Denekamp

Leden
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Denekamp

 • Rank
  25+ poster
 1. goededag ik had een vraag met betrekking tot mijn tom tom software van mijn renault carminat origineel natuurlijk. deze heb ik begin dit jaar geupdate en ben er helemaal tevreden mee. mijn vrouw heeft in haar auto een losse Garmin set met lie update. en volgens mij draait hier ook tom tom navigatie software op. nu de vraag , kan ik deze software die op een sd kaart staat ook in mijn carminat draaien. De garmin heeft lifetime update waar geen extra kosten meer bij zitten. ik moet elke keer de kaart updaten en betalen. Daarom mijn vraag . alle info is welkom.
 2. ik heb vandaag de multisport gekocht met cadans meter . waar kan ik ergens vinden waar ne hoe je dit op de fiets monteert de handleiding is niet duidelijk waar alles moet . m.vr.gr. Denekamp
 3. Dankje voor de reactie. Ja ik ga ook voor een nieuwe. Maar was benieuwd of leden waren met ook deze ervaring met het flasgeheugen. De nieuwe wordt een Garmin Nuvi 1490 T + live time update. Deze voldoet prima voormij zoals ik hem wil gebruiken ook de digitale vaaratlas werkt op deze.en hij kan pdf bestanden lezen. Al met al de juiste keuze voor mij. Helaas heeft TT al deze functie niet in 1 TT zitten.
 4. HH Kreeg vandaag te horen dat mijn flashgeheugen defect is. en dat dat de reden is dat mijn TT 630 niets meer doet. Zijn er leden hier die ervaring hebben met dit soort problemen, en hoe los je dit op. m.vr.gr. A.Denekamp
 5. Ik blijf deze site zeker volgen. of ik nu een TT koop of een ander systeem. En als TT een systeem heeft wat ik kan gebruiken zoals ik het wil koop ik zeker weer een TT. Alleen dat is op dit moment niet het geval. Garmin heeft dat wel dus is de keuze voor mij duidelijk. Ik ben altijd zeer tevreden geweest over mijn TT 630. Goed laten we het hier bij houden. Allemaal bedankt voor de vele reacties op mijn vraag.
 6. Heeft niks met nieuw te zijn op dit forum. En wat moet ik inlezen. Ik geef mijn mening over TT en volgens mij staat nergens hiet op de site dat dat niet mag. Dat wij van mening verschillen is wel duidelijk, dat mag ook gerust . maar val mijn niet aan op mijn menig en ga niet roepen dat ik nieuwe ben en daarom niet weet waar ik het over heb. Ik wil het hier bij laten. Want dit heeft totaal niets meer met het topic te maken. Iedereen bedankt die input heeft gegeven op mijn vraag.
 7. Ik ga hier niet eens op in. Zo kinderachtig is dit wat je nu schrijft. Sorry dacht dat hier volwasen mensen op de site zaten.
 8. Volgens mij werk je bij TT . omdat je zo reageert. Dit is opzich niet erg, maar de discussie gaat over de garantie en hoe ik daar tegen aan kijk. Omdat ik erg teleur gesteld ben in TT ben ik overgestapt op een ander systeem. Nogmaals als TT beter was omgegaan met mijn probleem was ik gewoon bij TT gebleven. Maar omdat ik nu merk dat bij andere merken wel de garantie goed geregeld is (Garmin 2 jaar) stap ik over. En ik heb het er ook niet over dat TT mijn navigatie gratis moet maken. Maar goed laten we hier niet in een welles nietes verhaal komen. Het heeft geen zin en ik heb er ook geen behoefte aan. Iedereen mag zijn mening zeggen alleen val me niet aan op mijn keuze.
 9. Het gaat me niet om het gelijk. Ik had meer vewachtvan TT. en die verwachting is niet uitgekomen. Daarom ook overgestapt naar Garmin. Als TT voor mij een betere oplossing had gehad dan was ik bij TT gebleven. Dus ik wil hier mee aangeven dat ik niet TEGEN TT ben.Maar alleen een terleurgesteld ben in TT. Een TT van net 2 jaar oud en dan dood mag eigelijk niet voorkomen.
 10. Ik ben overgestapt op Garmin omdat de service bij TT zo slecht is. Als bij TT ook een model had gezeten waar ik alles op kan die wat ik wil dan had ik me misschien bedacht. Maar helaas dat is niet zo. Waar jij het over hebt is niet van toepassingvoor mij. Dus is de keus van Garmin de goede voor mij. Daar krijg je 2 jaar garanti op het ding. Je mag toch vewachten dat de levensduur van een TT tussen de 4 en 6 jaar mag liggen en niet dat hij naar 2 jaar dood is . Trowens waar ik de garmin heb gehaald geven ze wel 2 jaar garantie op een TT hoe raar kan het zijn dat de ene winkel en TT zelf maar 1 jaar geeft.
 11. dit toestel heeft alles wat ik wil hebben. en waarom zou hij niet goed zijn . alleen omdat hij niet van TT is ?
 12. Dankje wel voor de info . Zal eens naar de winkel ga nom te kijken welke het word. 950 klinkt aardig. Hoe liggen de prijzen.?
 13. Het is dat ik de TT ook gebruik voor navigatie op de boot. Vaaratlas anders had ik een andere gekocht waar ik dat ook mee kon doen. TT was ik al tijd zeer tevreden over maar nu heb ik mijn twijfels of ik er nog aan moet beginnen . Weeit iemand misschien wat de reparatie kosten ongeveer kunnen zijn .? Die TT refurbisch dingen zijn die wel goed.? Ik vindt de prijs nou niet echt goedkoop, straks ligt die van mij er ook bij als refurbisch.
 14. De TT heb ik gekocht op 30-5-2009. Het kan dat de TT ouder was dat weet ik niet maar de aankoop datum geld voor mij. En ja ik heb hem nieuwe gekocht bij DIXON