas weet ik de exacte tijd niet meer, Brummi..), bovendien kan ik tot op heden wekelijks nieuwe update installeren. Dat je aan mijn statement niets hebt, begrijp ik. Helaas voegt jouw domme reactie ook weinig toe.
 12. sinds kort heb ik ook een Via 125, ik kon deze gewoon updaten naar kaart 870.