Jaky

Leden
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jaky

 • Rank
  5+ poster
 • Birthday 02/06/1942

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Plaats
  Steenokkerzeel Belgie
 • Mijn TomTom
  go 1005 live
 1. Er is een aanbieding vanaf 12 december om de TomTom Live services met 40% korting te krijgen. Mijn Live services lopen nu nog tot juli 2015. (TomTom go live 1005) Mijn vraag, indien ik deze neem ben ik dan tot juli 2016 in orde met de Services? Er is tevens een aanbieding bij voor de kaartupdate met 30% korting en dit vanaf 5 december.
 2. Met e-mail kreeg ik het voorstel om een kaartupdate te kopen van 4 kaarten + 2 kaarten gratis ( 18 maanden ). Als ik op "Bezoek de winkel" klick en mijn toestel aankoppel, kriijg ik zelfs 50% omdat ik reeds de laatste versie van de kaart heb, dus voor €39.98 zes kaarten gespreid over 18 maanden. Helaas, er is geen enkele mogelijkheid om verder te gaan en het aanbod te aanvaarden.
 3. Hier krijg ik ook nog de nieuwe Europa kaart 8.95 niet aangeboden voor download op mijn Go 1005 Live, alhoewel mijn updatesevice nog 1,5 jaar loopt. Op mijn e-mail naar TomTom heb ik nog geen antwoord.
 4. Graag had ik voor 1 jaar de sevices gekocht, maar de inlog werkt niet. Mijn inlog voor MyTomTom werkt wel, dat is toch ook deze voor Mijn TomTom-account dacht ik. Graag had ik dan ook vernomen wat ik verkeert doe.
 5. Hoe kan je IQ uitzetten, die mogelijkheid vind ik niet. De batterij van mijn go 1005 houd het maar 1,5 week uit, wat ik wel kort vind, daar het soms wel 2 weken duurt voor ik die terug gebruik.
 6. Sedert een week ben ik in het bezit van een GO Live 1005, navigatie werkt uitstekend, maar de Live Services daarvan werkte enkel het "Weer op bestemming". Vandaag is dan plots de verkeersinfo in werking gekomen, na e-mail naar Tom Tom, wat reeds een hele opluchting was. Maar in het tabblad Live, met "Verkeer onderweg", "Flitsers", en "Weer op bestemming", Bij "Flitsers" blijft de cirkel veel draaien en met tussenpozen staat de melding van ... vast op route, om na soms 30 seconden te verdwijnen en terug de cirkel dat draait. Mijn vraag nu, is de wisselende cirkel normaal, of moet eenmaal de info over de flitsers er is de draaiende cirkel wegblijven