edbe72

Leden
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About edbe72

 • Rank
  25+ poster

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Mijn TomTom
  Tom Tom XL
 1. of alleen de UK kaart meer aangeeft dan de WE kaart....
 2. ik heb misschien deze vraag eens gesteld? maar maakt nou uit als je 2 kaarten erop hebt staan ? in mijn geval gaat het om Western_Europe_970_7466 en United_Kingdom_and_Republic_of_Ireland_965_7250 zitten daar nu verschillen in ?? mvg
 3. heb gemerkt dat het nog steeds te oude situatie aan geeft..... terwijl wel al de diverse wegen rond Maastricht (A2 tunnel) wel al op staan
 4. denk dat het hem niet gelukt is
 5. hier ook bezig met binnenhalen.
 6. OK zal eens kijken hoe het moet.
 7. OK, is niet voor mijn TT bedoeld.
 8. is de Navcore 16.101 de opvolger van 9.504
 9. stuur me even een pm
 10. ik heb in verleden een TomTom One Routes Edition gehad. bij deze kon ik geluiden zelf bepalen voor de flitsers....en alles regelen nu bij mijn huidige TomTom XL Classi kan ik niet meer geluiden instellen, wel zie ik dat via de PC flitsers staan geinstalleerd.
 11. bij mij in de buurt hebben ze 8 maanden geleden van een kruispunt met stoplichten veranderd in een rotonde. deze situatie zie ik nog niet op de nieuwe kaarten van TomTom 965 en 966 Western Europe?? hoe lang gaat dat meestal duren voordat dit gerealiseerd wordt.
 12. trye is nu een betaal versie.....
 13. ik ga binnenkort op vakantie en wil via mijn pc een route uitstippelen en deze dan naar mijn tom tom brengen. hoe en wat heb ik allemaal nodig?