jann

Leden
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jann

 • Rank
  10+ poster
 1. Hallo Heb zopas een twee afbeeldingen binnen gehaald op mijn mac. Een afbeelding voor als ik mijn gps opstart en een afbeelding voor als ik de gps afzet. Maar zowel bij het aanzetten als bij het uitzetten verschijnt steeds dezelfde afbeelding met andere woorden de afbeelding die ik heb binnen gehaald om te verschijnen bij het uitzetten van de gps zie ik niet verschijnen..... Mijn gps is een tomtom one. Bedankt voor eventuele hulp!!
 2. Ik heb een gps Garmin 60Cx en ook ik vraag me af of er wel compatibiliteit is met een Apple. Nu werk ik nog met een pc en wens over te schakelen naar een Mac doch na al die reacties hier gelezen te hebben is het toch zeer de vraag of ik wel zal overgaan tot aankoop van een Mac.......
 3. Beste, hoe formateer jij zo'n sd kaartje aub? :cray: Dit staat er toch nog vanalles op mijn gps als ik kijk via verkenner.....
 4. En...hoe formateer ik aub??
 5. Kan ik dit op
 6. O.K. dat wel maar de mogelijkheid om de nuttige plaatsen al dan niet te tonen werkt niet als je me begrijpt. De stem aan of uitzetten werkt wel en vroeger werkte de nuttige plaatsen aan of uitzetten ook .....maar nu niet meer....
 7. Alles heeft goed gegaan tot ik enkele stemmen heb verwijderd uit mijn TT One via TomTom Home op mijn pc. Nu wil ik de gps starten en op het scherm verschijnt een sd kaartje dat uit de gps verwijderd wordt en op het sd kaartje verschijnt een rood kruis. Ik doe vervolgens het sd kaartje uit de gps en dan verschijnt op het scherm dat ik een sd kaartje moet plaatsen. Ik plaats mijn sd kaartje en vervolgens verschijnt opnieuw het sd kaartje dat uit de gps verwijderd wordt met een rood kruis......wat is hier aan de hand aub??? SD kaart stuk??? Is daar ook garantie op?? Dank u!!
 8. Weet hier echt niemand raad aub?
 9. Dit staat op mijn tomtomhome overzicht Mag ik de eerste updat verwijderen aub?
 10. Hallo, wanneer ik een wijziging wil uitvoeren van mijn voorkeuren en vervolgens druk op "Zet NP's aan/uit" dan blijft mijn gps steeds de nuttige plaatsen weergeven. Ik heb reeds de fabrieksinstellingen heringesteld en ook reeds een reset uitgevoerd doch niks helpt!! Is mijn gps klaar om terug te doen naar de winkel of kan ik vooralsnog dit toch in orde krijgen aub? Ter info het geluid aan of uitzetten werkt wel! Hartelijk bedankt.
 11. Ik heb een TT One maar ben in die zaken in verband met updates en zo meer een echte leek. Wat moet ik precies doen om de laatste firmware op mijn gps te zetten aub? Is het noodzakelijk dat ik eerst Home download of moet ik mijn cd rom gebruiken die bij de gps geleverd werd? Is er iemand die mij in verschillende stappen kan uitleg geven wat ik juist moet doen? Ik dank u daarvoor hartelijk!!!
 12. Ik bezit een TT One, heb geen gprs-telefoon en heb geen TT Plusaccount. Is het nuttig dat ik de laatste firmware dan binnenhaal aub en zo ja welk nut heb ik er aan? Bedankt!!!!!
 13. Ik bedoel de uitleg die op de handleiding staat op pagina 22 op de website. Het betreft hier inderdaad de planning van A naar B. Ik begrijp alleen niet goed wat men bedoelt met " een routebeschrijving opvragen waarmee iemand anders naar uw huidige positie kan komen"....Hoe geef je dan uw huidige positie aan iemand anders??????
 14. En waar kan ik die firmware 6 ophalen aub? Sorry voor die vraag maar ik ben ook niet meer zo jong :) maar tracht nog altijd wat mee te zijn. Is die firmware 6 ergens via de pc gratis op te halen aub? Dank u
 15. Is er niemand die kan helpen aub??