Desjelle

Leden
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Desjelle

 • Rank
  50+ poster
 • Birthday 07/13/1962

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Informatie

 • Plaats
  Werchter, Belgie
 1. Ik heb nu naar volle tevredenheid een Go 500. Heeft die ook 3D gebouwen want dat heb ik nog niet gezien?
 2. Hoera! Die 10 euro truk werkt!
 3. Niemand nog geen aanbieding gekregen? Ben ook aan het wachten... :p
 4. ok, het is gelukt! Bedankt! :)
 5. Go live 825 En is dit nu echt met een nieuwe kaart + updates?
 6. Hallo, ik heb net een mail van TT gekregen met de aanbieding van een nieuwe kaart + 1 jaar updates voor 34.95. "Het wegennet verandert constant. Met TomToms Kaartupdateservice kunt u echter uw kaart up-to-date houden. U krijgt direct de meest recente kaart van Kaart van Europa * en kunt in de loop van het jaar nog eens vier kaartupdates downloaden. Dat betekent dat u altijd zo snel en gemakkelijk mogelijk uw bestemming bereikt. Bovendien is nu het ideale moment om de service te nemen. U krijgt een megakorting." *Om de meest recente kaart van Europa te downloaden, moet er 1 GB geheugen beschikbaar zijn op uw TomTom-navigatiesysteem. Houd er rekening mee dat u mogelijk een extra SD-kaart nodig hebt. Dat doet mij twijfelen. Ik heb maar iets van een 250 meg vrij gaat dat dan wel lukken? En is dit dan een goede deal of gaan er misschien nog betere komen? :) En wanneer ik naar de site van TT ga alsof ik die bestelling zou doen zie ik alleen maar staan dat dat een jaar updates "West-Europa - Kaartupdateservice voor 1 jaar" is en zie nergens iets van een nieuwe kaart?
 7. géén handsfree géén TT. Jammer, koop ik wel een Garmin...
 8. Wanneer je je gsm zoals ik elke dag oplaad hoeft dat niet hoor. :) Ik las op http://www.gpsshop.be/product/333531/tomtom-go-500-europe.html dat er geen bluetooth handsfree-carkit bij is? Is dat zo?
 9. Hoeveel zou die data in megabyte zijn eigenlijk? Ik heb op mijn smartphone abbo 1GB per maand waarvan ik er een 300 tot 400 megabyte van gebruik.
 10. Jamaar, ik heb geen tomtomhome. Ik heb my tomtom. En ik ben daar al gaan kijken en zie niks van updates staan?
 11. Ok, heb dus betaald en hoe krijg ik die update nu binnen? Bij mijn kaarten staat dat ik versie 8.70 heb. Onderaan die mail die ik gekregen heb staat dat ik minstens 2 gb moet vrijhebben op mijn gps. Volgens tomtom is dit maar een 207 mb. Hoe moet ik nu verder gaan? :)
 12. Deze mail kreeg ik thuis: "Beste Michel, Het wegennet verandert constant. Met TomToms Kaartupdateservice kunt u echter uw kaart up-to-date houden. U krijgt direct de meest recente Carte dEurope occidentale* en kunt in de loop van het jaar nog eens vier kaartupdates downloaden. Dat betekent dat u altijd zo snel en gemakkelijk mogelijk uw bestemming bereikt. Bovendien is nu het ideale moment om de service te nemen. U krijgt een megakorting. Twaalf maanden Kaartupdateservice is tijdelijk in prijs verlaagd van € 74.95 naar € 18.74! Het kost u dus minder dan de prijs van één enkele kaart. Wees er wel snel bij! Deze aanbieding eindigt op 11 november. Met vriendelijke groeten, Het TomTom-team" Wilt dit nu zeggen dat ik de laatste kaartversie krijg EN die update of zijn het alleen die vier updates? :)
 13. ok, bedankt
 14. TT 1000 en benzinestations + prijzen? Is die optie er niet bij bij de tt 1000? Ik heb dat wel al gezien bij een andere tt met live services maar bij mijn tt 1000 schijn ik dat niet te vinden?
 15. Leo, heel hard bedankt voor de uitleg!